- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
- 93
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
borç sizin isteklerinize göre olur orasını yaşamadan kestirmeniz biraz zor ama birikim olmadan işiniz çok zor. siz çalışıyor musunuz? sevgiliniz evlendikten sonra da ailesine yardım edecek mi?herkese merhaba size bişe sormak istiyorum şuan nişanlıyım evleneceğim inşallah nişanlımın geliri 5 bin tl ye yakın olmasına rağmen birikim yapamıyor ailesinden dolayı.. oda bu mevzunun farkında ve rahatsız oluyor ama üzmek kırmak da istemiyor kimseyi... birikim olmadan evlilik olmaz sanırsam ama evlenmeye son 5 6 ay kala birikim yapsa olur mu sizce ya da nasıl birikim yapabilir yardımcı okursanız sevinirim a dostlaryada şöyle sorayım evlenince ortalama ne kadar borç oluyo ve ne kadar sürede ödeniyo
Canım enflasyon diye bir şey var onu da geçtik şu son iki yılda TL öyle bir değer kaybetti ki kimse inanamadı. Ama haklısınız rakam değişmeyecek. 10 yıl sonra sakız alırsınız :)1000 tl ye 1000 tl duruyor . Gayette kaybetmıyor.
Keşke alıntılayıp alıntılayıp yazacagınıza daha sonra konustuklarımızada baksanızz ahh ahhCanım enflasyon diye bir şey var onu da geçtik şu son iki yılda TL öyle bir değer kaybetti ki kimse inanamadı. Ama haklısınız rakam değişmeyecek. 10 yıl sonra sakız alırsınız :)
1 alıntı yaptım. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.Keşke alıntılayıp alıntılayıp yazacagınıza daha sonra konustuklarımızada baksanızz ahh ahh
yoo rahatsızlık değil sadece konuştuk devamında arkadaşlarla tekrar tekrr yazıp konu dışına çıkmayalım dıye dedım1 alıntı yaptım. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.
3 yıl kadar var evlenmemize erken olmaz mı
Nasıl geri bi zihniyet ya yardım yaramıyor bu elitlereBenim esim de abisinin borcunu esyalarini falan almis hatta eski eltim simdi ne yersem o kar essek gibi bakacak yarin bir gun evlenince elin kizi para mi yedittirir demis.esim bunuduyunca elini etegini cekmis. kendi gelecegini dusunmus.birikim yapmis.
Nasıl geri bi zihniyet ya yardım yaramıyor bu eltilere
Evlenince devam etmez istemeleriAilesi yüzünden birikim hiç yapamayan bir erkekle evlilik olur mu onu mutlaka düşünün derim.
İhtiyaçları olabilir evet ama siz o aileye katılınca bu işten bir süre sonra memnun kalmama ihtimaliniz çok yüksek.
herkese merhaba size bişe sormak istiyorum şuan nişanlıyım evleneceğim inşallah nişanlımın geliri 5 bin tl ye yakın olmasına rağmen birikim yapamıyor ailesinden dolayı.. oda bu mevzunun farkında ve rahatsız oluyor ama üzmek kırmak da istemiyor kimseyi... birikim olmadan evlilik olmaz sanırsam ama evlenmeye son 5 6 ay kala birikim yapsa olur mu sizce ya da nasıl birikim yapabilir yardımcı okursanız sevinirim a dostlaryada şöyle sorayım evlenince ortalama ne kadar borç oluyo ve ne kadar sürede ödeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?