Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

suan burda kimse yok arkadaslar ben bi süreligine yokum ben yokken kendinize çok çok iiii bakın canım arkadaslarım yoklugumu aratmayın emiiii allaha emanet olunopuyorumnanaktan:a015:

suan burda kimse yok arkadaslar ben bi süreligine yokum ben yokken kendinize çok çok iiii bakın canım arkadaslarım yoklugumu aratmayın emiiii allaha emanet olunopuyorumnanaktan:a015:

kanki çabuk gell yaa ben sensız napcam yaaa :gitme::gitme::gitme: özletme kendını

bu topigin manyagı oldum yaa evde misafirler var benim aklım burda iki arada bir derede girip bişey yazıp çıkıorum kaydirigubbakcemile3:roflol:

Melike çok geçmiş olsun güle güle git gel hayırlı yolculuklar
MASALIM nasılsın nişanlı olmak nasıl birşey darısı benim yavrulara . misafirler gittimi düğün ne zaman...nereye gelin gideceksin

benim hayatımda pek bi degişiklik olmadı ya parmagımdaki yüzük hariç herşey aynı şimdilik ailenin önceden tanışıo olmasıylamı alakalı bilmiyorum kaynanamlar daha gitmediler haftasonu gidicekler.. dügün yetişebilirse bu yaz yoksada seneye olucak henüz belli degil.. canım yine istanbulda olucam aslen antebe gelin gidicemde evim burda olucak sonra şark görevimiz nereye çıkarsa hayırlısı olsunda :hulya:

çok gecmıs olsun canım benım iyi yolculuklar çabuk gel olurmuolumunekankayizsmile

kanki çabuk gell yaa ben sensız napcam yaaa :gitme::gitme::gitme: özletme kendını

saol kankiii yaa kayınbaba biraz daha iyi yarın emar cekilecekmiş ona göre belli olucakmış artık evimide sizide çok özledim kocişle kayınco hastanedeler gecede polis evinde kaldılar bi an önce gelseler eltimle bekliyoz şimdi abimlere geldim evde kimse yok eltimde annesine gitti internette var ya burda hemen topige baktım bende sizi çok özledim wallaaaopuyorumnanaktan

bu topigin manyagı oldum yaa evde misafirler var benim aklım burda iki arada bir derede girip bişey yazıp çıkıorum kaydirigubbakcemile3:roflol:

sorma masalcımm aynen öyle walla ben yokum ya kimsede yokkkk naber nasılsın canım arkadasımmmmopuyorumnanaktan

Melike çok geçmiş olsun güle güle git gel hayırlı yolculuklar
MASALIM nasılsın nişanlı olmak nasıl birşey darısı benim yavrulara . misafirler gittimi düğün ne zaman...nereye gelin gideceksin

saol ablacımmm çok saol kayınbabam hastanede yatıyo işte kocişle diger polis kayınımbasındalar bizde elticimle evdeydik kimse olmayınca bide onun çocukları durmadı annesine giitti bende abimlere geldim walla naplaım yarın belli olucak artık en olucagıopuyorumnanaktan

tubişimmmmmmm çok saol özelden aldım msjını canım arkadasımmm bende sizi çok özledim bitanemmm umarım sende iiisindir gülüm benimmm

tatlım yeni geldim bende hemen açtım bi baktım topikte sen dedim heralde geldi dayanamadı ama abinlerdeymişsin....zemuszemus

evet canım eltimin çocukları durmuyo oda annesine gitti e zaten evdede kimse yok bende abim burda koruma memuru geldi aldı annemlerde buraya gelmişler onlardayım şimdi kocişlerde babasının yanında napalım bizde yalnızdık sıkıldık sorma ya baksana ben yokum kimsede yok sen napıyosun bakalımmm canım sizi çok özledim yaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…