Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sen olmayınca hiç bi topiğin tadı olmuoo....neseee kayınpederin iyi olsun da nasıl olsa gelirsin.bende özledim seni walla bağımlılık yapıon sen bünyedeopuyorumnanaktan

sen olmayınca hiç bi topiğin tadı olmuoo....neseee kayınpederin iyi olsun da nasıl olsa gelirsin.bende özledim seni walla bağımlılık yapıon sen bünyedeopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 canım arkadsım simdilik burdayım mümkün oldugunca görüşürüz inşallah evet ya yarın belli olucak bakalım ne olucagı esimin izni kalırsa erken dönmeyi istiyorum bakalım çok tesekkür ederim canım güzel sözlerin için gurur duydum walla allah razı olsun senden bitanemmm kociş görevdemi canımmmopuyorumnanaktan

evet tatlım benim adam gececi bugün....rahatsızdın biraz melike nasıl oldun?

evet tatlım benim adam gececi bugün....rahatsızdın biraz melike nasıl oldun?

ya sorma canım şimdide hava degişikligi oldu kociş ölee hızlı sürdüki bi hoş oldum zaten ara ara midem bulanıyo suanda bile burası poyraz hava çok soguk dün gecede banyo yapmıştım walla sobada yandıgı halde sabaha kadar titrdim sonra uyuya kalmışım iyiyleşseydi bi kayınbaba kocişin yüzünü göremiyom walla polis evinde kalıyolar hatayda şimdilik kayınımda terörcü polis oda ikisi beraber işte kendimi bile unuttum canım yaaa hele kociş babasına üzüntüsünden bişi aklına gelmiyoooo:1no2:

tatlım yeni geldim bende hemen açtım bi baktım topikte sen dedim heralde geldi dayanamadı ama abinlerdeymişsin....zemuszemus

nasılsın kader arkadasım karar verdik elazığ yazacaz inşallah çıkar komşu oluruz belkim

melikecim kayınbabana acil şifalar diliyorum :Saruboceq:geçmiş olsun..

çok teşekkür ederim canım arkadasım esim aradı az önce öglen belli olucakmış sonuc umarım hayırlı haberler verir sen ansılsın iyiymisin bitanemmmmopuyorumnanaktan

DıLEKCıMMM nerelerdesin bacımmm hiç göremiyom seniiiiiiiiii bebişşşş nasıl

TUBıŞıMMM kankam yoksun k.ib emi bakalım bu ay 14 subat hediyemizi verebilecekmiyizzzkaydirigubbakcemile3 belirtileri yasıyo gibiyim ama bilmiyoyummmopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hayırlı cumalar melıkecım kayınpederın nasıl oldu tatlım?sen nasılsın?özledim vallahı senıŞeniz

günaydın kızlar hayırlı cumalar melıkecım kayınpederın nasıl oldu tatlım?sen nasılsın?özledim vallahı senıŞeniz

tesekkür ederim canım walla 9 gibi emarı cekilmiş esim arayıp söledi şimdi sonucunu bekliyoz bitanem bende sizi çok özledim canım iimm çok şükür sen nasılsın cakılımmmopuyorumnanaktan

tesekkür ederim canım walla 9 gibi emarı cekilmiş esim arayıp söledi şimdi sonucunu bekliyoz bitanem bende sizi çok özledim canım iimm çok şükür sen nasılsın cakılımmmopuyorumnanaktan

inşallah ıyı haberler verır esın canım bende ıkı gundur ölüyordum mıdem cok agrıyordu stres mıdeme vuruyor benımde bugun bırazcık ıyıyım cok sukur ıkı gundur hıcbırsey yıyemedım mafoldumben

hayırdır canım gecmiş olsun benimde midemde sorunum var diye düşünüyodum urfada okurken dr.gitmiştim endoskopi oldum ayyy çok zor oldum olanlar bilir midemde 5 ml ülser çıkmıştı düngecede banyo yapmıştım tir tir titredim sabah kadar midemi üşüttü heralde canım herseyin bası inanki stressss ya kafana takma dünya yanmış sananeeee:dance::teytey::içelim:

sagol bıtenem yaa sanada gecmıs olsun dikkat et kendıne vallahı öyle olmayı bır becerebılsem ama yapamıyorum bır turlu ben dunya yanmıs dıye dert edenlerdenım galıbamafoldumben

sagol bıtenem yaa sanada gecmıs olsun dikkat et kendıne vallahı öyle olmayı bır becerebılsem ama yapamıyorum bır turlu ben dunya yanmıs dıye dert edenlerdenım galıbamafoldumben

aaaaaaaaaa canım neyin var yaaa üzülme bak gercekten dr.hep sölüyor her hastalıgın bası stres diye boşver sallaaa allahım baska dert verip derman aratmasın hep öleyiz ama kimse bizim gibi degil elalem takmıyo sende umursamıcaksın ne olursa olsun sanırım sıkıldın az biraz hava al dolaşopuyorumnanaktan

selam kıslar nasılsınız
melikecim nasılsın canım geçmiş olsun bu arada
pek girmiyorum girdiğimde yazdıklarınızı okuyorum canımcımopuyorumnanaktan

kıslar bu arada bizde bu sene şark istesekmi istemesekmi kararsız kaldık bana kalsa her sene uzatıyorum ama eşim bu sefer biraz kararlı gibimafoldumben

işde olduğu zamanlarda bile arayıp bu konuyu konuşuyoruz şu an olduğu gibi sempatiksalakcinni

amin canım öyle ama olmuyor işte elımde degıl sallamak bır yapabılsem neyse öptüm bıtanem sonra gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…