aynı darksın değil mi sen
ben seni gördüğümde ne ince kadın demiştim ki oğlun küçücüktü daha
sen 68 oldu kilo aldın ise vay benim halime
80lerden bildiriyorum
yok ayol o zaman da 68dim gene. Ayakta gormedin hep oturduk ondan da olabilir.
Boyum kisa benim,sen kadar uzun olaydim keske ah keske
Valla bahane bu konusmamiz olsun, goruselim mutlaka.boyun mu kısa
ben de tam senin boyun uzun ya ondan diyecektim
bence bizim tekrar bir görüşmemiz farz oldu
ikimizin kafasındaki görüntüler de flulaşmış sanki
benim aklımda kalan incecik uzun boylu bir kadın
ben uzun değilim 163 boyum ile gayet orta boyluyum
2 ayrı tabağa koyup yerseniz sıkıntı kalmazMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Öylesine komiklik eğlence olsun diyemi yazdınız yoksa hakikaten bunu dert olarakmi goruyosunuz çok tuhaf..hakikaten bir derdiniz var sanarak konuya bakiyoruz..kusura bakmayın da konunuz tamamen sacmalikMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Valla bahane bu konusmamiz olsun, goruselim mutlaka.
Yakama karanfil takar gelirimadini bile hatirlamiyorum senin. N ile basliyordu sanki. Emin olamadim.
Alysten umudu kestim ben.kesin biz farklı insanlarla görüştük
benim adım O ile başlıyor pek çok bulunmaz
seninki B ileydi meşhur artistimiz ile adaştın diye hatırladım ben de
ben sokağa çıkmaya başlarsam görüşürüz tabii
hala ev kuşu modundayım okullar ne zaman açılırsa benim dışarı hayatı da belki başlar
bence biz görüşmedenAlys aşısını olup gelir
Sanarak ? Kan gövdeyi götürmedikçe yazmayın diyün yani eyle mi ?Öylesine komiklik eğlence olsun diyemi yazdınız yoksa hakikaten bunu dert olarakmi goruyosunuz çok tuhaf..hakikaten bir derdiniz var sanarak konuya bakiyoruz..kusura bakmayın da konunuz tamamen saçmalık
Bir tabak cips bir tabak çerez için kan gövdeyi goturecekse....Allah başka dert vermesin size iyi forumlarSanarak ? Kan gövdeyi götürmedikçe yazmayın diyün yani eyle mi ?
Okuduğunu da anlamıyor.Bir
Bir tabak cips bir tabak çerez için kan gövdeyi goturecekse....Allah başka dert vermesin size iyi forumlar
kesin biz farklı insanlarla görüştük
benim adım O ile başlıyor pek çok bulunmaz
seninki B ileydi meşhur artistimiz ile adaştın diye hatırladım ben de
ben sokağa çıkmaya başlarsam görüşürüz tabii
hala ev kuşu modundayım okullar ne zaman açılırsa benim dışarı hayatı da belki başlar
bence biz görüşmedenAlys aşısını olup gelir
Brigitte Bardot ve Marilyn Monroe sohbetiniz bitti mi?Alysten umudu kestim ben.
Evet benim adimi dogru hatirliyorsun sadece ortadaki harf R degil L
Ben seninkini hic hic hatirlamiyorum bak,daha vahim durumdayim
Daha çok kardeş kavgası gibi.. Bunlara takmayın bence.. Gözünüzü açın siz daha çok yiyinMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
ay çok gıcık bir şey bu evet biliyorum bu tavrı. tam bir baba hareketi, alırız ya ne olacak...:) ama siz o an yemek istiyorsunuz. ayırın bence bu tarz gıdaları. mesela kaseye falan koyacaksanız iki kase yapın bu senin deyin eline verin. kendinizinkini önünüze alın istediğiniz hızda yiyin. sizin kaseden de yiyorsa zaten allah sabır versin. gofretinizi de saklayın bulamayacağı bir yere. ne diyeyim başka çare yok.Merhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Dün çikolata aldık alırken bak alıyorum sen bundan yemicegne emin mısın dedim ben aldım kendime dedi .ay çok gıcık bir şey bu evet biliyorum bu tavrı. tam bir baba hareketi, alırız ya ne olacak...:) ama siz o an yemek istiyorsunuz. ayırın bence bu tarz gıdaları. mesela kaseye falan koyacaksanız iki kase yapın bu senin deyin eline verin. kendinizinkini önünüze alın istediğiniz hızda yiyin. sizin kaseden de yiyorsa zaten allah sabır versin. gofretinizi de saklayın bulamayacağı bir yere. ne diyeyim başka çare yok.
Kaç yaşındasın kardeşMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?