- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
gözü karanlıkla iş yapmanın ne ilgisi var ki eşimin birşey yapamayacağına ailesi inanıyor ben değil eşimin gözünü karartan aslında ona böyle bakmaları çocuk muyum ben kaç yaşındayım diyor anne baba diye susuyor işte keşke onun sustuğu kadar onlarda onun artık evli olduğunun farkına varabilse ama nerdeeeAma siz de bir anlatıyorsunuz anlattiklarinizdan eşiniz saf diye çıkarım yapiyorum, sonra eşimin gözü karadır herkesi siler diyorsunuz o zaman o kadar otoriterse kontrolü eline alsın diyorum, bu sefer de iki elle bir şeyi doğrultamaz her şeyi ailesi yapmış diyorsunuz bence siz eşinizi iyice analiz edin ona göre bir çözüm bulursunuz burda size kim ne desin.
gözü karanlıkla iş yapmanın ne ilgisi var ki eşimin birşey yapamayacağına ailesi inanıyor ben değil eşimin gözünü karartan aslında ona böyle bakmaları çocuk muyum ben kaç yaşındayım diyor anne baba diye susuyor işte keşke onun sustuğu kadar onlarda onun artık evli olduğunun farkına varabilse ama nerdeee
Neymiş o akıl benimde çalışıp kiraya çıkmamız mı?
Ben mi yapsınlar diyorum resmen çocuk gibi bizimle oynuyorlar diyorum benim onlardan en ufak bir beklentim yok Allah biliyor yapacağız edeceğiz deyip kenara çıkmakta 50 yaşını geçmiş insanlara yakışmıyor onlar yüzünden planladığımız işler bozuluyor o sobayı kursak neden aldınız yapacağız dedik ya diyecekler ayrıca bir sözü demekle ima etmenin bir farkı yok buda nasıl bir terbiyeye sahip olduğunuzu gösteriyor gözardı ettiğim halde konularıma ısrarla yorum yapmanızda yüzsüzlük olsa gerek herneyse iyi günler size.senin konularına çok uygun bir deyim var ama argo kaçar şimdi
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin diyelim o halde.
hem bedavadan ailesinin evinde oturalım hem de her istediğimizi istediğimiz zaman yapsınlar derseniz çift olarak daha çooook beklersiniz.
ya soğuk evde yaşamaya alışacak ya dişinizi sıkıp kiraya taşınacak, ya da böyle dertli dertli konu açmaya devam edeceksin.
Gerçekten gözardı ettiğim kişilerin uslüplarını görüp ne kadar doğru yapmışım diye düşünüyorum neyse herkesin terbiyesi kendine seviyenizde kalın çalışmama konusuna gelince oooh iyi yapıyorum sizde çatır çatır çatlayın.Heee evet mesela herkes sabahin korunde keyfinden calismaya gidiyor .
Sen bi ananin evi
Bi kendi evin mekik doku ..
Ama o kiymetli mabadini kaldirip calisma ?!?!?!
Ben mi yapsınlar diyorum resmen çocuk gibi bizimle oynuyorlar diyorum benim onlardan en ufak bir beklentim yok Allah biliyor yapacağız edeceğiz deyip kenara çıkmakta 50 yaşını geçmiş insanlara yakışmıyor onlar yüzünden planladığımız işler bozuluyor o sobayı kursak neden aldınız yapacağız dedik ya diyecekler ayrıca bir sözü demekle ima etmenin bir farkı yok buda nasıl bir terbiyeye sahip olduğunuzu gösteriyor gözardı ettiğim halde konularıma ısrarla yorum yapmanızda yüzsüzlük olsa gerek herneyse iyi günler size.
Gerçekten gözardı ettiğim kişilerin uslüplarını görüp ne kadar doğru yapmışım diye düşünüyorum neyse herkesin terbiyesi kendine seviyenizde kalın çalışmama konusuna gelince oooh iyi yapıyorum sizde çatır çatır çatlayın.
Uffffffffff goz ardi mi edildim bilmiyorum da
Herkesin evi 4 4 luk mu
Alin 2 ton komur yakin yani bi sobada ..
Ne olur ?
Ev vermisler bi zahmet yalitimi da siz yaptirin ev yalitimli olmazsa icinde oturulmuyo mu ?
86 dogumluyum oturdugum ev 85 yapimi
Yalitim malitim hak getire
Her gun anneme mi surukleneyim ?
Hayir yakiyorum dogal gazi olup bitiyo .
Her sey sorun her sey problem ya
Madem annen versin biraz para oyle yaptirin yalitimi
Ona da yok
Damat tarafi yaptircak!!!
Benim bir kuzen var valla ne yalan soylıyım konu sahibini o sandım. Eşinin ailesi yardım etmek ister kabul etmez " yardım ederlerse büyütüp her yerde söyleyecekler" diye dertlenir gurur yapar. Durumları yok diye kv torununu krese göndermek ister benim kuzen kabul etmez neden cunku torunumu kreşe gönderdim dermiş eee desin torun onun degil mi desteklesin varsa imkani ve soylesin gerinerek nolmuss yeter ki sahiplensin, insanlarin sacma sapan gurur yapmasını anlamiyorum. Bunun ki de o hesap.
