- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hayır aksine eşimin hala bir birey olmadığını kabul edememiş bir ailesi var onların yüzünden yapacağımız herşey erteleniyor ben yalıtımı istemiyorum artık ama para ödemek zorunda kalacağız bı resmen saçmalık.Siz bu ev meselesini ne çok büyüktünüz. Dile getirmeseniz de eşinizin ailesinden maddi beklenti içinde olmanız sizi hircinlastiriyor.
Burada size çok tavsiye verildi ama siz pek kulak asmıyorsunuz malesef.
Bence artık şikayet etmeyi bırakın, zira çözemediğiniz her kriz yeni bir krize gebe..
Soba odun kömür üç beş kuruş birşey değil malesef bizimde kendimize göre hesabımız var her ikisini birden yapamayız.Eşim malesef konuşmasınlar diye onaylarını alıyor olan bize oluyor gerçekten çocuk gibi bizimle oynuyorlar sinirimizi dokunuyor artık.E iyi de gidin yerleşin o eve sobayı da kurun haber vermeyin taşındıktan sonra da "biz taşındık yalıtım da istemiyoruz" deyin.
Niye onların ağzına bakıyorsunuz ki koskoca insanlarsınız.
Eşim zaten dememiş ki demez beni biliyor bana bunu düşündüm demesi belli etmesemde gerçekten beni çileden çıkardı.Detayına fazla girmezsem ilk defa sana hak verdim. Bu kadar fazla seçenekleri varsa ve sen istemiyorsan, eşinin cagirmamasi, onların da gelmemesi gerekir.
Zaten bence senin onlarà gosterdiğin tutum karşısında çok mecbur değillerse gelmezler.
Yine de söylemeden edemeyeceğim.
Her zaman ki gibi yine kesinliği bulunmayan bir durum üstünden derdim var diye konu acmissiniz. Belki de kabul etmeyecekler gelmeyi....
Hayır eşimin ailesi normalde benimle eşimin oturduğu eve giderler diye düşünmüş eşim ama ailesine söylememiş bana diyerek bence benim ağzımı aradı.Nereye gelecekmiş eşinizin ailesi, annenize, yanınıza mı geliyorlar? Ben anlamadım sanırım konuyu tam.
Kimin evi tadilatta, kendi oturdukları evi mi yapıyorlar, size vereceklerini mi?
Size verecekleri ev boşta, onlar da oraya mı geçecekler, peki siz nerede olacaksınız?
Konuda kaç farklı ev var?
Anlayamadım :/
Yılan hikayesine dönmüş bu ev muhabbeti iyice.
Kiraya çıkmaya gücümüz yok eşim asgari ücretten biraz fazla alıyor.illa o evde ya da annenizin evinde yaşamak zorunda mısınız? kiraya çıkın.
Hayır eşimin ailesi normalde benimle eşimin oturduğu eve giderler diye düşünmüş eşim ama ailesine söylememiş bana diyerek bence benim ağzımı aradı.
Bizim evin dış yalıtımı yapılacakken eşimin babası evini tadilata soktu kendi evini yani kimbilir ne zaman bitecek biteceksede sıra bize gelecek mi hayal işte.Normalde eşimle benim oturduğum eve eşim geçerler diye düşünmüş mevzuda dört ev var eşimle benim oturduğum görümcemin eşimin ailesinin ve dedesinin evi.
Emin olun karışılmaz eşim birşeyler yapardı ama onlar çok müdahaleci herşeye parmaklık yaptırdık eve eşim anlaştı adamla eşimin babası gidip sanayide adamı bulmuş dükkanına kadar gitmiş zaten anlaşıp etmiş yani ne diye gider ki onların gözünde eşim hiçbirşeyden anlamaz 10 yaşında bir çocuk.Şimdiye siz o evi yaptırırdınız.
Kayın ailene kızma boşuna
Kızacaksan eşine kız.
İstemiyorum dememe gerek yok zaten eşim istemediğimi biliyor erkekler bazen herşeyi çok çabuk unutuyor garip olan şey güncel şeylerde görmezden geliyorlar hayırlısı.Kim yakınsa, kimle muhabbetleri iyiyse ona gitsinler yav. Tamam anası, babasıdır da söz verip verip cayan, insanların ev planlarını çocuk oyuncağına çeviren, düzenlerini bozan, içlerini bulandıran insanlar da bi zahmet gelmesinler ya. Eşinizde zaten esas hata da, neyse.
Eşinizle konuşun "İstemiyorum" deyin, hiç de canınızı sıkmayın.
O zaman evlendirmeselermiş.Emin olun karışılmaz eşim birşeyler yapardı ama onlar çok müdahaleci herşeye parmaklık yaptırdık eve eşim anlaştı adamla eşimin babası gidip sanayide adamı bulmuş dükkanına kadar gitmiş zaten anlaşıp etmiş yani ne diye gider ki onların gözünde eşim hiçbirşeyden anlamaz 10 yaşında bir çocuk.
Zaten bu kış annemdeyiz eşim kınada diğer elime bir çeyrek yaptı diye annesi babası onu reddetmişti böyle insanlar yani.O zaman evlendirmeselermiş.
Eşinin sesi çıkacak.
Bu durumdan rahatsız olduğunu artık onunda ailesi olduğunu birşey yapılacaksa eşiyle karar verip yaptıracağını söylemesi lazım
Yoksa bu gidişle bu kışı annende geçirirsin
Çünkü müdahale ediyorlar soba yakacağız demiş eşim hemen babası ben yapacağım diye atlamış gerçekten problemli insanlar eşim eminim ki yaptırmaya kalksa problem çıkacaktı konuşacaktılar.Oturduğunuz evin ısı problemi varsa siz neden yaptırmıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?