- 28 Aralık 2019
- 1.280
- 4.178
- 133
- 44
On numara tespit ama sandığınız gibi her gün abur cubur yemiyoruz sağlıklı atiştirmaliklar yeriz.Bunca yediginiz abur cubura ragmen zayifsinizdir da simdibiz sismanlar sizi kiniyoruz. Yiyin yiyin biz yiyemeyenler icin de yiyin hemsire
Yaaa nasil imrendim sakasi bir yana. Ben maalesef 5ten sonra yemiyorum hic bir seyOn numara tespit ama sandığınız gibi her gün abur cubur yemiyoruz sağlıklı atiştirmaliklar yeriz.
Her konuda bir dalga gecme modu gercekten gercekten insanlarla dalga gecen kendini de komik sanan birisiniz !Ha çözüm de yazayım gelmişken. Boşanın.
Sofra adabı var herkes oturmadan başlamazlar beklerler ama yerken hızlı yeme olayı çok sinir bozucu .Dert gibi dert bence. Burda sorun konu sahibine yiyecek bir şey kalmamasi değil eşinin davranışı. Üzgünüm ama bu görgü meselesi.Yetistirilmeden kaynaklı.
Benim kp bir benzerini yapıyor. Yemege oturuyoruz. Zaten ailece ayni anda oturup baslama huylari yok. Oturan başlıyor. Sonra kp basliyor servis tabaklarindakileri bolusturmeye. Birak ortada dursun isteyen alsın degil mi normali budur. Hayir o kadar israrci ki al da al. Ben ilk baslarda ikram etmeyi sevdiğinden sanıyordum. Meğerse herkes alacağını bir an once alsin da o rahat rahat hepsini yesin derdindeymis. O kadar israr edince azicik aliyorum ama biraz daha almak istedigimde yok. Çünkü hepsini yemis oluyor.
Evliliğimizin ilk zamanlarinda esim de aynisini yapıyordu. Kahvalti hazir, oturuyor. Ben çayı getirene kadar masadaki domates ve salatalığı bitiriveriyordu. Yani bu kız da yiyecek düşüncesi yok. Bir gun kalktim tekrar domates salatalik doğrayıp getirdim. O gunden beri dikkat ediyor.
Peşimi bırak ya.Her konuda bir dalga gecme modu gercekten gercekten insanlarla dalga gecen kendini de komik sanan birisiniz !
Bir arkadaşın eşi yapıyormuş. Gerçi onların problem olay büyük
Metabolizmanız yavaşsa tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorsanız yemeniz lazım ki metabolizma surekli calisir halde olmali cunku metabolizmasi yavas bunyeler uzun araliklarla yerse o bosluklarda metabolizma o bir ogunde ne yeniyorsa vucuda yag olarak depoluyor yani gun icinde vucuda kıtlık var sinyali verilirse vücut onu saklar atmaz. Yemeden kilo veremezsiniz. Ben de yedigim icin kilo alamiyorum.Yaaa nasil imrendim sakasi bir yana. Ben maalesef 5ten sonra yemiyorum hic bir seysimdi ramazan diye zorlaniyorum hatta iftarda. Midem bulaniyor ama hala sismanim
Leblebi kalmasından iyidirKaju kalıyorsa sorun yok bence.
Allahım bi Seyma bi sen ablacım ne dertler ne dertlerMerhaba , eşimle son zamanlarda yaşadığımız bir problem var.
Eşim çok hızlı yiyor bense tadını çıkara çıkara.
Ne zaman cips alsak ben 3 tane yemeden o 10 tane yiyor istemsiz yemesine göz dikiyorum sona doğru 10 tane süt mısır cipsi kalıyor artık uyarmak zorunda kalıyorum bana da biraz bırakır mısın diye anca öyle bırakıyor. Çerez koyuyorum antep fıstiklarini benden pnce secip yiyor oha ya desem de fayda etmiyor. Bana hep kaju fistik kaliyor
Mutfağa gidiyor bana 2 tane caramio aldıysa kendi çikolatalı gofretlerini yedikten sonra gece lenslerini çıkarırken benim caramio cikolatami yiyor .
Kaç defa konuşmaya çalıştım ama her seferinde yine aliriz diye beni geçiştiriyor alıyor da ama bu sorun çözülmeli artık ne yapabilirim de gözümü onun yediğinden çekebilirim.
Metabolizma normal calisiyor,wc duzenimde sorun yok . Tiroid hastasiyim surekli onun ilacini kullaniyorum o kilo yapiyor bence. Tum degerlerim normal cikiyor cunku ne zaman baktirsam. Cips hayatimda yemedim,cikolata sevmem, kuruyemis sadece kavrulmamis cig urunler kullanirim o da sayiyla,fazlasi kilo yapiyor diye. 3 ogunu yerim ama ara ogun yapmam,rahatsiz oldugum icin yiyince. Aksam 5ten sonra sadece sivi tuketirim cay vb. Ama yine de 68 kiloyum maalesefMetabolizmanız yavaşsa tuvalete 2 3 günde bir çıkıyorsanız yemeniz lazım ki metabolizma surekli calisir halde olmali cunku metabolizmasi yavas bunyeler uzun araliklarla yerse o bosluklarda metabolizma o bir ogunde ne yeniyorsa vucuda yag olarak depoluyor yani gun icinde vucuda kıtlık var sinyali verilirse vücut onu saklar atmaz. Yemeden kilo veremezsiniz. Ben de yedigim icin kilo alamiyorum.
Trood varsa tamam o zaman ondandir .Metabolizma normal calisiyor,wc duzenimde sorun yok . Tiroid hastasiyim surekli onun ilacini kullaniyorum o kilo yapiyor bence. Tum degerlerim normal cikiyor cunku ne zaman baktirsam. Cips hayatimda yemedim,cikolata sevmem, kuruyemis sadece kavrulmamis cig urunler kullanirim o da sayiyla,fazlasi kilo yapiyor diye. 3 ogunu yerim ama ara ogun yapmam,rahatsiz oldugum icin yiyince. Aksam 5ten sonra sadece sivi tuketirim cay vb. Ama yine de 68 kiloyum maalesef
Metabolizma normal calisiyor,wc duzenimde sorun yok . Tiroid hastasiyim surekli onun ilacini kullaniyorum o kilo yapiyor bence. Tum degerlerim normal cikiyor cunku ne zaman baktirsam. Cips hayatimda yemedim,cikolata sevmem, kuruyemis sadece kavrulmamis cig urunler kullanirim o da sayiyla,fazlasi kilo yapiyor diye. 3 ogunu yerim ama ara ogun yapmam,rahatsiz oldugum icin yiyince. Aksam 5ten sonra sadece sivi tuketirim cay vb. Ama yine de 68 kiloyum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?