Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Maşallah..
Bizde tam 5 aylık olduk bugün.. 6. Ayımıza girdik. Sık sık memedeyiz, doyuyo ama ek gıda istiyo.. sanırım iki haftaya başlarız biz de..
Ayrıca sünnet iyi fikir :)) hayırlı olsun şimdiden
Öeme yiyo ama doymuyo mama yiynce rahat duruyo karnı doyuyo.. evt artk kesin erkek olcak bebişim

Saç dökülmeleriniz ne alemde?
Devam eden var mı?
Ya benim 4 aya kadar hiç dökülmedi ama bir aydır öyle böyle saçım dökülmüyor evin her yeri benim saçım temizlemekten yoruldum ay birde illet tam anlamıyka bitmiyor. Duş desen yolmuşcasına saç ne zaman geçer ki. Büyükler bebek anneyi ne zaman tanıyıp sevmeye başlarsa o zaman dökülür dermiş ama benimki dökülmekten öte saç kalmayacak başımda şükür gürdü baya :) senin nasıl

Benim de biz Türkiye'den dönünce yaklaşık 3,5 aylıkken başladı.
Tabiri caizse avuç avuç.. Islak kuru farketmez elimi her attığımda öbek öbek kopuyodu.
Allahtan gür saçım, kel kalmadan durur herhalde dedim hep.
Karanfil desteği yapmaya başladım.
Artık karanfilden mi yoksa dönemi mi bitti bilmiyorum, azalmaya başladı dökülme..
Dediğin gibi evin her yerinde saçım var hala.. ama duşta falan eskiye nispeten daha az . Avucumu doldurmuo mesela

Benim saçlarımın dökülmeden kahkül kısmı bariz açıldı oğlum 3aylıkkwn şiddetlendi şuanda biraz azaldı

Kızlar havalar çok sıcak burda hava 45leri görüyor klimasız duramıyoruz ama çocuk için zararlı biliyorum sıcakta da çok terliyor uyumuyor çok huzursuzlanıyor benim gibi klimada yatıran anne var mı klimada yatınca astım ilerde astım oluyor diyorlar napacamı şaşırdım sizler de durum ne

Doktorumun izniyle saçımı boyatıyorum sonunda.. değişikliğe o kadsr ihtiyacım var ki hamile kaldığımdan beri boya değmedi gına gelmişti artk :)
Boyat canım iyi geliyor insana. Ben hamileyken boyatmadım doktorum izin vermişti halbuki ama bebişim 3 buçuk aylıkken boyattım.

Ekledim tatlım oğluşuna da maşallah bin maşallah ana oğul harikasınız bu arada sana imrendim çok fit bir annesin
Nazarın mı değdi kız instagramım çalındı şaka bir yana iki gün kullanaym dediö o bile olmadı
Sağol canm benim bünyesel herhalfe 2 ayda eski halime dönmüştüm tabi hala 2 kilo fazlam var ama gider bir şekilde. sende skma canını gider elbet kion varsa yağlı unlu şekerli tuzlu yeme tabi ben yapmıyorım ama sen dikkat et:)

Astım değilde ço uğun alışması lazım yoksa sürekli hasta olur

Amaaaan bende az önce girdim instgrama noyanın resimleri kayıp bende kendi instgramımda sorun var sandım kötü gözle bakmamıştım ama nazar intgramına değsin noyan bebekten uzak olsun nazarlar

Amaaaan bende az önce girdim instgrama noyanın resimleri kayıp bende kendi instgramımda sorun var sandım kötü gözle bakmamıştım ama nazar intgramına değsin noyan bebekten uzak olsun nazarlar
Kiloda söz müydü ama şükürler olsun 68den 64e düştüm tabiki dikkat ederek ve yürüyüş yaparak hala devam hedefim doğumdan önce 58 idim tekrar kavuşabilmek

Canım doktordan gelince bana da haber ver olur mu bi de bence bi çocuk alerji uzmanına da git veya gastrolojiye ben memleketten dönünce gidicem ek gıda başlamadan önce bu alerji işini çözmek lazim

Maşallah herşeyi normal bence kafana takma keske benim kız da biraz tombis olsa bizim de boyumuz uzun yavaştan da emekliyoruz tirtil gibi diş falan da yok görünürde zaten erken daha ben de 6. Ay dolana kadar ek gıda düşünmüyorum sonra blw yapicaz insallah

Boyun kaç ve kaç kilo aldın hamileyken
Boyum kısa 1/55 58 kiloyla başladım hamileliğe 70le doğum yaptım 2 kilo 600gr doğdu bebek doğumdan hemen sonra 67 idim sonra bi baktım 68 zi geçmişim anlican hiç veremeyip alanlardanım diğer çocuklarda da böyle olmuştum hamileyken 10 veya 12 kilo alıyorum emzirme doneminde mutasyona uğruyorum şükür ki ramazan bayramından sonra yürüyüş ve yediklerime dikkat ettim şuanda 64 indm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…