herkese iyi akşamlar hem bir polis eşi hemde polis olarak nezamandır sitede kendi meslektaşlarımla ilgili bir sayfa bulamıyordum umarım bundan sonra daha çok katılım olur herkesin 14 şubat sevgililer günü kutlu olsun
herkese iyi akşamlar hem bir polis eşi hemde polis olarak nezamandır sitede kendi meslektaşlarımla ilgili bir sayfa bulamıyordum umarım bundan sonra daha çok katılım olur herkesin 14 şubat sevgililer günü kutlu olsun
melikeeee gacısı sana gel diom bakkaydirigubbakcemile
bak yaa yine bana cvp yazmamış:umursamaz:
ufffffffffffffff kankaa bulamıyomki seni bi yerinde dursan haniiiiiiiiiiiiiii
aaaa aaaa baba diyene bak seni başka topiklerden zor topluyom ordAN oraya ordan orayaa beynim bulandı iiceee....burayada ne gelen var ne giden bugün
bana dicektim baba demişim babamı mı özledim neezemuszemus
benim babişkoyla annişko geliyolar birazdan burdalarrrrralkisalkisalkis
ohh ne güzell...
tubişimmmmmmmmmmm canım kankammmmm seni çokkk seviyorummmmmmmm yaaaaa canımsınnnnnnn
bende seni kanka ii ki seni tanımışımzemuszemusŞeniz
Selam kısslaaaaar Melike aracılığıyla bende burdayım artık opuyorumnanaktan tabi geç girdiğim için herkes uyumuş yarın görüşürüz inş. öpüldünüsss kaydirigubbakcemile5
hoşgeldinnn bitanemmmma.s. canım arkadsım kociş evde bugün dimi benimkide izinli yalnız annemler var onlar gidince dısarı cıkıcaz önce kuyumcuya sonra yemege sonrada recep ivedik 3 e ordanda belki zamanımız kalırsa form yaparızzz mersinde bugün hava güzelll iiiiyyyiiiki geldinnnnnnkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ayy evdeydi ama ek görev çıktı canım ya pazar günü çeviktekilere rahat yok hiç evde kalamıyolar ne güzel birlikte geçirecetik bizde 14 şubatı ama çalışıyo o opuyorumnanaktan kuyumcuya gidildiğine göre 14 şubat hediyesi alınıyor olsa gerek Şeniz anlatırsın sonra neler yaptıgınızı öpüldün canımcım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?