ayy arkadaşlar hiç tanımıyoruz çocuğu 26 yaşındaymış ciddiyiz diyo ama ne kadr ciddi bu çocuk onla onuda bilmiyoruz babsı şimdi durduk yere istmeye gelecekler desek nerden çıktı deyecek çünkü daha kimse böyle bişeyi düşünmüyor şokk olduk resmen bide açıkça sordum zorlamı diye değil dedi bende istedim dedi bu gençlikl nereye gidiyor böyle hiç anlamadım
bu gün çocukla konuşuyorlardı gittim dinledim gel kaçır beni demiş çocuk izin almış çalıştığı yerden geleyim diyordu ama o da bilemiyor nasıl olur kaçırsam mı iyi olur yoks elle günlemi gelelim isteyelim diyodu duydum tabi ilk başta ben bunu duyduğumda aynı şeyi bende düşündüm almaz bu çocuk bunu kullandı bırakır dedim ama hazırla kimliğini geliyorum dedi neyse ben çıktım annesine gittim duyduklarımı anlattım zaten yarı baygın şekilde yengem saçını başını yoluyo kadın gitmeee diye bağırmayua başladı geldi sarıldı annesine giyinmiş çantasını hazırlamış ama salmadık bilmiyorum yollasamıydık en temizi bumuydu hiç bilemiyorum kimse istemez hiç kıyamıyoruz ama elle günlede olacak iş değil bunun ki çünkü amcam nerden çıktı bu deyip vermezde zaten biliyorum nasıl ikna edecez hayatta olmaz duysa öldürür onu
ya neden o cocukla evlenmek zorunda? insanlar hata yapabilir. simdi onla iliskiye girdi diye, bu kizin baska sansi yok mu ondan baska? bu nasil bir zihniyet? bu kiz 19sa cocuk da o civarlardadir. bu yasta onlari zorla evlendirirlerse mutlu olamazlar ki... ikisi de mahvolan hayatlarindan birbirini sorumlu tutar. daha cok gencler. hayat ne firsatlar cikartir karsilarina. bir hata yaptilar diye hayatlarini degistirecek sonuclara mahkum edilmemeliler..
ayrica neden ailesine soylediniz anlamadim. 19 yasinda resit bir kiz o. simdi herkes duydu daha mi iyi oldu? cok yanlis yapmissiniz...
saçmalamayın ne demek kaçmasın en temizi
nasıl bi zihniyet bu ya
kirlendi o kız şimdi di mi ilişkiye girdi diye..kaçsın namusunuzu temizlesin öyle mi?
bu daha mı hoş?gelir isterler sonra nişanlı kalırlar bir süre zamanı gelince de evlenirler
hamile değil bişey değil niye hemen evlendirmek için bu kadar acele ediliyo anlamadım
çocuk bırakır da başkası almaz diye düşünüyosanız ben bu düşünce tarzına çook uzak olduğum için yorum dahi yapamam
genelde hep sakin yorumlar yaparım ama celallendim birden sempatiksalakcinni
nasıl yaklaşmalız ona azda bu konuda fikir verin lütfen hatadır olmuş tamam hiç bişey senden önemli değil dedim oldu bitti tamam unut artık görüşme dedim konuşma onlada dedim çocuktan soğurtmalımıyız bilemiyorum ki annem al git dr belki bişey olmamıştır diyor ama onla akşam konuştuğumuzda kan geldi dedi belki olmamıştır deyip onu vicdanen rahatlatmak istedim zaten bi kez olmuş ama bu da ne kadr doğru bi yol onuda bilmiyorum bundan sonra ben ne yaparım nasıl yaşarım diyor bu seferde hiç bilmiyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?