Ama hep mi bizde olmayacak gurur ?Ben de gurursuz gibi hissediyordum, ama geçti. Nasıl gecti bilmiyorum. Ama gururunu da yenmen lazim, kocaya karşı gurur olmazmış bunu Anladım
Evet o da var. Bana dediği gönlün olsun için rahat etsin diye 14 gün karantinaya aldım kendimi diyor. Ya bu zaten böyle olmalı diyorum ben de bunu anlatamıyorum kader diye bir şey var diyor tamam var da Allah da sorar neden dikkat etmedin bu cani sana emanet ettim der diyorum. O da çok abartıyorsun diyorcogu vaka 14 gun icinde cikiyor ama 14 gunden fazlasiyla da belirti gostermeyenler de var..
abartmis yani.. tamam hastalikta saglikta da atalim o zaman kendimizi yola ust geciti kullanmayalim. tedbir almayalim. sakat kalirsak baksin esimiz bize hastalikta saglikta diye..
Olacak tabi. Kastettiğim eşit hatalı olduğumuz konularda, bizim hatalı olduğumuz konularda, bir de haklıyken haksız duruma geçtiğimiz konularda gurur yapmamak. Tamamen ben haklıyken tribini yaparımAma hep mi bizde olmayacak gurur ?
Orta yolu da bulmak lazım işte
Bu konuda aşırı takıntılilar. Marketten alınanlar 3 gün bekliyor dışarda mesela babam 3. Damacanayi aldı 3 gün beklesin diye biri bitiyor hemen sipariş veriyor bilmiyorum belki de olması gereken buaileniz titizse kalmasin esiniz siz toplanin inin arabaya ayni gun donun.
Siz 2 buçuk seneden bulmuşsunuz çözümü ne güzel bizim 6 yıl olacak hala aynı.Olacak tabi. Kastettiğim eşit hatalı olduğumuz konularda, bizim hatalı olduğumuz konularda, bir de haklıyken haksız duruma geçtiğimiz konularda gurur yapmamak. Tamamen ben haklıyken tribini yaparım
Kesinlikle yıpratıyor. Tabi bizimki ne kadar sağlıklı O da tartışılır. Benim kolayıma geliyor sanirim. Gerçekten kavga gürültü, asık surat çekemiyorum. Al şu emzigi de sus der gibiSiz 2 buçuk seneden bulmuşsunuz çözümü ne güzel bizim 6 yıl olacak hala aynı.
Tabii durum sadece bu değil de aşırı yıpranmış hissediyorum
En sevmedigim şey kavga asik surat gerginlik ben çözüm hemen bulunsun istiyorumKesinlikle yıpratıyor. Tabi bizimki ne kadar sağlıklı O da tartışılır. Benim kolayıma geliyor sanirim. Gerçekten kavga gürültü, asık surat çekemiyorum. Al şu emzigi de sus der gibi
Hesap yapmam ailemin tedirginligiyle ilgili şimdi bir şey demezler ama gergin be huzursuz olurlar ne diyeceğimi bilemem diyeAilenizin endişesini anlıyorum, ülke olarak hepimizde bir takıntı oldu. Ama ha 13 ha 14, sizin orda 13 gün oldu demeniz de ayrı bir yersizlik olmuş bence. Bir de eşinizin açıaından düşünün, annesi kanser hastası, düzenli olarak onkolojiye gidip kemoterapi almak zorunda ve değerleri düşük ki hastaneye yatırılmış. Adam bu durumda, siz de 13ün 14ün hesabını yapmışsınkz. Ben olsam ben de sinirlenirdim...
Eşim dedi ki bana gerçekten kıymet vermezsen biter ben de bunu boşanma.olarak düşündüm.Konuyu boşanmaya hanginiz getirdi?
Sanki siz adamın önüne böyle şeyler atıp konu nereye geldi diyorsunuz gibi. Bir buçuk saat yol nedir yani, zorlastirmayin kolaylastirin
Onun hesabına göre 14 gün bana göre 13 bir günün hesabını yapıyorsun diyor banaAyy ne saçma şey
Evlilik hastalıkta sağlıkta diye tedbirsiz davranması gerekmiyor. Eşiniz annesinin hastalığı ve evde yanlız kalmasının verdiği ruh haliyle öyle konuşmuş. Sabah gönlünü alın.
Iki ay önce geldik eşim sonra annesinin yanına gitti o yüzden onda olabilir diyorlarAileniz bu kadar hassas ise sizi nasıl kabul etti evine
Yani bu korona damada var da kıza yok mu?
Ne kadar sorun etmişsiniz her şeyi.Çocuğa bulaşır falan dedim de markete gidiyorsunuz ya siz bulastirirsaniz diyor haksız değil de babam aşırı takıntılı dediğim gibi.
Çarşamba benim dersim oluyor en erken 5 gibi çıkabiliriz o da iftara yetişmek güç oluyor biraz perşembe desem sen beni ozlemedin diyecek salı desem ailem tedirgin olacak
Benim 13 gün oldu demem ailemin aşırı takıntılı olmasıEsin annesi kanser tedavisi gören biri. Yeterince zor günler geçiriyor. 13 gün olsu daha vs sozleriniz çok yanlış. Sizin destek olmanız lazım. Esiniz çooook haklı çok.
Ben gidemem ki ancak babam bırakırsa öyle aynı şehirde değilizNe kadar sorun etmişsiniz her şeyi.
İftara 1 gün geç kalın ne olacak
Aileniz tedirgin oluyorsa eşiniz eve çıkmasın siz gidin yanına
Aslında siz problem haline getirmişsiniz. Ortada çözülemeyecek bir sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?