- 19 Mart 2015
- 258
- 194
- 33
- 33
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.501
Öeme yiyo ama doymuyo mama yiynce rahat duruyo karnı doyuyo.. evt artk kesin erkek olcak bebişimMaşallah..
Bizde tam 5 aylık olduk bugün.. 6. Ayımıza girdik. Sık sık memedeyiz, doyuyo ama ek gıda istiyo.. sanırım iki haftaya başlarız biz de..
Ayrıca sünnet iyi fikir :)) hayırlı olsun şimdiden
Doktorumun izniyle saçımı boyatıyorum sonunda.. değişikliğe o kadsr ihtiyacım var ki hamile kaldığımdan beri boya değmedi gına gelmişti artk :)
Ya benim 4 aya kadar hiç dökülmedi ama bir aydır öyle böyle saçım dökülmüyor evin her yeri benim saçım temizlemekten yoruldum ay birde illet tam anlamıyka bitmiyor. Duş desen yolmuşcasına saç ne zaman geçer ki. Büyükler bebek anneyi ne zaman tanıyıp sevmeye başlarsa o zaman dökülür dermiş ama benimki dökülmekten öte saç kalmayacak başımda şükür gürdü baya :) senin nasılSaç dökülmeleriniz ne alemde?
Devam eden var mı?
Ya benim 4 aya kadar hiç dökülmedi ama bir aydır öyle böyle saçım dökülmüyor evin her yeri benim saçım temizlemekten yoruldum ay birde illet tam anlamıyka bitmiyor. Duş desen yolmuşcasına saç ne zaman geçer ki. Büyükler bebek anneyi ne zaman tanıyıp sevmeye başlarsa o zaman dökülür dermiş ama benimki dökülmekten öte saç kalmayacak başımda şükür gürdü baya :) senin nasıl
Benim saçlarımın dökülmeden kahkül kısmı bariz açıldı oğlum 3aylıkkwn şiddetlendi şuanda biraz azaldıBenim de biz Türkiye'den dönünce yaklaşık 3,5 aylıkken başladı.
Tabiri caizse avuç avuç.. Islak kuru farketmez elimi her attığımda öbek öbek kopuyodu.
Allahtan gür saçım, kel kalmadan durur herhalde dedim hep.
Karanfil desteği yapmaya başladım.
Artık karanfilden mi yoksa dönemi mi bitti bilmiyorum, azalmaya başladı dökülme..
Dediğin gibi evin her yerinde saçım var hala.. ama duşta falan eskiye nispeten daha az . Avucumu doldurmuo mesela
Ekledim tatlım oğluşuna da maşallah bin maşallah ana oğul harikasınız bu arada sana imrendim çok fit bir annesinİnstagram adresimiz: noyantuna eklerseniz kızlar :)
Boyat canım iyi geliyor insana. Ben hamileyken boyatmadım doktorum izin vermişti halbuki ama bebişim 3 buçuk aylıkken boyattım.Doktorumun izniyle saçımı boyatıyorum sonunda.. değişikliğe o kadsr ihtiyacım var ki hamile kaldığımdan beri boya değmedi gına gelmişti artk :)
Nazarın mı değdi kız instagramım çalındı şaka bir yana iki gün kullanaym dediö o bile olmadıEkledim tatlım oğluşuna da maşallah bin maşallah ana oğul harikasınız bu arada sana imrendim çok fit bir annesin
Astım değilde ço uğun alışması lazım yoksa sürekli hasta olurKızlar havalar çok sıcak burda hava 45leri görüyor klimasız duramıyoruz ama çocuk için zararlı biliyorum sıcakta da çok terliyor uyumuyor çok huzursuzlanıyor benim gibi klimada yatıran anne var mı klimada yatınca astım ilerde astım oluyor diyorlar napacamı şaşırdım sizler de durum ne
Amaaaan bende az önce girdim instgrama noyanın resimleri kayıp bende kendi instgramımda sorun var sandım kötü gözle bakmamıştım ama nazar intgramına değsin noyan bebekten uzak olsun nazarlarNazarın mı değdi kız instagramım çalındı şaka bir yana iki gün kullanaym dediö o bile olmadı
Sağol canm benim bünyesel herhalfe 2 ayda eski halime dönmüştüm tabi hala 2 kilo fazlam var ama gider bir şekilde. sende skma canını gider elbet kion varsa yağlı unlu şekerli tuzlu yeme tabi ben yapmıyorım ama sen dikkat et:)
