- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.656
- 53
- 27
- Konu Sahibi Sunshine232
Ben haftasonları gitmesinde bir gariplik görmüyorum. Haftasonları babasıyla görüşmesi konusunda mahkemede anlaşmışlar. Normal yani. Kaldı ki yeni eşin çocuğu da onlarla? Yalnız olsalar anlayacağım hadi.Her hafta çocuğunu göndermesi normal değil zaten en başta her hafta bakın mahkeme bile bir çocuğun bir hafta annesiyle bir hafta babasıyla olmasını doğru buluyor. Her hafta gönderiyor karşı tarafın da çocuğu var kızını Dışlamıyor aksine birlikte vakit geçiriyorlar her hafta hangi ilişkide her hafta bir başkasının çocuğuyla vakit geçirilir doğru mudur normal midir bence değildir ama kadın saygı duyup her hafta bu kadının kızını alıyor vakit geçiriyor kendi çocuğu da olduğu için insan hafta sonu hayatındaki insanla başbaşa olmak ister ama düşünsene de her hafta gönderiyor ve hep bir sorun çıkartmaya çalışıyor konu sahibi.. Yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı taraftaki de bir çocuk bakın o da 7 yaşında bir cocuk birlikte yatırdı yok şöyle oldu yok böyle oldu karşı tarafta bir çocuk çocuktan bahsediyoruz genç ergen biriyle birlikte yatırmamışlar tamam yine normal değil bana göre de ben de tepki veririm ama uslup denen bir şey var karşı tarafa bir sapık muamelesi yapılmaz o da bir çocuk Allah için. Sırf sorun çıkartmak için sanki ortada çocuğa istismar çocuğa dayak varmış gibi davranılıyor bir okuyun bakalım konularını sizde anlarsınız.
Ayrıca bana şiddet uygulamış bi insanın mutlu aile pozu kestiği yeni karısıyla benim çocuğumun da içinde olduğu bir tabloyu ben kabul etmem. Benim çocuğum o. Annesi benim. Yine sevsin, ilgilensin ama ne demek beraber yatmak yani. Vıcık vıcık hiç hoş değil.
Normal bir boşanma olmadığı için iletişimleri de kısıtlı belli ki. Kadın onların mutlu aile tribine katlanmak zorunda mı? Kendi kendilerine olsunlar aile. Kızcağız oraya babası için gidiyor. Her şeyin bi yolu yordamı var. Birlikte uyudukları haberi kadına nasıl gitti mesela? Neden böyle bir ayrıntı verildi? Çok anlamsız.