neden amcanızın kızına ondan ayrıl diyosunuz ki şimdi tek kötü olan çocukmu oldu neden ayrılsınlarki tabiki yola devam etsinler ayrılmak neyi değiştirecek çok saçma düşünmüşsünüz babaya hiç bişey olmamış gibi çocuklar birbirlerini sevmişler evlenmek isityorlar diyin bir fikrini alın bakalım nediycek bu arada vermezseniz kaçarım diyor diyinde babasına emrivaki gibi bişey olsun
arakadaşlar bi şeyler söyleyin bana yol gösterin çaresiz ve bu durum karşısında ne yapcağımızı bilmiyoruz lütfen bize yol gösterin amcamın kızı erkek arkadaşınla ilişkiye girmiş daha 19 yaşında hiç bi yere salmazlardı az birazda saftır zaten hep kollarlardı ama o arkadaşına gidiyorum diye evden çıkıp karşı komşularına diye yani çocukla buluşurmuş arabasına binerken görmüşler dün bi komşu beni uyardı bende bi konuşayım dedim önce iyilikle aldım karşıma iyilikle konuştum güzel güzel herşeyi anlattı daha sonra bana biraz sıkıştırdım bişey oldumu bişey yapmak istedimi sana zorla diye baştan yok falan dedi ama ondan önce arkadşınla konuşmuştum o dediki bana bi akşam gidip geldiğinde wc ye gitti o sırada çocuktan msj gelmişti ben baktım çocuk buna gttiğin gibi wc ye git bak bakalım gelmişmi kan yazmış diye bana anlatmıştı ben baştan inanmadım daha sona açıkça dedim sen wc deyken msj gelmiş sana okumuş arkadaşın böyle bişey sana söylememiş doğrumu diye soramamış şimdi bana ne olduysa anlat ona göre bi çağresine bakalım gibilerinden güven verdim ve anlattı arkadaşlar gerçektende çocukla ilişkiye girmişler ve kanda gelmiş şimdi ne yapmalıyım çok çağresizim anneme anlattım durumu oda olurunca annesine söylemiş bu gün öğlende eve gittiğimde herkes bi taraflarda ağlıyordu sadece biz biliyoruz durumu şimdi ne olmalı çocuk benle ciddi diyo ben kaçıcam diyo en temizi artık bu diyo bakamam artık sizin yüzünüze diyo kendine bişey yapmasındanda korktuğumuz için üzerinede fazla gitmedik dövmedik falan sadece konuştuk şimdi ne yapmalıyız kızlar daha 19 yaşında bundan sonra ben ne yaparım diyo görüşme onla dedim akşam ben artık kimle evlenirim kim alır beni diyo vermeye kalksak babasına ne deyecezde verdirecez daha çok ufak sizce ne yapmalıyız biz lütfen yardım edin bişeyler söyleyin
ayni yaprak dokumu...ali riza bey gibi atin kizi cocugun kollarina, sonra perisan olsun. kiz korkusundan tabiki kacicam der. yok ben istemiyorum evlenmiycem dese, madem evlenmiycektin niye yaptin derler... yani ailesini bu dertten kurtarmak icin kacacam diyor kiz. yine soyluyorum..ailesi bilmeyecekti bunu. o zaman kiza cesaret verilir, vazgecirilirdi...simdi ailesi arkasinda durmazsa, ne olursa olsun onemli degil yasin kucuk, yine istiyorsnaiz evlenirsiniz demezlerse bu kizin hayati kayar...cok yazik...
Dünyanın sonu değil bunun olmuş olması...
Belki hata yaptı, belki doğru... o kendi tercihi...
Ama bu devirde dünyanın sonu gelmiş gibi oturup ailece böle bişe oldu die oturup ailece ağlamak mantıksız bana göre...
kız bişiler yapmış, ama kızlığı bozulmamış olsaydı eminim kimse bukadar üzülmeyecekti...
artık erkekler bile biliyor biçok şeyi... kızlığını bozmadan da kızların biçok şey yapabileceğini...
merak etmesin o dürüst olduktan sonra, karşısına da iyi insanlar çıkacaktır...
