- 27 Ekim 2014
- 79
- 72
- 88
- 44
- Konu Sahibi mutluasu1980
-
şiddetin affi olmazEsim ilk esimden olqn ogluma duskundu birbirlerini sevince bende sevdim esimi sonra evlendik.Ama esimin ofke kontrol problemi var.Yillardir korkudan aman cocuk duymasin diye hep alttan aldim hata ettim .En sonunda ellerime de vurdu
Allah yardimcimiz olsun uzuldum size deBenim bir kere bosandim daha ikinci evlilik kismet olmadi, ama ince eleyip sık dokumayi düsünüyorum ikinciye. Mutsuzsaniz ayrilin zaten siddette varmis.
Yaaa inanin cok mutlu oluyorum hatta sizlerden guc aliyorum agziniza saglik desteginiz cok kiymetli çoooooooooook tesekkur ederim cokSizi önceki konunuzdan hatırladım.17 yaşında oğlunuz vardı ve evde huzursuzluk çıkmasın die çocukcağız sürekli odasına kapanıyordu, değil mi?
İkinci, üçüncü evlilik vs önemi yok. Boşanmayı başarısızlık olarak da görmeyin.Başarısızlık ömür boyu böyle bir şeyi devam etmeyi kendine yakıştırmaktır.. Ki hatırladığım ev de size aitti ve maddi olarak eşinizden daha fazla katkısı vardı ailenizin .Bilmiyorum, çok fazla yanlış şey var.. Boşanmaya korkmayın hem sizin hem de çocuğunuz için hayırlısı olmuş olacak..Herkes illa evli olmak zorunda değil ,devam edebilmek için illa eş de gerekmiyor.Açıkçası eve para getiren benken evladım odalarda kapalı kalmak zorunda kalsa çoktan boşanmış olurdum. Ama hiçbir şey için geç değil tabi.Hakkınızda hayırlısı.
Hayat ne garip bazen hic tanimadiginiz iyi kalpli bir insanin tek bir cumlesi bile size cok sey katabiliyormus cok teskkur edrimmm iyiki sizlere denk geldimKendinizi hiç üzmeyin. Dünya düzeni değişiyor artık. Bir kez evlenip ömür boyu yaşayan sayısı gittikçe azalıyor. Hayat arkadaşı güzel ama size birşey katıyorsa mutlu ediyorsa güzel. Olmayınca olmuyor hem ne güzel evladınız da varmış. Yalnızlık da problem olmaz. Umarım çok mutlu olursunuz...
Çok teskkur ederim Allah herkesin dertlerine dermanlar nasip etsin insallahAman 2 olsun 5 olsun ne farkeder. Önemli olan mutlu olmak. Mutsuz olduğunuz yerde durmayın. Çocuğunuz var, kendi ayaklarınızın üzerinde duracak gücünüz de var anladığım kadarıyla. Size bir şey katmayan evliliği ne yapacaksınız? Ne güzel anne olmayı tatmışsınız.. Yavrunuzla güzel günler görün inşallah.
Allah yardimcisi olsun insallahçok yakın arkadasım 3, evliliğini yaptı ama sanırım bunlada çok mutlu değil ,
Allahim yaa cok sevindim gercekten cok tesekkur ederim3. Evlilik yapan bir akrabamız var o kadar mutluki 40 yaşında , bir daha hata yapmamak için 2 sene flört ettiler adam almanyadan mühendislikte emekli olmuş, her gün geziyorlar çok eğleniyorlar adam sürekli hediye alıyor, kadın şimdi hamile o kadar mutlularki adam kadının bir dediğini 2 etmiyor
Cok tesekkur ederim cesaretim daha da artiyo sizlerin sayesindeYanlış anlamayın ama sanki biraz evlilik merkezli yaşamışsınız hüsranınız bundan. Korkmayın bu da geçer tanıdığım 55 yasinda boşandı 30 yillik eşinden inanılmaz mutlu eskiye göre. Bir gün olsun üzülmedi. Güzel günler sizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?