Ama sende ıkı el bıle aynı degıl bebeeegım onuda oyle kabullen. Uyku harıcSohbet ederiz. Bir çok konuda konuşabiliriz.
Siyasi den tut dedikoduya kadar. Bir bu noktada anlaşamıyoruz. Bir bu noktada farklı tarafa bakıyoruz. Bir bu durum beni deli ediyor işte.
Ağır cimriYok anacım. Adama bahar,yaz,kış farketmiyor ki.
Evlenmeden önce değildi.
Evlenince borçlara girdik.
Halbuki düğün bile yapmadık. Onun yerine ev aldık. Tam onu atlattık dedik. Anne-babalarımızın sağlık sorunlarıyla uğraştık vs. Sürekli bir borç halimiz var. Ama durumumuz kötü değil. İki ev var+babadan kalacak ev var. Adam hala ev alayım derdinde. Ama iki dışarı çıkalım biraz değişik biley yapalım yok. Para gidiyor çünkü.
Kesinlikle katılıyorumBırak evde sen çık,onunla uğraşma
Sizin taktiklerde pek normal değil yok ültimatom ver yok eğit kocanızdan bahsediyorsunuz evcil hayvandan değil haberiniz olsunYok dene tamam bagırıp cagırırlen bırsey kırma ama su ıle uyandıracam de. Ultımatom ver ve yap
Yok anacım. Adama bahar,yaz,kış farketmiyor ki.
Evlenmeden önce değildi.
Evlenince borçlara girdik.
Halbuki düğün bile yapmadık. Onun yerine ev aldık. Tam onu atlattık dedik. Anne-babalarımızın sağlık sorunlarıyla uğraştık vs. Sürekli bir borç halimiz var. Ama durumumuz kötü değil. İki ev var+babadan kalacak ev var. Adam hala ev alayım derdinde. Ama iki dışarı çıkalım biraz değişik biley yapalım yok. Para gidiyor çünkü.
Ah tatlım bız tatlı sert eglencelı bı cıftızSizin taktiklerde pek normal değil yok ültimatom ver yok eğit kocanızdan bahsediyorsunuz evcil hayvandan değil haberiniz olsun
Ne cimri ne asosyal.Cimri mi ?
Asosyal mı ?
En son boğacağım uyurken o olacak.
İşin zor
Yemek de yapıyor cok ıyı amaBorç var bir ev kredisi ödüyoruz. Bir de benim aileme ben kredi çektim.hani bir maaş kredilere gidiyor. Ama borçlar hiç bitmiyor. Evlendik,işte şu tarihe düze çıkarız dedik. O tarih geldi başka bişey oldu borca girdik. Sonra şu tarihte toparlarız dedik babam hasta oldu hastanesi doktoru borca girdik. Toparladık dedik ben bizimkilere kredi çektim vs. Borcumuz hiç bitmiyor. İkimizin aileside gariban aile. Emekli maaşları var bi. İyi kötü onlara yardım ederiz. Bugün bişey olmasa yarın bişey olabilir düşüncesiyle borç altındayken bile kenara üç beş koyarız. Ben bile üstüme başıma almam. Bir kitap masrafım vardı onlarda birikince(kitaplar) almayı bıraktım. Elimdekiler bitsin diye. Bozuklukları biriktitip köşeye atarım. Yani maddi durum bu şekilde. Bende hergün bir yere gidelim hergün dışarıda yiyelim ya da barlara gidip para dökelim demem. Ama artık evde bunalıyorum. Çok basit bişey bile sorun oluyor. Hadi gel hava alalım. Çıkacaz para harcayacaz der. Harcayalım. Kefenemi koyacağız. Öyle deme bilmem ne. Tamam bi çıkınca 100liradan aşağı gelinmiyor biliyorum ama ya çok basit bir şey. İki sandalye alırsın. Sahile gidersin çayınıda evden termosa koyarsın. Oturup içersin. Para harcandı mı yok. Ama bu bile zor geliyor ona. Bu gün eve gelirken millet sevgilisini bacısını almış sandalyesini koymuş. Ilık havanın tadını çıkarıyor. Biz naptık. Doktora gittik. Doktordan çıktık. Lazere gideceğim arada bi saatlik zaman var. Benimki eve gideyim sende lazere gidersin diyor. Yarım saatlik işim var . Gel benle çıkınca biraz gezer evimize geliriz. Yok ama bu eve gideyim yemeği yapayım diyor. Nefen çünkü benle gelirse dışarıdan yiyeceğiz. Ölür müsün öldürür müsün? Yarında izinli yarın ne yapacaz.hiç!
Yaş kaç tatlımAh tatlım bız tatlı sert eglencelı bı cıftız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?