Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi akşamlar arkadaşlar uğruyamadım kaç gündür
misafirlerim vardı kaynımlar kaynana yanı yoğundum malum
bebişler iyi bende iyiyim,
şuanda oğlumun biri yüzünden yazamıyorum
görüşürüz

selam kıslar nasılsınız
melikecim nasılsın canım geçmiş olsun bu arada
pek girmiyorum girdiğimde yazdıklarınızı okuyorum canımcımopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım sende öncelikle hoşgeldin a.s. saol kayınbabam hastaydı arkadslar biliyo dün hemen ameliyata aldılar şimdilik iyi gibi hımm istanbuldasınız sanırım sarka mı gitceksiniz bizde bu yıl gitcektik ama esim birim degiştirdi çevikten çıktı o yüzden iki yıl daha mersindeyiz hayırlısı olsun canım hakkınızda fazla takma kafanıopuyorumnanaktan

amin canım öyle ama olmuyor işte elımde degıl sallamak bır yapabılsem neyse öptüm bıtanem sonra gorusuruz

allahım ölümden baska dert vermesin canım napalım gerisinden baska herseye belki çözüm bulunur allahım saglık versin stres yapmamayaa çalışmalısın unutmaki hersey senden ve canından önemli degil cakılcımmmopuyorumnanaktan

GÜLANCIMMM mrb canım ne zamandır görüşemiyoz bendede diyom nerde bu meger önemli misafirlerin varmış ikizler iyi inşallah aman kendini fazla yorma malüm anne adayısın tekrara canım k.çib emiopuyorumnanaktan

günaydın canım iyi hafta sonları dılıyorum.amin canım öyle vallahı ölümden baska herseyın caresı var

[/QUOTE][/QUOTE]
günaydın canım iyi hafta sonları dılıyorum.amin canım öyle vallahı ölümden baska herseyın caresı var

teşekkürler canım evet aynen öyle seni kimse tınlamıyomu sen onu hiç tınlamıcaksınnnnn.....

Son düzenleme:
herkese kocaman öpücükler geçiyordum uğradımmm umarım herkes iyidir ben aynıyımmm kıslşar değişen bişi yokkkkk kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnn

herkese kocaman öpücükler geçiyordum uğradımmm umarım herkes iyidir ben aynıyımmm kıslşar değişen bişi yokkkkk kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnn

nerelrdesin tatlım yawww sesini duyan cennetlikkkk bizde iiiiz çok şükür umarım sende iiisindir canım k.ibbbopuyorumnanaktan

günaydın herkese sanada hemşerimm tşr edrim iimm sen nasılsınn döndünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmüü

yok canım iskenderundayım abim burda oda askeriyede sitede suan onlardayım saat 4 gibi hastaneye gidicez esim hep orda zaten kayınbabamda kanser çıkmış midede canımız sıkkın kemoterapiye baslıcakmışız şimdi amelitayat oldu çıktı dikişleri tutsun sonra mersine getircez artık napalımm esiminde morali sıfır k.çib ablacım allahım inşallah iyiyleşir dua et sende emi:a015:

geçmiş olsun hemşerimm iinşallh ii olur opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

geçmiş olsun hemşerimm iinşallh ii olur opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:

saol canım inşallah ablacım ya kayınbabam bitane bişi olmasını hiç istemiyorummmmolumunekankayizsmile:umursamaz::çok üzgünüm:

melikem geçmiş olsun yaaa

saol canım ya sorma moralimiz sıfırın altında kayınbaba ameliyat edildi edilmesinede esimde bana dün söledi acı ama gercek mideden olmustu ya meger kansermiş kaynanamdan saklıyoz uffffff azönce hastanedeydim kocişide gördüm canım benim ya mahvolmuş bian önce çıksalar diye dua ediyom carsamba cıkarabiliriz belki demiş dr. simdi kemoterapiye cevap verirse iyileişcekmiş vermezse allahtan ümit kesilmez demiş dr.lar:çok üzgünüm:

allah şifa wersin canımcım:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…