Biten 2. Evlilik

Arkadaşlar anlaşmali bosanma icin adliyeye gitcez ama 15 haziranda aciliyormuş.Acaba dilekce vermek icin de bu tarihi beklememiz gerekirmi bilen varmı zira kendileri avukat a gitmeyi kabul etmiyor

benim bi arkadaşim 2. den ayrildi kiziyla gayet mutlu yasiyor, arada takilir hatta bana , benim 2 evliliğim toplami seninki kadar sürmedi sırrı ne ? diye, ben de derim ki senin gibi müsrif değilim tasarruflu kullanıyorum ama hiç bir sıkıntısi yok maaşallah çok huzurlu,, olursa 3. yüde düşünüyo inşallah

Yaa çok mutlu oldum arkadasın adına .Insallah ben de bir an bu saçmalığın bitmesini ve kendi hayatima ogluma adapte olup tekrar nefes alabilmek istiyorum.Çok tesekkur ederim yorumunuz icin iyi ki sizler varsıniz

tabii ki de mutlu olacaksın, belli ki evladinı düşünen cesur bir annesin, bu zamanda akĺı başında kimse kınayamaz seni 2. den boşandin diye sakin korkma kardeşim, kinayan da donsun kendisine baksın, ya cahildir ya mutsuz ya da kötu niyetlidir garanti...oğlunla nice güzel gunleriniz olsun, bütün kalbimle diliyorum bunu....

kesinlikle katılıyorum size, ben de hiç evlenmedim mesela, erkeklerin şeref... liği yüzünden de evlenmek istemiyorum.. düzen değişiyor artık.. illa biri olması zorunda değil hayatımızda..

Yaaa nasıl tesekkur edicem sana bilemiyorum temennilerin cok sagol.Evet cevre baskisi muhakkak olucak hatta aileminde yipranicagini biliyorum hatta arada cesaretim sirf bu yuzden kiriliyo ama sonra bu dunyaya bir kere gelebilecegimiz geliyo aklima ve yasadiklarim ben de oglum da hatta hic bir kadin ve cocuk bunu yasamamali o yuzden bitmesini çok istiyorum ve bekliyorum.insallah birgun buraya tekrar nefes aliyorum diye yazabilirim.

Arkadaşlar anlaşmali bosanma icin adliyeye gitcez ama 15 haziranda aciliyormuş.Acaba dilekce vermek icin de bu tarihi beklememiz gerekirmi bilen varmı zira kendileri avukat a gitmeyi kabul etmiyor
Şu an umarım hâlâ aynı evde yaşamıyorsunuz, eğer öyle ise adam zaman kazanmak ve sizi ikna etmeye çalışacaktır.

Şu an umarım hâlâ aynı evde yaşamıyorsunuz, eğer öyle ise adam zaman kazanmak ve sizi ikna etmeye çalışacaktır.
Ne yazikki ayni evdeyiz davayi acinca gidicegini soyluyo bazi esyalarini goturuyo annesine .Ama artik oda biseyler yapmiyo zaten nafile istemiyorum .Cok kotu gunler gecirdim insan mantiken karar veriyo ama aliskanlik olunca biraz sıkıntı sirf bu yuzden psikologa gidiyorum cok sukur cok iyi geldi.Simdi daha aydinlik ve kararli bakabiliyorum olaylara .Tabi tez zamanda evden gitmesini istiyorum oncelikle insallah.

Eşyalarını götürürken kendisinide annesine götürsün o zaman. Niye hala aynı evde ? Kovun gitsin.

Az kaldı onu da yaptiricak bana.Kendi evim olmasa coktan ceketimi alip cikmistim ben.Bir de daha da cirkinlesmesinden de korkmuyo degilim.
Evde yokken kilitleri değiştirip uzaklaştırma alabilirsiniz. Adam parazit gibi sizi sömürüyor. Neyse siz bilirsiniz umarım kısa zamanda kurtulursunuz.

Çocuğun odalara kapanıyorduysa sevinmiştir şimdi

Çocuğun odalara kapanıyorduysa sevinmiştir şimdi
Corona ciktigindan beri koyde ailemin yaninda ama biliyo biraz olanlari sordum bilsin filan diye.Yavrum diyoki Anne benim icin pek bi degisiklik olmaz sonucta hep odamdayim diger zamanlarda da konusmuyom yani varmiyim yokmuyim belli degil o yuzden sen nasil mutluysan yanindayim diyor.Bir de diyoki acaba babamin ( baba diyordu parazite )baskisi olmayinca seni dinlememezlik yaparsam uzersem .sen calisinca cok yoruluyodun yine yorulcaksin diye destek veriyo aklınca yavrum

Zaten ne oluyorsa çocuklara oluyor

Ben canlı örneğiyim. 2. eşimden ayrıldım 1 kasım 2019 da. Tahmin edemeyeceğiniz kadar huzurlu ve mutluyum. Herkes gençleştiğimi güzelleştiğimi söylüyor sürekli. Gözlerimin duruşu bile değişti. Kızımla musmutlu yaşıyoruz. Keşke daha önce boşansaymışım. Biz kadınlar tüm iyi niyet, dürüstlüğümüz ve sadakatimizle yaşıyoruz evliliğimizi. Ancak hak etmeyen birilerine bu kadar tahammül gereksiz. Siz de üzülmeyin ve kararınızın arkasında durun. Oğlunuzla çok mutlu olmanızı dilerim.

Yaa senin adina cok cok mutlu oldum kardesim .evet cok dogru ozetlemissin.Kesinlikle hak veriyorum sana.Burda belkide bizler birbirimizin hayatinda herhangi birileriyiz.Ama inan benim icin her kelime her cumle cok degerli hepinize çooook teşekkurler yaşasın kadın dayanışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…