hoşgeldinnnnn canım nasılsınnnnnopuyorumnanaktan
alkisalkisalkis gercekten brawooo işte kimin kankisiiiii bu yaaaaaaaaaaopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.
hoşbulduk canım ıyıyım sagol sen nasılsın?
dünden biraz daha iyim canım saol derse bakıyom malüm sınavlar yaklaştıı :umursamaz:
iyi dersler canım sana Şeniz
suan burda kimse yok arkadaslar ben bi süreligine yokum ben yokken kendinize çok çok iiii bakın canım arkadaslarım yoklugumu aratmayın emiiii allaha emanet olunopuyorumnanaktan:a015:
suan burda kimse yok arkadaslar ben bi süreligine yokum ben yokken kendinize çok çok iiii bakın canım arkadaslarım yoklugumu aratmayın emiiii allaha emanet olunopuyorumnanaktan:a015:
kanki çabuk gell yaa ben sensız napcam yaaa :gitme::gitme::gitme: özletme kendını
bu topigin manyagı oldum yaa evde misafirler var benim aklım burda iki arada bir derede girip bişey yazıp çıkıorum kaydirigubbakcemile3:roflol:
Melike çok geçmiş olsun güle güle git gel hayırlı yolculuklar
MASALIM nasılsın nişanlı olmak nasıl birşey darısı benim yavrulara . misafirler gittimi düğün ne zaman...nereye gelin gideceksin
çok gecmıs olsun canım benım iyi yolculuklar çabuk gel olurmuolumunekankayizsmile
tubişimmmmmmm çok saol özelden aldım msjını canım arkadasımmm bende sizi çok özledim bitanemmm umarım sende iiisindir gülüm benimmm
tatlım yeni geldim bende hemen açtım bi baktım topikte sen dedim heralde geldi dayanamadı ama abinlerdeymişsin....zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?