arakadaşlar bi şeyler söyleyin bana yol gösterin çaresiz ve bu durum karşısında ne yapcağımızı bilmiyoruz lütfen bize yol gösterin amcamın kızı erkek arkadaşınla ilişkiye girmiş daha 19 yaşında hiç bi yere salmazlardı az birazda saftır zaten hep kollarlardı ama o arkadaşına gidiyorum diye evden çıkıp karşı komşularına diye yani çocukla buluşurmuş arabasına binerken görmüşler dün bi komşu beni uyardı bende bi konuşayım dedim önce iyilikle aldım karşıma iyilikle konuştum güzel güzel herşeyi anlattı daha sonra bana biraz sıkıştırdım bişey oldumu bişey yapmak istedimi sana zorla diye baştan yok falan dedi ama ondan önce arkadşınla konuşmuştum o dediki bana bi akşam gidip geldiğinde wc ye gitti o sırada çocuktan msj gelmişti ben baktım çocuk buna gttiğin gibi wc ye git bak bakalım gelmişmi kan yazmış diye bana anlatmıştı ben baştan inanmadım daha sona açıkça dedim sen wc deyken msj gelmiş sana okumuş arkadaşın böyle bişey sana söylememiş doğrumu diye soramamış şimdi bana ne olduysa anlat ona göre bi çağresine bakalım gibilerinden güven verdim ve anlattı arkadaşlar gerçektende çocukla ilişkiye girmişler ve kanda gelmiş şimdi ne yapmalıyım çok çağresizim anneme anlattım durumu oda olurunca annesine söylemiş bu gün öğlende eve gittiğimde herkes bi taraflarda ağlıyordu sadece biz biliyoruz durumu şimdi ne olmalı çocuk benle ciddi diyo ben kaçıcam diyo en temizi artık bu diyo bakamam artık sizin yüzünüze diyo kendine bişey yapmasındanda korktuğumuz için üzerinede fazla gitmedik dövmedik falan sadece konuştuk şimdi ne yapmalıyız kızlar daha 19 yaşında bundan sonra ben ne yaparım diyo görüşme onla dedim akşam ben artık kimle evlenirim kim alır beni diyo vermeye kalksak babasına ne deyecezde verdirecez daha çok ufak sizce ne yapmalıyız biz lütfen yardım edin bişeyler söyleyin
Ya bişi sorcam siz kızın istemediği fikrine nerden kapıldınız yani burda Yaprak Dökümü olayı yok ki.Sonuçta kız biz birbirimizi seviyoruz evlenecez zaten diyormuş yani zorla evlendirilecek ne demek kaydirigubbakcemile kızın kaçmak istemesinin sebebi bence hakaret ediliyordur yaptığı hatadan dolayı,bunalmıştır ailesini üzgün görmekten.Hem konu açan arkadaşında dediği gibi kızın annesi pek kendinde değilmiş devamlı yarı baygın...ve birazda erkeğe güveni yoksa kaçalım bian önce evlenelim diyordur.
bu gün çocukla konuşuyorlardı gittim dinledim gel kaçır beni demiş çocuk izin almış çalıştığı yerden geleyim diyordu ama o da bilemiyor nasıl olur kaçırsam mı iyi olur yoks elle günlemi gelelim isteyelim diyodu duydum tabi ilk başta ben bunu duyduğumda aynı şeyi bende düşündüm almaz bu çocuk bunu kullandı bırakır dedim ama hazırla kimliğini geliyorum dedi neyse ben çıktım annesine gittim duyduklarımı anlattım zaten yarı baygın şekilde yengem saçını başını yoluyo kadın gitmeee diye bağırmayua başladı geldi sarıldı annesine giyinmiş çantasını hazırlamış ama salmadık bilmiyorum yollasamıydık en temizi bumuydu hiç bilemiyorum kimse istemez hiç kıyamıyoruz ama elle günlede olacak iş değil bunun ki çünkü amcam nerden çıktı bu deyip vermezde zaten biliyorum nasıl ikna edecez hayatta olmaz duysa öldürür onu
neye kızdım bılıyomusun onun o msj okuyan arkdasına resmen ondan ona ondan ona kızı renjıde etmıssın ona bu travmayı yasatmaya kımın hakkı var ha bı ıyılık yapılıcaksa eger bunu ılk bılen olarak gıder o cocukla konusurdunuz herseyden onemlısı kızın durumu onemlı benım ıcın ha bakktınız cıddı aılesını gondertır ne yapar eder bı soz nısan yapardınız adı bellı olurdu ha cıddı degılsee zararın neresınden donulse kardır mantıgı ıle kıza daha dafla zarar gelmemıs ıcın gerceklerı gormesını saglardınızzz
bastan sona fevrı hareketler yapılmıs sımdı kıza hepınzın destek olması ve onu yargılamamız lazım kım bılebılır nasıl bı ruh halındeydı tum bunlar olurkennn
19 yasindaki gencecik kiza yazi etmeyin...
eger cok seviyoruz, evlenmek istiyoruz falan diyorlarsa evlendirin ama boyle bir durum yoksa kizi verip gunahina girmeyin cunku daha cok kucuk...
ayrica hersey bir zardan ibaret degil bunu da unutmayin...
artik bir cok erkek bu zar muhabbetini a$ti, bakire olmayan bir ton kiz var onlar nasil evleniyor saniyorsunuz?
mnla son mesajını okuduktan sonra demek istediklerini anlıyorum canım kusura bakma ben yanlış anlamışım.Sana sonuna kadar katılıyorum güzel açıklama için teşekkürler
onemli degil canim ne demek:1hug:..
cok merak ediyorum bu olayin sonu nereye varicak gercekten..hayirlisi olur insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?