Birşey denemekte haksız mıyım yani?

Ne kadar abartıyorsunuz. Doğalgazlı bir ev ne kadar soğuk olabilir? Annemin oturduğu evde de aynı sorun var ama daha kalın giyinip oturuyorlar sorun çözülüyor. Siz yapın yalıtımı niye kp den bekliyorsunuz?
Evim küçük bir tepede ve eski bir ev oturma odamda üç bölümlü iki büyük pimapen var salonumda aynı şekilde artı büyük pimapen sürgülü kapı var yatak odamın bir duvarı pimapen ve evim büyük ya petekler küçük ya kombi eski ama ev ısınmadı yani ben abartmıyorum.Biz beklemiyoruz ki onlar dahil oluyor neymiş ustaya para vermeyelimmiş hani nerdesin hepsi palavra.

Hanımefendi eski konularınızı bilmiyorum fakat eşiniz biraz saf. Eşinizin ailesinden bir destek beklemiyorsanız sorunları eşinize yansıtmak yerine kendiniz çözüm üretin anlasilan eşinize yansittiginizda o da çözüm üretebilecek kapasiteyi kendinde göremediği icin kendi ailesinden yardım istiyor ve siz onların kararına bağımlı yaşıyor hale geliyorsunuz sorun ve çözüm aşamasında kendinize güvenin, Kontrolü elinize alın zira sürekli eşinizin ailesine gebe kalırsınız. Anladigim kadarıyla biraz destek istiyorsunuz fakat sonuçlarına katlanmak istemiyorsunuz sonra da ne destekleri ne kendileri diye kendi icinizde çatışma yaratıyorsunuz çözüm sizde.

Benim kimseden bir destek beklediğim yok eşim eve şunu yapacağız dediğinde ailesi hemen atlıyor biz yaparız biz ederiz sonuç sıfır eşim demese huylarını bildiği için konuşacaklarını söylüyor sonuçta onun ailesi huyunu bilmez mi onlarda böyle işte bir yaparız bir yapmayız eşim tek erkek evlat ve huyu bakımından onları bir çırpıda silecek biri bu olsun istemiyorum.

O zaman eşiniz kontrolü eline alsın. Bunun icin bir çırpıda aile silmeye gerek yok.

O zaman eşiniz kontrolü eline alsın. Bunun icin bir çırpıda aile silmeye gerek yok.
Evlenmeden önce eşimin üstünü başını kardeşi ve annesi alırmış desem herşeye yapamazsın edemezsin eşime git yeşillik birşeyler al gel dedim gitti sararmış şeyler aldı geldi bu dereceydi yani şükür yavaş yavaş normale dönüyor.

Son 1,5 senedir böyleyim onlar hayatıma girdi gireli

Biliyorum canım ben senin konularını.Kapımı çalarlarsa diye endişe ediyordun bir konunda.Çok büyütmemek lazım herşeyi.Eşin sana baskı da yapmıyor.Dert edecek bişey yok.Sağlığından olursun bu kadar pireyi deve yapmak doğru değil kuzum.

Onlar adım atıyor kötü ben gibi gözüküyorum ama lafa bakar mısınız babası diyor ben yaparım anneside diyor bende babana yardım ederim gerçekten iyi niyetten değil inanır mısınız bilmem ama yatak odamın camının önünde iskele var hala o kalkmadı kaynatam inatla kaldırmadı evim müstakil gibi alçak kaç gece eşim bile varken yanımda uyuyamadığımı bilirim parmaklık yapıldıda rahatladım biraz.

Ama siz de bir anlatıyorsunuz anlattiklarinizdan eşiniz saf diye çıkarım yapiyorum, sonra eşimin gözü karadır herkesi siler diyorsunuz o zaman o kadar otoriterse kontrolü eline alsın diyorum, bu sefer de iki elle bir şeyi doğrultamaz her şeyi ailesi yapmış diyorsunuz bence siz eşinizi iyice analiz edin ona göre bir çözüm bulursunuz burda size kim ne desin.

Haklısın ama eşin de bitiyor iş.Sen kendini paralasan da çözüm olamazsın.

E böyle ne olucak peki? Evlendiniz evleneli annenizde yaşıyormuşsunuz ben öyle anladım. Bare kiraya çıkın yani.

Haklısın ama eşin de bitiyor iş.Sen kendini paralasan da çözüm olamazsın.
Eşim aslında en ufak şeyleri kafasına takan bir insan onlarla sorun yaşasın istemiyorum kınamda diğer elime bir çeyrek daha yaptı diye anne babası onu reddetmişti düğün günü barışmışlar eşim her cuma gider görür ailesini evlendikten sonra 3-4 ay babasını evde hiç bulamadı beni görmek istemiyor dedi çok konuşuyorlar alınıyorlar ben onca yaşadığım şeye rağmen sustum birşey demedim onlara karşı ama olmadı yinede böyleler.

E böyle ne olucak peki? Evlendiniz evleneli annenizde yaşıyormuşsunuz ben öyle anladım. Bare kiraya çıkın yani.
Kiraya çıkmaya gücümüz yetmiyor pahalı bir şehir burası eşim çalışmamıda istemiyor ben çok düşündüm uygun bir iş bulmayı gerçkten o evden kurtulmayı ama eşim kesinlikle istemiyor çalışmamı

senin konularına çok uygun bir deyim var ama argo kaçar şimdi
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin diyelim o halde.
hem bedavadan ailesinin evinde oturalım hem de her istediğimizi istediğimiz zaman yapsınlar derseniz çift olarak daha çooook beklersiniz.
ya soğuk evde yaşamaya alışacak ya dişinizi sıkıp kiraya taşınacak, ya da böyle dertli dertli konu açmaya devam edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…