- 12 Ekim 2017
- 278
- 334
- 23
- 40
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Hayır kendisi söylüyo birikim yapmak istiyorum diye zaten ben gez eğlen diyorum oda olmuyo yüklü miktar ailesine verdiği için
Ortalama ne kadar borç oluyo tahminen?? Bide kaç yıl sürüyorsimdi birikim yapmazsa düğünden sonra borc ödersininiz o olur yani..
tabi ailesi müsade ederse bizimkiler pek fırsat vermiyoda
evlenince beklemeyeceklerine eminsen sorun yok? benm kayınpederim kardesine istersen kontru yükleyebilirsin hani biz bişey deriz diye düşünme demişti. eşimde bende çalışıyoruz. o kadar paramızı benimsemişler. onaneyse benim paramı neye harcıcagımdanEvlenince beklemezler şuan daha farklı sebeplerden dolayı istiyorlar
Benim esim de 5 bin aliyor.bekarken evini almis.dugun icin de 50 bin biriktirmisti hic sıkntı yasamadik.nisanlinizin da bunlari cok onceden dusunmesi gerekiyordu
Ortalama ne kadar borç oluyo tahminen?? Bide kaç yıl sürüyor
bankadan gram altın almak karlı oluyor.bir ara altin almistim 140tlye 2 yil sinra 240a sattim bu deger kazanmadir... 140 tl bankada oylece durabilirdi ama 1 ceyrek alamazdim
Benim esim de abisinin borcunu esyalarini falan almis hatta eski eltim simdi ne yersem o kar essek gibi bakacak yarin bir gun evlenince elin kizi para mi yedittirir demis.esim bunuduyunca elini etegini cekmis. kendi gelecegini dusunmus.birikim yapmis.eşinizi tebrik etmek lazım... benm eşiminde maaşı yüksekti ne hikmetse birikim yapamadı ailesi sebebiyle.
erkek dedigin yeri geldiginde 1 tl nin hesabını yapmalı. yeri geldiginde para harcamayı bilmeli.
Benim esim de abisinin borcunu esyalarini falan almis hatta eski eltim simdi ne yersem o kar essek gibi bakacak yarin bir gun evlenince elin kizi para mi yedittirir demis.esim bunuduyunca elini etegini cekmis. kendi gelecegini dusunmus.birikim yapmis.
valla ben 3 ay önce evlendim biz mobilyanın üretim yerinde oldugumuz için cok uyguna aldık herşeyimiziOrtalama ne kadar borç oluyo tahminen?? Bide kaç yıl sürüyor
Evet iyiki oyle soylemis.bu erkek milletinin hepsi ayni kafada.illa kazık yemeleri lazım . cok iyi olmuş bak siz rahat etmişsiniz. insan için önce eşi gelmeli.bzimkide yeni yeni akıllanıyo.
Zaten dinden bahsetmek için imam olmak lazımmış baksanızaHanımlar,
dini yorum yasaktır, neredeyse 1 haftadır dini yazılardan kaç üye banlandı, hala tam gaz gidiyorsunuz. Biraz kurallara uyunuz rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?