Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hımm bu abiler yokmu zatennnn peki canım yine gel ama olurmu kendinede çok iiibak ahh kar yagacak eline alacaksın sıcacık cayını izliceksinnnn ohhh ne güzel olurdu burda kar degilde yagmur yagınca ben öle yaparım dalarım giderim uzaklaraaaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

tamam tatlım sende kendıne çok ıyı bak kız uzakta olmasan atla gel dıyıcem ama çok uzaktasın mafoldumbenneyse ben senın yerınede ızler kulaklarını cınlatırım artık öptüm canım kocaman Şeniz

çok saol bitanem düşünmen yeter bana canım arkadasımmmmopuyorumnanaktan

melikecim canım kankim benim sen olmayınca hiçbişey tadı yok valla açar açmaz gözlerim seni arıyorrropuyorumnanaktan

özledım tabı canım arkadasım ama bak nasıl buldum seni kaydirigubbakcemile3

walla buldun canım helal olsun sana yaaa canım bnede sizi çok seviyorum canım arkadslarım benimm walla gurur duyuyorum hem sizinle hemde kendimle böle tatlı arkadslara sahip oldugum için alllah bin kere razı olsun sizdennopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

melikecim canım kankim benim sen olmayınca hiçbişey tadı yok valla açar açmaz gözlerim seni arıyorrropuyorumnanaktan

al bendende okadar canım arkadsım aynen öyleeeee walla bitanesin ya warya baska bişi demiyorum işler nasıll:dance::1hug:

bulurum ben canım bende senle gurur duyuyorum canım benı.allah sendeden razı olsun bitanemopuyorumnanaktan sen olmasaydın ben çoktan kafayı yemiştim galıbaa kaydirigubbakcemile3 sayende şimdi çok mutluyum ve umutluyummopuyorumnanaktan

al bendende okadar canım arkadsım aynen öyleeeee walla bitanesin ya warya baska bişi demiyorum işler nasıll:dance::1hug:

işler iyi güzel yogunuz canım koşturmaca bendd böyle fırsat buldukça yazıyorum işteeopuyorumnanaktan senden kopamıyuorumkıkaydirigubbakcemile5

ayy canım o nasıl söz allahım baska dert verip derman aratmasın rabbim unutmayalım ki hayatımızdan baska hiç bişinin önemi yok hatta hiç kimseninde bende öleydim ama ilknurcum saolsun sakin olmayı ögretti bana suan dünya yıkılcakmış bananeee ben ve esimden hariç kimse umrumda degilllllll kim napıyosa yapsınnn sende öle ol tıpkı benim gibi kafana tokadan başka bişi takmıcaksın tamamı kankiiimmmmmopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

işler iyi güzel yogunuz canım koşturmaca bendd böyle fırsat buldukça yazıyorum işteeopuyorumnanaktan senden kopamıyuorumkıkaydirigubbakcemile5

tatlı dilllimmm kısss waryaa yerim şimdi seni haaaa canım arkadsım o gül yüzün hep gülsün bütün güzelliklere ac o temiz kalbini bol bol duaet rabbime eminol daha çok mutlu olucaksınnnn canım arkadasım iyiki varsınnnopuyorumnanaktanŞenizalkisalkisalkis

sende bana ögrettin canım sakin olmayı stres yapmamayı opuyorumnanaktan aynen öyele tokadan başka bişey vtakmamamk lazım canım benim opuyorumnanaktan

sende bana ögrettin canım sakin olmayı stres yapmamayı opuyorumnanaktan aynen öyele tokadan başka bişey vtakmamamk lazım canım benim opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis gercekten brawooo işte kimin kankisiiiii bu yaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…