- 27 Ekim 2014
- 79
- 72
- 88
- 44
- Konu Sahibi mutluasu1980
-
Ismini bikiyormusunuz acabaŞahsen yaşamadım ama Türk bir youtuber var. Şimdiki evliliği üçüncü evliliği. Nasip kısmet böyle işler. Şiddet görüyorsanız bitirmek en doğrusu. Hakkınızda hayırlısı
Kesinlikle haklisiniz.Ilk esimden 7 sene cok agir siddet gordum kucuktum o zamanlar kendimi koruyamiyodum.Simdi ayni sey yani uzerine yuruyup korkutarak psikolojik sidette ayni aciyi birakiyo ruhunda insanin.Surf bu yuzden aklim basima geldi belkideNasil uzuldum anlatanam oglunuzun sorun cikmasin diye odaya kapanmasina. Ben de bosandim. Bekarim oglumla yasiyorum. Oglum 14 yasinda. Ikinci evliligimi yapsam ve oglum adamdan oda oda kacsa icim yanar benim. Ayrilirim. Herkes icin en iyisi bu. Siz neler atlarmtmissiniz, bunu da atlatirsiniz. Bosanmayi daha once de yasamissiniz. Ustesinden gelirsiniz. Ayrilin, alin oglunuzu yeni bir duzen kurun onunla. Mutlu mutlu yasayin. Kiyamam ya. Cok uzuldum onun icin.
Bu arada size de cok uzuldum. Siddet affedilir bir sey degil. Siddetin buyugu kucugu yok.
Çok tesekkur ederim cokBugun elketinize vuran adam yarin daha fazla siddet uygular. O el kalkmis bir kere. Adamin saygisi bitmis. Duzelir diye beklemeyin ne olur. Hem kendinizi hem de oglunuzu kurtarin o adamdan.
Lutfen gelismeleri bildirin. Iyi haberlerinizi almayi cok isteriz. Mutlu olmak oglunuzun da sizin de hakkiniz. Mutlu olmak icin ikiniz birbirinize yetersiz, o adama ihtiyaciniz yok ya da baska bir erkek olmasi sart degil. Iyi haberlerinizi almak umidiyle.. kendinize iyi bakin.Çok tesekkur ederim cok
Ismini bikiyormusunuz acaba
Kesinlikle katiliyorum teskkuÖnemli olan sizin mutluluğunuz. Evliliği sadece bir imza olarak görenlerdenim. O yüzden ha bir ilişki bitmiş ha evlilik bitmiş benim için aynı. Sizin içinde öyle olsun. Hayat her zaman iyi insanlar çıkartmıyor karşımıza. Çocuğunuz varsa ona sarılın ve onun hayatını güzelleştirin.
Canim benim seni cok iyi anliyorum.ilk bosandigimda o kadar mutluydumki oglumla inan bir an once o gunlerin gelmesini bekliyorum 15 haziranda aciliyomus adliyeler o zaman gidip basvuralim dedi bekliyorum bende oglum koyde ailemin yaninda sukur hic birinin haberi yok dava acilinca soylicem cunku beni etkilemelerini istemiyorum ya da uzulmelerini.Aynen inan 40 yasibdayim hani deseler ne zaman gercekten mutluydun ilk evliligimden once ve ilk bosanmamdan sonraki 3 yilim derim kendi ayaklarim uzerinde durdugumda daha huzurlu ve mutlu olucam insallah.Sana da hakkinda hayirlisini diliyorum hersey gonlunce olsun insallahKonu tabii sizin konunuz ama..ben 36 yasindayim 2 cocugum var..asla evlenmem gibi geliyor bana..belki benim dusuncem de yanlis..maddi olarak cok zengin degilim ama kimseye muhtac degilim..ben karsiyim illa evlilik gerekmiyor..ben cocuklarimla yasarim..
Evet haklisiniz aslında cok pozitif ve surekli gulen bir insanim hatta herkes hayret ederdi hayat enerjime hani derler ya derdi buyuk olanin gulusu guzel olur diye sanirim boyle bisey.Ama Allah buyuk gercekten bir an once bitmesini ve tekrar ozgurce nefes alabilmeyi istiyorum.Psikologa gidiyorum cok sukur iyiyim.Lutfen gelismeleri bildirin. Iyi haberlerinizi almayi cok isteriz. Mutlu olmak oglunuzun da sizin de hakkiniz. Mutlu olmak icin ikiniz birbirinize yetersiz, o adama ihtiyaciniz yok ya da baska bir erkek olmasi sart degil. Iyi haberlerinizi almak umidiyle.. kendinize iyi bakin.
Aynen canim.Gerci bu gecmisimi biliyodu hatta uzulurdu ah neler cekmisin diye ama noldu kendide ayni seyi yapti o yuzden daha fazla uzdu insan bir insanin yaralarini bile bile ayni yerden canini yakarmi.Sana tek tavsiyem ilerdike ilişkide asla geçmişini açma onunkinde sorma, erkeklerde realtif kıskançlık diye bir hastalık oluyor gecmiş ten bahsedince geçmişimle ilgili tek kelime söyle anlaşamadık de detaya inmr
Masallah ne guzel.Ailem bu konuda ozellikle annem biraz sorun yasayabilir ilk zamanlar derdi 2. Evliligim diye dikkat et filan diye.Ama artik bunun bi onemi yok cunku bana bisey olsa ogluma nolucak ya da oglum daha da buyudugunde bu adamla karsi karsiya gelmicekmi.Ben oglumu oz babasindan siddet gormesin diye ayirmisim simdi bir de elin adaminin insiyatifine birakmak istemiyorumBir arkadaşımın teyzesi üçüncü kez evlendi birkac ay önce. Gayet de mutlu diye duydum son zamanlarda evini satıp egede yasamak icin tayin istemeyi düşünüyordu esi de Aydın'lı. Hic ummadığı zamanda gönlüne göre biri çıktı.
Yani illa tekrar evlenmek zorunda degilsiniz ama ikinciden de bosandim diye düşünüp kendinizi uzmeyin ve siddeti cekmek zorunda hissetmeyin
Erkekler karşılaştırma yapar eğer o onları yaptıysa ben daha fazlasını yaparım diyorlar, önceki kötüyse onu örnek alıp onlar iyilik etmediyse bende etmem diyor benim neyim eksik ona katlandıysa bankada katlansın diyor yani geçmişten iyi kötü hiçbirseyden bahsedilmemeliAynen canim.Gerci bu gecmisimi biliyodu hatta uzulurdu ah neler cekmisin diye ama noldu kendide ayni seyi yapti o yuzden daha fazla uzdu insan bir insanin yaralarini bile bile ayni yerden canini yakarmi.
Evet canim haklisin ogrendim bunu acida olsa cok tesekkur ederim her birinize cokErkekler karşılaştırma yapar eğer o onları yaptıysa ben daha fazlasını yaparım diyorlar, önceki kötüyse onu örnek alıp onlar iyilik etmediyse bende etmem diyor benim neyim eksik ona katlandıysa bankada katlansın diyor yani geçmişten iyi kötü hiçbirseyden bahsedilmemeli
Teaekkur edrimmmmEbru Ergüner kanalın ismide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?