- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Benim de aklımda joie var. Sadece internet üzerinde mi yoksa mağazalarda da yüzde 24 indirimli mi acaba
Sare ismini siz mi istedinizAynı sancı bendede var canım özellikle kasık ve karın bölgesinde bebek büyüdüğü için sanırım ama kasık ağrım enfeksiyon yüzünden :/
Sare ismini siz mi istediniz
Selam canım ben hastayım yaklaşık iki haftadır tam iyi oldum dedim tekrar hasta oldum.. dün akşama kadar da bişey yiyemedi, bebisim etkilenmez inşaallahMrb annisler naslsnz bebisler nasl
Bugün benim çok küçük lekelenmem oldu. Panik oldum. Biraz fazla yürümüştü m bir de ayağımda 8 cm. Topuklu bir kötü oldum ona bağladım. Doktoruma gittik. Sorun görünmüyor ama yinede 3 gün progestron iç dedi. 1 hafta yürüyüş yasakladı.çok korktum ama.Mrb annisler naslsnz bebisler nasl
Bugün benim çok küçük lekelenmem oldu. Panik oldum. Biraz fazla yürümüştü m bir de ayağımda 8 cm. Topuklu bir kötü oldum ona bağladım. Doktoruma gittik. Sorun görünmüyor ama yinede 3 gün progestron iç dedi. 1 hafta yürüyüş yasakladı.çok korktum ama.
Günaydın canlar bu aydan sonra topuklu giymeyelim daha dikkatli olmamız gereken riskli bir dönemdeyiz artıkBugün benim çok küçük lekelenmem oldu. Panik oldum. Biraz fazla yürümüştü m bir de ayağımda 8 cm. Topuklu bir kötü oldum ona bağladım. Doktoruma gittik. Sorun görünmüyor ama yinede 3 gün progestron iç dedi. 1 hafta yürüyüş yasakladı.çok korktum ama.
Benim de aklımda joie var. Sadece internet üzerinde mi yoksa mağazalarda da yüzde 24 indirimli mi acaba
canım kusura bakma şimdi gördüm. şeker ve tansiyon ile uğraşmaya başladım bu arapek internete girmedim. evet hem internette hem de mağzalarda vardı. bizim arkadaşlar bize hediye olarak aldılar seti. ama yılbaşından sorna da indirime girebilir. takip et derim.
Saol canım ne iyi arkadaşların varmış:) Bugün mağazada bakacaktık aklımdan çıkmış. Bi E Bebek satış elemanı yılbaşından sonra yeni fiyatlar olacak dedi zamlı yani. Ama başka bi çalışan da şubatta hep e Bebek indirimleri olur dedi. Araba için biraz bekleyecem sanırım. Ocak sonu yada şubat gibi alayım diyorum.
çok iyidirler:) ama onların bebişin arabasını da biz almıştık :) ufak bir geri dönüş yani:)
evet şubatta e-bebek indirimleri oluyormuş. ama bizimkilerin bir %10 indirim hakkı daha vardı başka bir alışverişten kalma onu kullanmışlar daha da uyguna gelmiş. şubtta almak mantıklı. hem şimdiden yer kaplamaz. hemde biraz daha araştırma şansın olur. gerçi ben devamlı baksam da hep joie de karar kıldım (bütçeme göre olanlar arasında)
inşallah bir sıkıntı çıkarmadan güzel güzel kullanabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?