masal aşktan sevdadan uyuyamaz ya melikeye ne demeli yorulmadınmı yavrucuğum yatsan diyorum
gunaydın şekerler nasılsınızz inş iyisinizz
kaydirigubbakcemile3
ayy canım hadi ya çok sevindim inşallah vatana millete ve önceliklede ailesine hayırlı bir evlat olur bizde simdi geldik walla burnumda tüttünüzzz canlarım benim ohhh beeeee bende bugün regl oldum 14 subat hediyesi yapamadım :çok üzgünüm: napim hayırlısı degilmiş demekki allah razı olsun bitanem çok saol dualarım seninleeeeboshayallersmilekaydirigubbakcemile5
tesekkur ederım canım ınsallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberını.uzulme herseyın bı zamanı var vaktı gelınce olur hersey bu arada gecmıs olsun
tesekkür ederim bitanem ya canım çok sıkkın esiminde benimde ders calışmamız lazım hersey üst üste geldi inanki son 1 aya bırakmıstık dersimizi kafamızdan gitmesin diye şimdide ailesi burda babası mide kanseri onlara bakıyom ters zamana gelmesi beni üzen yoksa bakarım eltim bakmam dedi napim ben aldım geldimhyırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla darısı bana suan nasılsın nasıl bi duygu hamiş olmakkkkolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:
valla canım bende bulantı falan yok hafıf basdonmelerım var bulantı olmayısıda muhtemelen benım mıde agrılardan dolayı kasarlanmıs naniknanik bulantı hafıf kalıyo gercı bunyemde saglamdır oyle kolay kolay canım yanmaz hasta olmam.hamiş olmak nasıl bı duygu pek bısey anlamadım henuz gebelık kesesını gormedım ben bıraz pımpırıklıyım evde test yaptım sabahına solugu hastanede aldım cıft cızgıydı ama kan sonucunu gorene kadar ınanamadım sımdıde keseyı gorene kadar rahat duramam onun ıcın anlamadım pek bısey inşallah sende bı an once hamiş olursunda o zaman sen anlatırsın ılk zamanlar kı duyguyu keseyı gorunce hıslerım netlesır dıye dusunuyorum
özelden mesaj attım canım
sağol melike sennde 14 şubatın kutlu olsun....melike ben geldm sen kçtın kaydirigubbakcemile
ölee olsun kankiiiiiiiii hadi walla senden ümitliyim inşallah 14 subat hediyesini en güzel sekilde benim esime veremedigimi sen verirsin olumunekankayizsmile inşalllahhhhh yoooo buralardayımmmm kocişko geldi yemek hazırlıyodummmboshayallersmile yarın ne yapıyosun hediye aldınmıııııyerimseniben:CüvCüv::asigim::1hug::içelim:
inş inş inş...:ecrin_bebek:aldıım hedaayemii...gömlek pantolon aldım çok düşündüm ne alsam diee ama aklıma farklı bişi gelmedii.sen bişiii aldın mı?dün msj atmamışsın merak ettm sen öle msj atıncaa...hiç bişiiii için canını sıkma olur mu tatlımlmaz:
kızz melike nerdesin gel burayaaa ne dolaşıon oralardakaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?