Ben mi yapsınlar diyorum resmen çocuk gibi bizimle oynuyorlar diyorum benim onlardan en ufak bir beklentim yok Allah biliyor yapacağız edeceğiz deyip kenara çıkmakta 50 yaşını geçmiş insanlara yakışmıyor onlar yüzünden planladığımız işler bozuluyor o sobayı kursak neden aldınız yapacağız dedik ya diyecekler ayrıca bir sözü demekle ima etmenin bir farkı yok buda nasıl bir terbiyeye sahip olduğunuzu gösteriyor gözardı ettiğim halde konularıma ısrarla yorum yapmanızda yüzsüzlük olsa gerek herneyse iyi günler size.
Yüzlerine bakmama sebebim sudan sebep değil ki buna ses bile çıkaramıyorlar,evimde çay içmişlikleri var şükür benim aşıma çayıma muhtaç değiller,yalıtımı ben istemiyorum siz bunu bile idrak edememişsiniz.Benim konularım kafanızı ütülüyorsa okumadınız yorum yapmazsınız ve evet yorumlarından rahatsız olup gözardı ettiğim kişilerin yorum yapması en büyük yüzsüzlük iyi günler.Senin suratina bakmadigin,evine bir cay icmeye calismadigin insanlarin evinde genis genis oturman yuzsuzluk degil ,
Bi de ustune yalitim beklemen yuzsuzluk degil ,
Her gun ayni konuyu acip burdaki insanlarin kafasini utulemen yuzsuzluk degil
Insanlarin yorum yapmasi mi yuzssuzluk
Gerçekten gözardı ettiğim kişilerin uslüplarını görüp ne kadar doğru yapmışım diye düşünüyorum neyse herkesin terbiyesi kendine seviyenizde kalın çalışmama konusuna gelince oooh iyi yapıyorum sizde çatır çatır çatlayın.
Ahahah.Hayir yani kaynanasini bi cay icmeye evine davet bile etmemis
Ben olcam o kv nin yerinde
Topla pilini pirtini cik evimden demezsem insan degilim ...
Bi de surat cekicem ev verip !
Yüzlerine bakmama sebebim sudan sebep değil ki buna ses bile çıkaramıyorlar,evimde çay içmişlikleri var şükür benim aşıma çayıma muhtaç değiller,yalıtımı ben istemiyorum siz bunu bile idrak edememişsiniz.Benim konularım kafanızı ütülüyorsa okumadınız yorum yapmazsınız ve evet yorumlarından rahatsız olup gözardı ettiğim kişilerin yorum yapması en büyük yüzsüzlük iyi günler.
Ben ağlamıyorum insanların dengesizlikleri sinirimi bozuyor sadece çalışmamak neden insanları bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum bunu benim paşa gönlüm bilir sizede o akıl sadece sizde mi var burada yazılınca ama çalışabilirim doğru mu diyorum çalışan kadınların bunu bir zorunlulukla yaptığını görüyorum hiçbiriniz hayatınızdan memnun değilsiniz hadi ama kimse kimseyi kandırmasın.Rica ediyorum konularıma yorum yapmayın sizin küfür etmeden yaptığınız imaları kabul etmiyorum güle gülegöz ardı ettiysen neden cevap yazıyorsun, ben hiç bakmıyorum mesela göz ardı ettiğim içeriklere, pek meraklı gördüm seni :)
valla yüzsüz olsam hem kocişkom çalışmamı istemiyor, kira da ödeyemeyiz ama soğuk evde de duramaaaam diye ağlardım. çok şükür çalışıyorum hayatımı kazanıyorum kimsenin de ağzına bakmıyorum tavsiye ederim :)
Yalıtım o eve çare değil artık ben yaptırmak istemiyorum onlar yapıp yaptık diye övünsünlerde istemiyorum bunu duymak beni mutlu etmez çünkü.şükür biriktiriyorum geleceğimiz için.uslubunuz hala değişmedi tek ricam konularıma yorum yapmayın kirletmeyin yorumlarınızla güle güleYalitim yaptirsalar kosa kosa gelmiceksin yani evine
Himmmmmmm ...
Peki ..
Kiz bisi dicem ayda 500 lira biriktircem asgari ucretle diyodun
Noldu biriktirmedin mi
Onla yapsana yalitimi ?
Kocisin de istemiyo calismani
Ayrani yok icmeye
Tahterevanla gider micmaya
Tovbe yarabbi ya
Eşim elinden geleni yapıyor çok şükür adam gibi adam daha fazlasını yapabilse yapar zaten sizde ne oldum değil ne olacağım değin gün gelir kimin kime muhtaç olacağı belli olmaz.Ben niye catlicam acaba
Esin ayagina terlik getirecegine tutsun evine yalitim yaptirsin da
Kis gunu motor tepelerinde gece yarisi annenlerden donme
Evimde defalarca çay içti yemekte yedi benim derdim sadece onunla aynı odada bulunmamak neden kendinize göre yorumluyor uyduruyorsunuz ben evimde değilim ki beni evden kovsun o pılı pırtıda evi bayağı boşaltır yaaa sağolsun ailem herşeyimi yaptı öyle birgünde toplanmaz suratımı çekmiyor çünkü gitmiyorum iftira atmayın.Hayir yani kaynanasini bi cay icmeye evine davet bile etmemis
Ben olcam o kv nin yerinde
Topla pilini pirtini cik evimden demezsem insan degilim ...
Bi de surat cekicem ev verip !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?