alllah razı olsun canımmm ya uffffffff canım çok sıkkınnnnnn :umursamaz::çok üzgünüm:
sen napıyosun nasılsın canımm bi yaramazlık yok inşallahhhh
yok canım kaynanamlar gitti bugün onu ugurladık ben bi agladım bi agladım görende kaynanam degildii sevgilim askere gidio sanıcak boshayallersmile
çerkezkızı çok sevindim tebrikler ALLAH analı babalı etsin sağlık sihat içinde kucakla kan uyuşmazlığı artık sorun değil anne hamileyken iğne yapılıyor eskide olduğu gibi bebeğin kanı filan değişmiyor.tıp çok ilerledi ..gözünüz aydın olsun şimdiden
kızlar bugun cok mutluyum bi bebişimiz olacak dua edin sorun cıkmasın bugun doktora gıttık 3-4haftalık hamişim cok sevinçliyim rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla verır ınsallah sizleri seviyorum melikecim inşallah rabbim seninde gönül muradını verir senin için dua edıyorum.nolur sizde bizim için dua edın kan uyusmazlıgımız var korkuyorum
çok mutlu oldum hayatım allah tamamına erdirsin inş saglıcakla al kucagına bebişinii:ecrin_bebek:
yok hayatım belli degil bi eşyalarımızı filan alalımda eylül gibi düşünüyoruz :)
eylül güzel bi zaman fıstıgım düğün için ne cok sıcak ne cok soguk hemde ıyı dusunmussunuz esyaları onceden almayı bız sımdı ha gayret borc oduyoruz
selam arkadaşlar nihayet uğrayabildim
oğluşlarım çok yaramaz oldular birtürlü pc ye oturamıyorum
eşimde mahrumkalıyor pc den ama gönlüm hep sizlerle
melikeciğim sende iyisindir umarım
Şeniz
kızlar bugun cok mutluyum bi bebişimiz olacak dua edin sorun cıkmasın bugun doktora gıttık 3-4haftalık hamişim cok sevinçliyim rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla verır ınsallah sizleri seviyorum melikecim inşallah rabbim seninde gönül muradını verir senin için dua edıyorum.nolur sizde bizim için dua edın kan uyusmazlıgımız var korkuyorum
selam arkadaşlar nihayet uğrayabildim
oğluşlarım çok yaramaz oldular birtürlü pc ye oturamıyorum
eşimde mahrumkalıyor pc den ama gönlüm hep sizlerle
melikeciğim sende iyisindir umarım
Şeniz
sağol canım sanada geçmiş olsun.............çokk teşekkür ederim ablacım iskenderundan geldik şimdi kayınbabam rahatsızdı onlarıda aldım geldim walla napim mide kanserimiş meger işte iyi bakılması ve tedavisi gerekiyo bogazım agrıyo üşüttüm hava degişikligi oldu evet ne zamandır göremiyodum seni ikizler nasıl yeni bebişşş yormuyo inşallah seni canım benim kendine ve bebişlerimize çok dikkat et darısıda bana inşallahhhhhbenimde ikizim olsunnnnakannehir:Saruboceq:
sağol canım sanada geçmiş olsun.............
bebişler bende iyiyiz çok yoruluyorum akşam bitiyorum......
allahım sanada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?