Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

masal aşktan sevdadan uyuyamaz ya melikeye ne demeli yorulmadınmı yavrucuğum yatsan diyorum

masal aşktan sevdadan uyuyamaz ya melikeye ne demeli yorulmadınmı yavrucuğum yatsan diyorum

walla ablacım hiç sorma yaaa kayınbaba burda o uyuyana kadar yatmadık zaten biz hafta sonu gec yatarız okana bakarız kocişimle benim misafirler var işte sen ne yapıyon nasılsınnzemuszemus

tesekkur ederım canım ınsallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberını.uzulme herseyın bı zamanı var vaktı gelınce olur hersey bu arada gecmıs olsun

tesekkur ederım canım ınsallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın mutlu haberını.uzulme herseyın bı zamanı var vaktı gelınce olur hersey bu arada gecmıs olsun

tesekkür ederim bitanem ya canım çok sıkkın esiminde benimde ders calışmamız lazım hersey üst üste geldi inanki son 1 aya bırakmıstık dersimizi kafamızdan gitmesin diye şimdide ailesi burda babası mide kanseri onlara bakıyom ters zamana gelmesi beni üzen yoksa bakarım eltim bakmam dedi napim ben aldım geldim hyırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla darısı bana suan nasılsın nasıl bi duygu hamiş olmakkkkolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

CERKEZKIZI maydonoz suyunu adetten hemen sonramı öncemi bide kaç günnnnn ufffffffffffff yoruldum wallaaaa ben bi kere denedim oturamdım çok sıcakktıııııııııı

valla canım bende bulantı falan yok hafıf basdonmelerım var bulantı olmayısıda muhtemelen benım mıde agrılardan dolayı kasarlanmıs naniknanik bulantı hafıf kalıyo gercı bunyemde saglamdır oyle kolay kolay canım yanmaz hasta olmam.hamiş olmak nasıl bı duygu pek bısey anlamadım henuz gebelık kesesını gormedım ben bıraz pımpırıklıyım evde test yaptım sabahına solugu hastanede aldım cıft cızgıydı ama kan sonucunu gorene kadar ınanamadım sımdıde keseyı gorene kadar rahat duramam onun ıcın anlamadım pek bısey inşallah sende bı an once hamiş olursunda o zaman sen anlatırsın ılk zamanlar kı duyguyu keseyı gorunce hıslerım netlesır dıye dusunuyorum

inş.canımda sana soru sordum ya yukarda onada bi cvp yazarmısınnnn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yarın 14 subat ne yapıcaksınız kocişlere ne hediye aldınız yada alıcaksınızzzzzz şimdiden herkesin 14 ŞUBAT SEVGıLıLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNNNŞenizopuyorumnanaktan

sağol melike sennde 14 şubatın kutlu olsun....melike ben geldm sen kçtın kaydirigubbakcemile

ölee olsun kankiiiiiiiii hadi walla senden ümitliyim inşallah 14 subat hediyesini en güzel sekilde benim esime veremedigimi sen verirsin olumunekankayizsmile inşalllahhhhh yoooo buralardayımmmm kocişko geldi yemek hazırlıyodummmboshayallersmile yarın ne yapıyosun hediye aldınmıııııyerimseniben:CüvCüv::asigim::1hug::içelim:

inş inş inş...:ecrin_bebek:aldıım hedaayemii...gömlek pantolon aldım çok düşündüm ne alsam diee ama aklıma farklı bişi gelmedii.sen bişiii aldın mı?dün msj atmamışsın merak ettm sen öle msj atıncaa...hiç bişiiii için canını sıkma olur mu tatlımlmaz:

olur kankiiiiiiiii sen nasıl istresen ahhhh elimde olsaaa inan çok kötüydümmm saol msjların için evet aldım kol saatiii gerci kocişime ne alsam azz çünkü dünyaların en tatlıııı en karizmatikkk ve en iyi kocişiiiiiiii bendeeeeee düşmanlarım catlasın inşalllahhhhhhh mutlulugun sırrı bende kankiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile:asigim::içelim:

kızz melike nerdesin gel burayaaa ne dolaşıon oralardakaydirigubbakcemile

hehehheheehehe naniknanik sen gezerken iyiydiiii kankiiiiiohaoldumsmile burdayım yawru kusummmm olumunekankayizsmile yerim seni bennnn yerimmmm canım arkadasımmmm benimmmm:içelim:

herkese iyi akşamlar hem bir polis eşi hemde polis olarak nezamandır sitede kendi meslektaşlarımla ilgili bir sayfa bulamıyordum umarım bundan sonra daha çok katılım olur herkesin 14 şubat sevgililer günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…