hoşgeldin canım a.s. nerden yazıyosun bize bende polis esiyım ama yakında teskilatta polis olucam pomemci olarak aslen adanalıyım temmuzda evlendim suan mersindeyizzz
hoşgeldin melzeyitzemuszemusbende polis eşiyim...sağol canım sennde kutlu olsun
hımmm ölemiii ne güzel darısı benim basıma inşallahhhhhkaydirigubbakcemile5ben çorumdayım şuan meslekte 10.yılım ayrıca hoşbulduk teşekkür ederim
hoşbulduk canım
hımmm walla esim sölemişti onlar bi ay kadar fazla calışırlar diyodu demek dogruymuş bizde arabamızı sahildeki emniyete bırakıp kuyumcuya gittik zincir ucundada yusufcuk aldık birazda sahilde yürüdük sonra arabayla tekrar sinemaya geldik ordanda yemege gittik 2.30 du evden cıktıgımız daha az önce geldik canım walla yılbasındada bu calışmıstı seni çok iyi anlıyorummm :1hugpuyorumnanaktan
Evet canım fazla çalışıyolar bu aralar bende ders çalışıyordum bugün pek giremedim siteye, ne güzel beraber vakit geçirebilmişsiniz neyse bizde başka bi gün çıkarız artık napalım öpüldün canımcım :1hug: Şeniz
çok tesekkür ederim bitanem walla aynen ölee olduuu bencede çocuk felan olmadan bol bol gezin sizdeee ne yaptın hediye aldınmııı yada kociş ne aldıııı sanaaakaydirigubbakcemile5
Ben şu sihirli kupalar varya hani içine sıcak bişey doldurunca renk değiştiriyo hani ondan yaptırmıştım canım üzerine bizim fotoğraflarımızı bastırdım bide not yazdırdım çok şaşırdı çokda begendi opuyorumnanaktan Bişy içecek olsa o bardağı istiyo hep şimdi kaydirigubbakcemile3 Oda çalışıyodu ya o gün ben çalışıyo diye bşy beklemiyodum kapı çaldı bi açtım eve kucak dolusu gül göndermiş ( sadece kırmızı gül sevdiğimi biliyo ) yanına da not yazmış çok mutlu oldum beklemiyodum sırnaşık şey aman düşünmesi yeter zaten kuru bi çiçek alsa sevinirim ben :1rolleyes: Boş zamanlarda çıkıyoruz canım bizde yemeğe sinemaya sahile yürüyüşe filan çoğu zaman gidiyoruz ama bu aralar ben derse ağırlık vermeye çalışıyorum şurda sınava bişy kalmadı o yüzden evde geçiriyorum zamanı çoğu zaman arada çıkıyoruz ama yinedekaydirigubbakcemile2 çocuk oluncada çıkarız kıs daha güsel olur onunla zaman geçirmek sositososito a.s.
slm kızlar cizrede polise sldırılmış biri ağır üç polis kardeşimiz yaralı dua edelim ALLAH yuvalarına bağışlasın ..ortalık yine karışık
mrb kızlarr ben de polis eşiyim
mrb kızlarr ben de polis eşiyim
hoşgeldin dolunaycım...melikee ben burdayım sen nerdesin?
hoşbulduk canım, 25 yaşındayım, hakkarideyiz malesef(( 1.5 senelik evliyiz
yok yaa bugünde ewdee bizimki....sen napıyon?sen dün doktoramı gittin bea?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?