evet canım eltimin çocukları durmuyo oda annesine gitti e zaten evdede kimse yok bende abim burda koruma memuru geldi aldı annemlerde buraya gelmişler onlardayım şimdi kocişlerde babasının yanında napalım bizde yalnızdık sıkıldık sorma ya baksana ben yokum kimsede yok sen napıyosun bakalımmm canım sizi çok özledim yaaaopuyorumnanaktan
sen olmayınca hiç bi topiğin tadı olmuoo....neseee kayınpederin iyi olsun da nasıl olsa gelirsin.bende özledim seni walla bağımlılık yapıon sen bünyedeopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 canım arkadsım simdilik burdayım mümkün oldugunca görüşürüz inşallah evet ya yarın belli olucak bakalım ne olucagı esimin izni kalırsa erken dönmeyi istiyorum bakalım çok tesekkür ederim canım güzel sözlerin için gurur duydum walla allah razı olsun senden bitanemmm kociş görevdemi canımmmopuyorumnanaktan
evet tatlım benim adam gececi bugün....rahatsızdın biraz melike nasıl oldun?
tatlım yeni geldim bende hemen açtım bi baktım topikte sen dedim heralde geldi dayanamadı ama abinlerdeymişsin....zemuszemus
melikecim kayınbabana acil şifalar diliyorum :Saruboceq:geçmiş olsun..
günaydın kızlar hayırlı cumalar melıkecım kayınpederın nasıl oldu tatlım?sen nasılsın?özledim vallahı senıŞeniz
tesekkür ederim canım walla 9 gibi emarı cekilmiş esim arayıp söledi şimdi sonucunu bekliyoz bitanem bende sizi çok özledim canım iimm çok şükür sen nasılsın cakılımmmopuyorumnanaktan
inşallah ıyı haberler verır esın canım bende ıkı gundur ölüyordum mıdem cok agrıyordu stres mıdeme vuruyor benımde bugun bırazcık ıyıyım cok sukur ıkı gundur hıcbırsey yıyemedım mafoldumben
hayırdır canım gecmiş olsun benimde midemde sorunum var diye düşünüyodum urfada okurken dr.gitmiştim endoskopi oldum ayyy çok zor oldum olanlar bilir midemde 5 ml ülser çıkmıştı düngecede banyo yapmıştım tir tir titredim sabah kadar midemi üşüttü heralde canım herseyin bası inanki stressss ya kafana takma dünya yanmış sananeeee:dance::teytey::içelim:
sagol bıtenem yaa sanada gecmıs olsun dikkat et kendıne vallahı öyle olmayı bır becerebılsem ama yapamıyorum bır turlu ben dunya yanmıs dıye dert edenlerdenım galıbamafoldumben
aaaaaaaaaa canım neyin var yaaa üzülme bak gercekten dr.hep sölüyor her hastalıgın bası stres diye boşver sallaaa allahım baska dert verip derman aratmasın hep öleyiz ama kimse bizim gibi degil elalem takmıyo sende umursamıcaksın ne olursa olsun sanırım sıkıldın az biraz hava al dolaşopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?