Değilmi yani çünkü normal şartlarda duramıyoruzAstım değilde ço uğun alışması lazım yoksa sürekli hasta olur
Kiloda söz müydü ama şükürler olsun 68den 64e düştüm tabiki dikkat ederek ve yürüyüş yaparak hala devam hedefim doğumdan önce 58 idim tekrar kavuşabilmekAmaaaan bende az önce girdim instgrama noyanın resimleri kayıp bende kendi instgramımda sorun var sandım kötü gözle bakmamıştım ama nazar intgramına değsin noyan bebekten uzak olsun nazarlar
Yok çocuğun sıcağa alışması lazım klimaya değil klim çarpar sürekli açık olursa. Alışır vücuduDeğilmi yani çünkü normal şartlarda duramıyoruz
Boyun kaç ve kaç kilo aldın hamileykenKiloda söz müydü ama şükürler olsun 68den 64e düştüm tabiki dikkat ederek ve yürüyüş yaparak hala devam hedefim doğumdan önce 58 idim tekrar kavuşabilmek
Canım doktordan gelince bana da haber ver olur mu bi de bence bi çocuk alerji uzmanına da git veya gastrolojiye ben memleketten dönünce gidicem ek gıda başlamadan önce bu alerji işini çözmek lazimKilo artik unuttum diyebilirim 2 3 günde bir kanlı kaka oluyor sonuçlar iyi . Süt ürünler é dikkat ediyorum tuketmemeye ama neyden oluyor bilmiyorum yarin çocuk Cerrahisi ne götüreceğim . Rabbim saglik versin inşallah
Maşallah herşeyi normal bence kafana takma keske benim kız da biraz tombis olsa bizim de boyumuz uzun yavaştan da emekliyoruz tirtil gibi diş falan da yok görünürde zaten erken daha ben de 6. Ay dolana kadar ek gıda düşünmüyorum sonra blw yapicaz insallahKızlar biz 5. Ay kontrolünden geldik.
Noyan bey bu ay hastalık ile geçirdi malum ama buna rağmen 700 gram almış ama 1 cm uzamış dr normal dedi ama içime dert oldu :)
Şuanki güncel kilo 9330
Boy 64
Baş çevresi 44
Boyu ortalama ama kilodan iyice kısa görünüyor bildiğiniz topaç :)
Doktorum ek gıda konusunda fazla katı. Kesinlikle ağzına değdirme tadım falan istemiyorum diyor. 6. Aydan sonra hatta belki 6 buçuk dedi o zaman konuşalımnek gıdayı dedi
Diş görünüyor yeri belli ama daha damağı delmedi işin garip yanı alt yan kesici diş görünen sanırım sıra farklı olacak bizde :)
İshali düzelmek üzere reflor kullanıyorum ama iki üç günde bir yapan çocuk şimdi günde 6 ya ancak düştü kötü oluyorum geçsede kurtulsam diyorum. Boklu bez temizlemekten gına geldi. Hele gece uyurken yapıyor gelde temizleme nasıl gönül el versin öyle yatsın uykulu uykulu bi zor oluyor anlatamam.
Genel olarak huysuz zaten uyumadığı zaman hep mızmız ağlama modunda dişten dedi dr bakalm
Ayrıca yere koymamı yerde oynamasını yuvarlanmasını istedi ve bu kiloyla dönebildiğine çok şaşırdı.
Yürümesi vs birçok şeyi gecikebilir dedi kilodan
Zayıf olsa skntı kilolu olsa skntı emiyor desem emmesi de az
Sizde durumlar ne ben çok uzattm maşallah bebişlerimize :)
Off hem de nasıl tutam tutamSaç dökülmeleriniz ne alemde?
Devam eden var mı?
Boyum kısa 1/55 58 kiloyla başladım hamileliğe 70le doğum yaptım 2 kilo 600gr doğdu bebek doğumdan hemen sonra 67 idim sonra bi baktım 68 zi geçmişim anlican hiç veremeyip alanlardanım diğer çocuklarda da böyle olmuştum hamileyken 10 veya 12 kilo alıyorum emzirme doneminde mutasyona uğruyorum şükür ki ramazan bayramından sonra yürüyüş ve yediklerime dikkat ettim şuanda 64 indmBoyun kaç ve kaç kilo aldın hamileyken
Zaten sürekli değil çok bunaldığımızda bide düşük ayarda direkt vurdurmayarak gündüz hiç klima yok bazı geceler dayanamıyor çocuk da bendeYok çocuğun sıcağa alışması lazım klimaya değil klim çarpar sürekli açık olursa. Alışır vücudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?