- 25 Temmuz 2013
- 13.190
- 53.724
- 798
Gönlünü alın işte, çok bilmem cilve işlerini ama arkadaşlar da yazmış. Siz daha iyi bilirsiniz eşinizin gönlünü nasıl alacağınızı. Belli ki stresli, o kadar gün de evde tek başına e özlem de var.Şakaya mi vurayım yani ? Neden böyle yapıyorsun özellikle.kizimiza diyorum çocuğu ona sürme diyor.
Ahahah kesinlikleHuyuna gidin biraz. Ne demek değersiz, hiç değersiz olur musun falan. Bir çocuğun gönlünü alır gibi. Bazen öyle çalışıyo onların zihinleri☺
Ama gelmemesi beni burda bırakması bu anlama gelir dedim yani hiç gelmeyeceğim diyor bana.Ama gelmezse boşanmayı kabul etmiş olması gibi bir anlam çıkar mı? Yani ailenizden dolayı böyle bir şey söylediğinizi ifade edin derim. Zaten adamın annesi kansermiş Allah şifa versin, onun stresi de vardır üzerinde, iyi bir evliliğiniz varsa alttan almalısınız bence.
1 buçuk saatKaç saat uzaklıkta eviniz? Yani çok değilse yorulmaya katlanın o gerginliği yasamaktansa bence.
Kızgınlıkla ağızdan çıkan laflar geçersizdir. Hiç bırakır mı sizi orada.Ama gelmemesi beni burda bırakması bu anlama gelir dedim yani hiç gelmeyeceğim diyor bana.
Bebeğim ama lütfen yapmadan başlayıp kızım beni kızdırmaya evrilen cümlelerKızının huyuna giderken nasıl cümleler kuruyorsan onu kocana uyarla
Yahu daha ne çok yakınmış, gelsin alsın sizi gidin yani.1 buçuk saat
Ben de bilmiyorum odunluk var az bende. Stresli iki aydır uzagiz anlıyorum işte ama ailemi de biliyorumGönlünü alın işte, çok bilmem cilve işlerini ama arkadaşlar da yazmış. Siz daha iyi bilirsiniz eşinizin gönlünü nasıl alacağınızı. Belli ki stresli, o kadar gün de evde tek başına e özlem de var.
Yazma artık dedi bana en son ben de engelle o zaman dedimKızgınlıkla ağızdan çıkan laflar geçersizdir. Hiç bırakır mı sizi orada.
Gelirse öyle yaparız artık kendine de dedim ben aynı gün dönmek istiyorum diyeYahu daha ne çok yakınmış, gelsin alsın sizi gidin yani.
İki ay mı?Ben de bilmiyorum odunluk var az bende. Stresli iki aydır uzagiz anlıyorum işte ama ailemi de biliyorum
Benimki de inatçıdır. Ama sesini yumuşalt, iltifatlarını sırala. Özür dilerim bebegim haklisin düşünemedim, seni çok seviyorum Cok özledim diye gir. Ilkinde olmazsa hiç sinirlenme sakince kapat sonra yine dene şansını. Benimki mesela cinselliğe düşkündür, baktım ikna olmuyor bir türlü hafiften sinyal veririm, çok özledim kavuşalım artık erkegimi özledim diyeIki gün önce tartıştık daha bu yüzden bugün de bana salı mi geleyim çarşamba mi perşembe mi dedi salı gelme desem alınacak gel desem ailem tedirgin arada kaldım. Ama biliyorum ben bu durumda olsam o ailesini dinlemezdi gel derdi bana. Konu küçük ama eşim inatçı. Inşallah inşallah teşekkürler ❤
Yazma deyince sana yazmadan duramam ki aşkım deseydiniz keşke. :) çocuk gibi işte erkekler ya.Yazma artık dedi bana en son ben de engelle o zaman dedimgülüyorum ama çok saçma. Bırakır inadından
Doğru haklisiniz aslında çok uzak değil zatenHuzursuzluktan iyidir bence .Yolda bile yenir arabada.Acliktan ölmezsiniz ya sorun olmaz :)
Ay çok fenayızAhahah kesinliklezaten yağlamaya başlayınca gerisi geliyor ❤ zaten aynı evde Daha da kolay oluyor. Allah kinci kocadan korusun. Yeter ki hemn ikna olsun ben çocuk gibi nazlarim onu
Haha ay ne bileyim ortada doğru düzgün bir tartışma bile yok sevgili gibi triplesmissinizBebeğim ama lütfen yapmadan başlayıp kızım beni kızdırmaya evrilen cümleler
Dedim o zaman biz geliriz dedim gelme dedi.İki ay mı?Adam daha ne etsin. Yarın arayıp bir şekilde gönlünü alın gelip alsın sizi. Hee gelmeyeceğim diye inat ederse o zaman biz kızımla yola çıkıp yürüyerek geliyoruz deyin. :)
Kurs ver banaBenimki de inatçıdır. Ama sesini yumuşalt, iltifatlarını sırala. Özür dilerim bebegim haklisin düşünemedim, seni çok seviyorum Cok özledim diye gir. Ilkinde olmazsa hiç sinirlenme sakince kapat sonra yine dene şansını. Benimki mesela cinselliğe düşkündür, baktım ikna olmuyor bir türlü hafiften sinyal veririm, çok özledim kavuşalım artık erkegimi özledim diyeHer türlü zaaf ustaca kullanılır tüm piyonları oyna. Ben seviyorum böyle küçük tartışmaları ya. Cilveli ol sen, halledersiiiin
Adam ilgi bekliyor. SizDedim o zaman biz geliriz dedim gelme dedi.
Iki ay olacak 17sinde
Eşim haksız demiyorum da of işte arada kalmak kötü
Naz yapıyor resmen bana gerçekten karısı gibi davranmiyormusumAy çok fenayız
Haha ay ne bileyim ortada doğru düzgün bir tartışma bile yok sevgili gibi triplesmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?