- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi mutluasu1980
-
Aminnnnn insallah çok tesekkur ederimmmBı komşu vardı. 3 kez evlendi şimdi çok mutlu. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Yaa çok mutlu oldum arkadasın adına .Insallah ben de bir an bu saçmalığın bitmesini ve kendi hayatima ogluma adapte olup tekrar nefes alabilmek istiyorum.Çok tesekkur ederim yorumunuz icin iyi ki sizler varsınizbenim bi arkadaşim 2. den ayrildi kiziyla gayet mutlu yasiyor, arada takilir hatta bana , benim 2 evliliğim toplami seninki kadar sürmedi sırrı ne ? diye, ben de derim ki senin gibi müsrif değilim tasarruflu kullanıyorumama hiç bir sıkıntısi yok maaşallah çok huzurlu,, olursa 3. yüde düşünüyo inşallah
kesinlikle katılıyorum size, ben de hiç evlenmedim mesela, erkeklerin şeref... liği yüzünden de evlenmek istemiyorum.. düzen değişiyor artık.. illa biri olması zorunda değil hayatımızda..Sizi önceki konunuzdan hatırladım.17 yaşında oğlunuz vardı ve evde huzursuzluk çıkmasın die çocukcağız sürekli odasına kapanıyordu, değil mi?
İkinci, üçüncü evlilik vs önemi yok. Boşanmayı başarısızlık olarak da görmeyin.Başarısızlık ömür boyu böyle bir şeyi devam etmeyi kendine yakıştırmaktır.. Ki hatırladığım ev de size aitti ve maddi olarak eşinizden daha fazla katkısı vardı ailenizin .Bilmiyorum, çok fazla yanlış şey var.. Boşanmaya korkmayın hem sizin hem de çocuğunuz için hayırlısı olmuş olacak..Herkes illa evli olmak zorunda değil ,devam edebilmek için illa eş de gerekmiyor.Açıkçası eve para getiren benken evladım odalarda kapalı kalmak zorunda kalsa çoktan boşanmış olurdum. Ama hiçbir şey için geç değil tabi.Hakkınızda hayırlısı.
Yaaa nasıl tesekkur edicem sana bilemiyorum temennilerin cok sagol.Evet cevre baskisi muhakkak olucak hatta aileminde yipranicagini biliyorum hatta arada cesaretim sirf bu yuzden kiriliyo ama sonra bu dunyaya bir kere gelebilecegimiz geliyo aklima ve yasadiklarim ben de oglum da hatta hic bir kadin ve cocuk bunu yasamamali o yuzden bitmesini çok istiyorum ve bekliyorum.insallah birgun buraya tekrar nefes aliyorum diye yazabilirim.tabii ki de mutlu olacaksın, belli ki evladinı düşünen cesur bir annesin, bu zamanda akĺı başında kimse kınayamaz seni 2. den boşandin diye sakin korkma kardeşim, kinayan da donsun kendisine baksın, ya cahildir ya mutsuz ya da kötu niyetlidir garanti...oğlunla nice güzel gunleriniz olsun, bütün kalbimle diliyorum bunu....
Şu an umarım hâlâ aynı evde yaşamıyorsunuz, eğer öyle ise adam zaman kazanmak ve sizi ikna etmeye çalışacaktır.Arkadaşlar anlaşmali bosanma icin adliyeye gitcez ama 15 haziranda aciliyormuş.Acaba dilekce vermek icin de bu tarihi beklememiz gerekirmi bilen varmı zira kendileri avukat a gitmeyi kabul etmiyor
Ne yazikki ayni evdeyiz davayi acinca gidicegini soyluyo bazi esyalarini goturuyo annesine .Ama artik oda biseyler yapmiyo zaten nafile istemiyorum .Cok kotu gunler gecirdim insan mantiken karar veriyo ama aliskanlik olunca biraz sıkıntı sirf bu yuzden psikologa gidiyorum cok sukur cok iyi geldi.Simdi daha aydinlik ve kararli bakabiliyorum olaylara .Tabi tez zamanda evden gitmesini istiyorum oncelikle insallah.Şu an umarım hâlâ aynı evde yaşamıyorsunuz, eğer öyle ise adam zaman kazanmak ve sizi ikna etmeye çalışacaktır.
