Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hoşgeldin canım a.s. nerden yazıyosun bize bende polis esiyım ama yakında teskilatta polis olucam pomemci olarak aslen adanalıyım temmuzda evlendim suan mersindeyizzz

ben çorumdayım şuan meslekte 10.yılım ayrıca hoşbulduk teşekkür ederim

hoşgeldin melzeyitzemuszemusbende polis eşiyim...sağol canım sennde kutlu olsun

hoşbulduk canım

Evet canım fazla çalışıyolar bu aralar bende ders çalışıyordum bugün pek giremedim siteye, ne güzel beraber vakit geçirebilmişsiniz neyse bizde başka bi gün çıkarız artık napalım öpüldün canımcım :1hug: Şeniz

çok tesekkür ederim bitanem walla aynen ölee olduuu bencede çocuk felan olmadan bol bol gezin sizdeee ne yaptın hediye aldınmııı yada kociş ne aldıııı sanaaakaydirigubbakcemile5

çok tesekkür ederim bitanem walla aynen ölee olduuu bencede çocuk felan olmadan bol bol gezin sizdeee ne yaptın hediye aldınmııı yada kociş ne aldıııı sanaaakaydirigubbakcemile5

Ben şu sihirli kupalar varya hani içine sıcak bişey doldurunca renk değiştiriyo hani ondan yaptırmıştım canım üzerine bizim fotoğraflarımızı bastırdım bide not yazdırdım çok şaşırdı çokda begendi opuyorumnanaktan Bişy içecek olsa o bardağı istiyo hep şimdi kaydirigubbakcemile3 Oda çalışıyodu ya o gün ben çalışıyo diye bşy beklemiyodum kapı çaldı bi açtım eve kucak dolusu gül göndermiş ( sadece kırmızı gül sevdiğimi biliyo ) yanına da not yazmış çok mutlu oldum beklemiyodum sırnaşık şey aman düşünmesi yeter zaten kuru bi çiçek alsa sevinirim ben :1rolleyes: Boş zamanlarda çıkıyoruz canım bizde yemeğe sinemaya sahile yürüyüşe filan çoğu zaman gidiyoruz ama bu aralar ben derse ağırlık vermeye çalışıyorum şurda sınava bişy kalmadı o yüzden evde geçiriyorum zamanı çoğu zaman arada çıkıyoruz ama yinedekaydirigubbakcemile2 çocuk oluncada çıkarız kıs daha güsel olur onunla zaman geçirmek sositososito a.s.

Son düzenleme:

emin ol öle olur ama bu kadar rahat olamayızzz canım tabii evimizin tadı daha çok olucagı ve bizimde ona bakmaktan kocişlere bakamıcamız kesinn ayyy kıyamam kocişime bennn neyse boşver canım güzelim mersinin o güzel denizin tadını doya doya çıkaralımmmmŞeniz

slm kızlar cizrede polise sldırılmış biri ağır üç polis kardeşimiz yaralı dua edelim ALLAH yuvalarına bağışlasın ..ortalık yine karışık

slm kızlar cizrede polise sldırılmış biri ağır üç polis kardeşimiz yaralı dua edelim ALLAH yuvalarına bağışlasın ..ortalık yine karışık

allahım hepsini korusun ablacım tırnakalrına bi zarar gelmesin inşallahhhhhh:Saruboceq:

yok yaa bugünde ewdee bizimki....sen napıyon?sen dün doktoramı gittin bea?

evet canım o ilaç bana çok iyi geldi adetim düzene girrdi tubişimmm çok sükür sütümde kurudu alllahhhhhhhhhhh dr hanım dediki melike hanım 14 15 16 günler yumrtlama gününüz dedi kankaaaaaaaaaa bekle beniiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…