Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Farklı gurup açılmış galiba kafam karıştı benim şuan 28 haftalik ensonkontrole gittiğimde 26 haftalik 932 gr 33 cm di cinsiyet erkek ismi sarp 59 kilo ile başladım 67 kiloyum

Benim bebek de asagida atıyor karnımda artık his gibi yok ama 3 4 gündür böyle oldu. haftaya kontrol um var. inşallah bir sıkıntı olmaz

Mrb annisler naslsnz bebisler nasl
Bugün benim çok küçük lekelenmem oldu. Panik oldum. Biraz fazla yürümüştü m bir de ayağımda 8 cm. Topuklu bir kötü oldum ona bağladım. Doktoruma gittik. Sorun görünmüyor ama yinede 3 gün progestron iç dedi. 1 hafta yürüyüş yasakladı.çok korktum ama.

Ay bende topuklu giydim birşey olmaz umarım :/

Günaydın canlar bu aydan sonra topuklu giymeyelim daha dikkatli olmamız gereken riskli bir dönemdeyiz artık

Benim de aklımda joie var. Sadece internet üzerinde mi yoksa mağazalarda da yüzde 24 indirimli mi acaba

canım kusura bakma şimdi gördüm. şeker ve tansiyon ile uğraşmaya başladım bu ara pek internete girmedim. evet hem internette hem de mağzalarda vardı. bizim arkadaşlar bize hediye olarak aldılar seti. ama yılbaşından sorna da indirime girebilir. takip et derim.

Saol canım ne iyi arkadaşların varmış:) Bugün mağazada bakacaktık aklımdan çıkmış. Bi E Bebek satış elemanı yılbaşından sonra yeni fiyatlar olacak dedi zamlı yani. Ama başka bi çalışan da şubatta hep e Bebek indirimleri olur dedi. Araba için biraz bekleyecem sanırım. Ocak sonu yada şubat gibi alayım diyorum.

çok iyidirler:) ama onların bebişin arabasını da biz almıştık :) ufak bir geri dönüş yani:)

evet şubatta e-bebek indirimleri oluyormuş. ama bizimkilerin bir %10 indirim hakkı daha vardı başka bir alışverişten kalma onu kullanmışlar daha da uyguna gelmiş. şubtta almak mantıklı. hem şimdiden yer kaplamaz. hemde biraz daha araştırma şansın olur. gerçi ben devamlı baksam da hep joie de karar kıldım (bütçeme göre olanlar arasında)

inşallah bir sıkıntı çıkarmadan güzel güzel kullanabilirim.

Evet benim bütçem için de o uygun ama karar vermek zor. Kullanan bir arkadaşım var şuan memnun umarım sen de memnun kalırsın.

Kızlar ya benim bebiş bu iki gündür hareketsiz yani eskisi gibi değil ve hareketleri yavaş panik yapmak istemiyorum ama korkuyorum acıkcası panik atak oldum sürekli elim karnımda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…