Mecbur bırakmayı sevmiyorum. Bu zamana kadar zaten mecbur bıraktım hep. Ben onun içinden gelerek bir şeyler yapmayı istiyorum. Ben istiyorum diye değil birlikte istiyoruz diye olsunEsin cimri biri.
Sen yap 2 gunluk bi yerlere rezerve yada iste alkol aliyorsaniz bi raki balik yada ne severseniz o sekil bir yemek.mecbur birak.
Aynen bir keresinde bir oyun vardı. Tiyatro evimizin yakınında. Dedim gidelim. Ik mık etti surat düşünce tamam dedi. Oyunu çok beğenmedik. Eve gelene kadar beynimi yedi. Ne var aktivite oldu işte diyorum. Yine de yok. Beğenmedi ya yiyecek kafamı.Seninki yine borçları falan bahane ediyormuş bizim borcumuz ya da maddi bir sıkıntımız da yok ama her yere sürükleyerek götürüyorum. Napıcaz orada diye başlar, gidene kadar bik bik bik konuşur. Gidince de en çok kendi eğlenir. Sinir oluyorum sinir.
Hem para hem hımbıl. Cimri diyemem çünkü bişey esirgemez aldığıma ettiğime karışmaz. Canın istiyorsa al der. Ama gel gör ki iş bi aktiviteye gelsin icraat sıfır. Bekarlıktan beri gel bisiklet sürelim derim daha hala süreceğiz.Hımbıl mı kocan biraz? Yoksa sadece para için mi çıkmak istemiyor? Dışarı çıkmak için de illa çok para gerekmiyor sahile yakınsanız iki simit bir termos çayla insan dünyanın en mutlusu olabilir.
Emrivaki de yapıyorum. Sen gelme ben gidiyorum dediğim çok olmuştur. Ama napıyo ediyo bi bakmışım ben de evde oturuyorum. Sürekli bunuda yapmak hoş değil. Bu sefer bencil oluyorum. Hep benim dediğim olsun istiyormuşum. Ona göre öyle.gencken eve tıkılmak yaslanınca eve tıkılmak evde gecen bir ömürr ... tablo kötü ciddi suratlar asmak lazım yada ben cıkıyorum gelecekmısın dıye emrıvakı yapabılırsın ne biliyim tabı böyle olaylara sıcak bakılmıyor cekıngen kadınlarımız sayesınde baskın erkekler zaten...
Emrivaki de yapıyorum. Sen gelme ben gidiyorum dediğim çok olmuştur. Ama napıyo ediyo bi bakmışım ben de evde oturuyorum. Sürekli bunuda yapmak hoş değil. Bu sefer bencil oluyorum. Hep benim dediğim olsun istiyormuşum. Ona göre öyle.
Yok anacım. Adama bahar,yaz,kış farketmiyor ki.
Evlenmeden önce değildi.
Evlenince borçlara girdik.
Halbuki düğün bile yapmadık. Onun yerine ev aldık. Tam onu atlattık dedik. Anne-babalarımızın sağlık sorunlarıyla uğraştık vs. Sürekli bir borç halimiz var. Ama durumumuz kötü değil. İki ev var+babadan kalacak ev var. Adam hala ev alayım derdinde. Ama iki dışarı çıkalım biraz değişik biley yapalım yok. Para gidiyor çünkü.
siz gidin o otursun evinde...Merhaba sorunum eşimle ilgili.
Sürekli evde durmak istiyor.
Hani bıraksanız hiç bir yere gitmez.
Maddi durumu bahane ediyor.
İkimizde iyi kazanıyoruz.
İkimizde memuruz.
Çalışma saatlerimiz vardiya usulu bir yerlere gitmek için haftasonunu bile beklememize gerek yok.
Sadece dışarı çıktığımızda sürekli para harcıyoruz diye hiç bişey yapmak istemiyor.
Evlendiğimizden beri borç içindeyiz.
Ama bu şekilde de hayat geçmez ki.
Ya evimiz sahile yakın "gel biraz çıkalım yürüyüş yapalım" diyorum.
"Napacaz orada"diyor.
Deli oluyorum ya.
Konuştum. Derdimi de anlattım.
Ama yok aynı kafa.
Surat yapıyorum artık.
Bu seferde ben suçlu oluyorum.
İstediğim böyle ayda bir de olsa kafamıza esip gitmek ya.
Yeni bir yer görmek,yeni bir şey yaşamak.
Yok ama biz eve tıkılıp kalıyoruz.
Kafayı yedirtecek bana bu huyu.
Sizin bir çözümünüz var mı?
Ne yapayım ben bu herife.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?