masalcım hayırlı olsun kusum
selam kıslar nasılsınız
melikecim nasılsın canım geçmiş olsun bu arada
pek girmiyorum girdiğimde yazdıklarınızı okuyorum canımcımopuyorumnanaktan
amin canım öyle ama olmuyor işte elımde degıl sallamak bır yapabılsem neyse öptüm bıtanem sonra gorusuruz
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
iyi akşamlar arkadaşlar uğruyamadım kaç gündür
misafirlerim vardı kaynımlar kaynana yanı yoğundum malum
bebişler iyi bende iyiyim,
şuanda oğlumun biri yüzünden yazamıyorum
görüşürüz
allahım ölümden baska dert vermesin canım napalım gerisinden baska herseye belki çözüm bulunur allahım saglık versin stres yapmamayaa çalışmalısın unutmaki hersey senden ve canından önemli degil cakılcımmmopuyorumnanaktan
günaydın canım iyi hafta sonları dılıyorum.amin canım öyle vallahı ölümden baska herseyın caresı var
herkese kocaman öpücükler geçiyordum uğradımmm umarım herkes iyidir ben aynıyımmm kıslşar değişen bişi yokkkkk kendinize iyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnn
ii akşamla herkeseeeeeeeeeeeeee
mrb güzeller güzeli hemserim nasılsın ablacım yaaa sizi çok özledimmmmopuyorumnanaktan
günaydın herkese sanada hemşerimm tşr edrim iimm sen nasılsınn döndünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmüü
yok canım iskenderundayım abim burda oda askeriyede sitede suan onlardayım saat 4 gibi hastaneye gidicez esim hep orda zaten kayınbabamda kanser çıkmış midede canımız sıkkın kemoterapiye baslıcakmışız şimdi amelitayat oldu çıktı dikişleri tutsun sonra mersine getircez artık napalımm esiminde morali sıfır k.çib ablacım allahım inşallah iyiyleşir dua et sende emi:a015:
geçmiş olsun hemşerimm iinşallh ii olur opuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug::1hug:
melikem geçmiş olsun yaaa
saol canım ya sorma moralimiz sıfırın altında kayınbaba ameliyat edildi edilmesinede esimde bana dün söledi acı ama gercek mideden olmustu ya meger kansermiş kaynanamdan saklıyoz uffffff azönce hastanedeydim kocişide gördüm canım benim ya mahvolmuş bian önce çıksalar diye dua ediyom carsamba cıkarabiliriz belki demiş dr. simdi kemoterapiye cevap verirse iyileişcekmiş vermezse allahtan ümit kesilmez demiş dr.lar:çok üzgünüm:
allah şifa wersin canımcım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?