Eşyalarını götürürken kendisinide annesine götürsün o zaman. Niye hala aynı evde ? Kovun gitsin.Ne yazikki ayni evdeyiz davayi acinca gidicegini soyluyo bazi esyalarini goturuyo annesine .Ama artik oda biseyler yapmiyo zaten nafile istemiyorum .Cok kotu gunler gecirdim insan mantiken karar veriyo ama aliskanlik olunca biraz sıkıntı sirf bu yuzden psikologa gidiyorum cok sukur cok iyi geldi.Simdi daha aydinlik ve kararli bakabiliyorum olaylara .Tabi tez zamanda evden gitmesini istiyorum oncelikle insallah.
Az kaldı onu da yaptiricak bana.Kendi evim olmasa coktan ceketimi alip cikmistim ben.Bir de daha da cirkinlesmesinden de korkmuyo degilim.Eşyalarını götürürken kendisinide annesine götürsün o zaman. Niye hala aynı evde ? Kovun gitsin.
Evde yokken kilitleri değiştirip uzaklaştırma alabilirsiniz. Adam parazit gibi sizi sömürüyor. Neyse siz bilirsiniz umarım kısa zamanda kurtulursunuz.Az kaldı onu da yaptiricak bana.Kendi evim olmasa coktan ceketimi alip cikmistim ben.Bir de daha da cirkinlesmesinden de korkmuyo degilim.
Aynen canim parazit bildigin.Insallah insallah insallah.vakit ayirip yazdiginiz icin tesekkurlerEvde yokken kilitleri değiştirip uzaklaştırma alabilirsiniz. Adam parazit gibi sizi sömürüyor. Neyse siz bilirsiniz umarım kısa zamanda kurtulursunuz.
Çocuğun odalara kapanıyorduysa sevinmiştir şimdiArkadaslar merhaba.Merak ediyorum aranizda veya tanidiginiz benim gibi 2.evliligi de husran olan var mi.Neler yasadiniz bosanirken neler hissettiniz sonrasinda nasil yeni hayata basladiniz.Lütfen yorumlariniz benim icin cok degerli.Simdiden cooook tesekkurlerrr
Corona ciktigindan beri koyde ailemin yaninda ama biliyo biraz olanlari sordum bilsin filan diye.Yavrum diyoki Anne benim icin pek bi degisiklik olmaz sonucta hep odamdayim diger zamanlarda da konusmuyom yani varmiyim yokmuyim belli degil o yuzden sen nasil mutluysan yanindayim diyor.Bir de diyoki acaba babamin ( baba diyordu parazite )baskisi olmayinca seni dinlememezlik yaparsam uzersem .sen calisinca cok yoruluyodun yine yorulcaksin diye destek veriyo aklınca yavrumÇocuğun odalara kapanıyorduysa sevinmiştir şimdi
Zaten ne oluyorsa çocuklara oluyorCorona ciktigindan beri koyde ailemin yaninda ama biliyo biraz olanlari sordum bilsin filan diye.Yavrum diyoki Anne benim icin pek bi degisiklik olmaz sonucta hep odamdayim diger zamanlarda da konusmuyom yani varmiyim yokmuyim belli degil o yuzden sen nasil mutluysan yanindayim diyor.Bir de diyoki acaba babamin ( baba diyordu parazite )baskisi olmayinca seni dinlememezlik yaparsam uzersem .sen calisinca cok yoruluyodun yine yorulcaksin diye destek veriyo aklınca yavrum
Aynen canim ne yazıkki.Zaten ne oluyorsa çocuklara oluyor
Yaa senin adina cok cok mutlu oldum kardesim .evet cok dogru ozetlemissin.Kesinlikle hak veriyorum sana.Burda belkide bizler birbirimizin hayatinda herhangi birileriyiz.Ama inan benim icin her kelime her cumle cok degerli hepinize çooook teşekkurler yaşasın kadın dayanışmasıBen canlı örneğiyim. 2. eşimden ayrıldım 1 kasım 2019 da. Tahmin edemeyeceğiniz kadar huzurlu ve mutluyum. Herkes gençleştiğimi güzelleştiğimi söylüyor sürekli. Gözlerimin duruşu bile değişti. Kızımla musmutlu yaşıyoruz. Keşke daha önce boşansaymışım. Biz kadınlar tüm iyi niyet, dürüstlüğümüz ve sadakatimizle yaşıyoruz evliliğimizi. Ancak hak etmeyen birilerine bu kadar tahammül gereksiz. Siz de üzülmeyin ve kararınızın arkasında durun. Oğlunuzla çok mutlu olmanızı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?