Birden ne oldu anlamadım.

Evet o da var. Bana dediği gönlün olsun için rahat etsin diye 14 gün karantinaya aldım kendimi diyor. Ya bu zaten böyle olmalı diyorum ben de bunu anlatamıyorum kader diye bir şey var diyor tamam var da Allah da sorar neden dikkat etmedin bu cani sana emanet ettim der diyorum. O da çok abartıyorsun diyor

Ama hep mi bizde olmayacak gurur ?
Orta yolu da bulmak lazım işte
Olacak tabi. Kastettiğim eşit hatalı olduğumuz konularda, bizim hatalı olduğumuz konularda, bir de haklıyken haksız duruma geçtiğimiz konularda gurur yapmamak. Tamamen ben haklıyken tribini yaparım

Olacak tabi. Kastettiğim eşit hatalı olduğumuz konularda, bizim hatalı olduğumuz konularda, bir de haklıyken haksız duruma geçtiğimiz konularda gurur yapmamak. Tamamen ben haklıyken tribini yaparım
Siz 2 buçuk seneden bulmuşsunuz çözümü ne güzel bizim 6 yıl olacak hala aynı.
Tabii durum sadece bu değil de aşırı yıpranmış hissediyorum

Siz 2 buçuk seneden bulmuşsunuz çözümü ne güzel bizim 6 yıl olacak hala aynı.
Tabii durum sadece bu değil de aşırı yıpranmış hissediyorum
Kesinlikle yıpratıyor. Tabi bizimki ne kadar sağlıklı O da tartışılır. Benim kolayıma geliyor sanirim. Gerçekten kavga gürültü, asık surat çekemiyorum. Al şu emzigi de sus der gibi

Ailenizin endişesini anlıyorum, ülke olarak hepimizde bir takıntı oldu. Ama ha 13 ha 14, sizin orda 13 gün oldu demeniz de ayrı bir yersizlik olmuş bence. Bir de eşinizin açıaından düşünün, annesi kanser hastası, düzenli olarak onkolojiye gidip kemoterapi almak zorunda ve değerleri düşük ki hastaneye yatırılmış. Adam bu durumda, siz de 13ün 14ün hesabını yapmışsınkz. Ben olsam ben de sinirlenirdim...

Kesinlikle yıpratıyor. Tabi bizimki ne kadar sağlıklı O da tartışılır. Benim kolayıma geliyor sanirim. Gerçekten kavga gürültü, asık surat çekemiyorum. Al şu emzigi de sus der gibi
En sevmedigim şey kavga asik surat gerginlik ben çözüm hemen bulunsun istiyorum

Hesap yapmam ailemin tedirginligiyle ilgili şimdi bir şey demezler ama gergin be huzursuz olurlar ne diyeceğimi bilemem diye

Konuyu boşanmaya hanginiz getirdi?
Sanki siz adamın önüne böyle şeyler atıp konu nereye geldi diyorsunuz gibi. Bir buçuk saat yol nedir yani, zorlastirmayin kolaylastirin

Esin annesi kanser tedavisi gören biri. Yeterince zor günler geçiriyor. 13 gün olsu daha vs sozleriniz çok yanlış. Sizin destek olmanız lazım. Esiniz çooook haklı çok.

Ayy ne saçma şey
Evlilik hastalıkta sağlıkta diye tedbirsiz davranması gerekmiyor. Eşiniz annesinin hastalığı ve evde yanlız kalmasının verdiği ruh haliyle öyle konuşmuş. Sabah gönlünü alın.

Aileniz bu kadar hassas ise sizi nasıl kabul etti evine

Yani bu korona damada var da kıza yok mu?

Onun hesabına göre 14 gün bana göre 13 bir günün hesabını yapıyorsun diyor bana

Aileniz bu kadar hassas ise sizi nasıl kabul etti evine

Yani bu korona damada var da kıza yok mu?
Iki ay önce geldik eşim sonra annesinin yanına gitti o yüzden onda olabilir diyorlar
Babam sürekli kendini korona sanıyor ateşi çıkıyor
Psikolojik

Ne kadar sorun etmişsiniz her şeyi.
İftara 1 gün geç kalın ne olacak
Aileniz tedirgin oluyorsa eşiniz eve çıkmasın siz gidin yanına
Aslında siz problem haline getirmişsiniz. Ortada çözülemeyecek bir sorun yok.

Esin annesi kanser tedavisi gören biri. Yeterince zor günler geçiriyor. 13 gün olsu daha vs sozleriniz çok yanlış. Sizin destek olmanız lazım. Esiniz çooook haklı çok.
Benim 13 gün oldu demem ailemin aşırı takıntılı olması

Ben gidemem ki ancak babam bırakırsa öyle aynı şehirde değiliz
Mesele iftara geç kalmak da değil o arabada bile yapılır mesele bir gün oldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…