Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

alllah razı olsun canımmm ya uffffffff canım çok sıkkınnnnnn :umursamaz::çok üzgünüm:
sen napıyosun nasılsın canımm bi yaramazlık yok inşallahhhh

yok canım kaynanamlar gitti bugün onu ugurladık ben bi agladım bi agladım görende kaynanam degildii sevgilim askere gidio sanıcak boshayallersmile

yok canım kaynanamlar gitti bugün onu ugurladık ben bi agladım bi agladım görende kaynanam degildii sevgilim askere gidio sanıcak boshayallersmile

hımmm evet canım ya walla öyle oluyoo şimdi gelin olmak varmış diyo insanlar biz sanslıyız sanırım kaynana ve kayınbabadan yana allaha şükürler olsun bizimkilerde çok iiii insanlar işte o yüzden çok üzülüyorum bişi olmasın diye dügün videolarına bakıyom kayınbabacım dolar ata ata aldı beni walla allah razı olsun bi kötü sözlerini duymadım 2 yıldır gelinleriyim kızım demeden konuşmazlar darısıda sana inşallah bitanemmmopuyorumnanaktan

Aliağa ılçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ı.A. ile A.D. hakkında, yaklaşık 1 yıl önce aileleriyle kaldıkları Aliağa Polis Lojmanları'nda başka evli çiftlerle grup seks yaptıkları ve evlerini fuhuş amaçlı
kullandırdıkları yönünde ihbar yapılmıştı.
hadi burdan yakın 1 çürük hepsini nalıl lekeliyor yuh yani haberi okuyun netten kızlarrrrrrrr

deniz çer çöpü dışarı atar dibinde inci mercanlar kalır kalanlarda bize yani bu teşkilata yeter ...pislikler temizleniyor adalet yerini buluyor bunlar güzel şeyler kötüler ayıklanıyor...

kızlar bugun cok mutluyum bi bebişimiz olacak dua edin sorun cıkmasın bugun doktora gıttık 3-4haftalık hamişim cok sevinçliyim rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla verır ınsallah sizleri seviyorum melikecim inşallah rabbim seninde gönül muradını verir senin için dua edıyorum.nolur sizde bizim için dua edın kan uyusmazlıgımız var korkuyorum

çerkezkızı çok sevindim tebrikler ALLAH analı babalı etsin sağlık sihat içinde kucakla kan uyuşmazlığı artık sorun değil anne hamileyken iğne yapılıyor eskide olduğu gibi bebeğin kanı filan değişmiyor.tıp çok ilerledi ..gözünüz aydın olsun şimdiden

allah razı olsun tesekkur ederım anneme dogumdan sonra yapılmıs o zamanlar ıgne karaborsa bulunmuyormus o yuzden mı acaba?inşallah sorun cıkmaz rabbım tum ısteyenlere hayırlısı ıle versın ınsallah kımsenın kucagını bos koymasın(tabi istemeyenler hariç:roflol:)

çok mutlu oldum hayatım allah tamamına erdirsin inş saglıcakla al kucagına bebişinii:ecrin_bebek:

çok mutlu oldum hayatım allah tamamına erdirsin inş saglıcakla al kucagına bebişinii:ecrin_bebek:

tesekkur ederım masalcım inşallah rabbim isteyen herkese nasıp eder.sen ne yaptın dugun tarıhın bellı oldumu

selam arkadaşlar nihayet uğrayabildim
oğluşlarım çok yaramaz oldular birtürlü pc ye oturamıyorum
eşimde mahrumkalıyor pc den ama gönlüm hep sizlerle
melikeciğim sende iyisindir umarım
Şeniz

yok hayatım belli degil bi eşyalarımızı filan alalımda eylül gibi düşünüyoruz :)

eylül güzel bi zaman fıstıgım düğün için ne cok sıcak ne cok soguk hemde ıyı dusunmussunuz esyaları onceden almayı bız sımdı ha gayret borc oduyoruz

eylül güzel bi zaman fıstıgım düğün için ne cok sıcak ne cok soguk hemde ıyı dusunmussunuz esyaları onceden almayı bız sımdı ha gayret borc oduyoruz

borç ödemek istemiyorum hayatım malum yeni ewli oluosun ewin ihtiyaçları filanda oluo zor olur yanii hakkımızdan hayırlısı yinede :Saruboceq:

Şeniz

allah yardımcın olsun canım çocuk büyükmek zor iş seninkisi daha bir zor

ayy canım hadi ya çok sevindim inşallah vatana millete ve önceliklede ailesine hayırlı bir evlat olur bizde simdi geldik walla burnumda tüttünüzzz canlarım benim ohhh beeeee bende bugün regl oldum 14 subat hediyesi yapamadım :çok üzgünüm: napim hayırlısı degilmiş demekki allah razı olsun bitanem çok saol dualarım seninleeeeboshayallersmilekaydirigubbakcemile5

Şeniz

çokk teşekkür ederim ablacım iskenderundan geldik şimdi kayınbabam rahatsızdı onlarıda aldım geldim walla napim mide kanserimiş meger işte iyi bakılması ve tedavisi gerekiyo bogazım agrıyo üşüttüm hava degişikligi oldu evet ne zamandır göremiyodum seni ikizler nasıl yeni bebişşş yormuyo inşallah seni canım benim kendine ve bebişlerimize çok dikkat et darısıda bana inşallahhhhh benimde ikizim olsunnnnakannehir:Saruboceq:

MASALCIMMM bencede dügünü fazla uzatma demiştim ya sana iyi olmuş eylül walla canım hayırlısı olsun bitanemmm

sağol canım sanada geçmiş olsun.............
bebişler bende iyiyiz çok yoruluyorum akşam bitiyorum......
allahım sanada nasip etsin

sağol canım sanada geçmiş olsun.............
bebişler bende iyiyiz çok yoruluyorum akşam bitiyorum......
allahım sanada nasip etsin

walla ben artık ümidimi kestim ablacım yaaa bu arada ikizlewri gördüm o yesil gözlü warya hahhh onun gözleri sen geri yeri babası mimikleri diger esmerinde gözleri babası geri yeri sen allahım bagıslasın canım ablacım alllahım mutlulugunuzu daim etsin inşallahhhopuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…