Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızım bak stress yok o zamana kadarda çok yorma kendini eşinide öylee iyi bi performans bekliyorum senden bu ay...melike benim hala gelmedi 2 gün geçtiii çok heyecanlıyımmmmm

kızım bak stress yok o zamana kadarda çok yorma kendini eşinide öylee iyi bi performans bekliyorum senden bu ay...melike benim hala gelmedi 2 gün geçtiii çok heyecanlıyımmmmm

walllaaa devir tekneni yattt işi gücü bırakkkk tamammı kankaaaaa bence olucakkk:dance:

walllaaa devir tekneni yattt işi gücü bırakkkk tamammı kankaaaaa bence olucakkk:dance:

bugün alışverişe gittik benim ki hiç bişi taşıttırmıyo biraz yürüyoz sonra bi yer buup otutturuyo dinlen diyoo...bide hasta olur muşum benden çok kocişime üzülürüm ama gelmicek sanırım yaaa

görüşürüz tatlım

sende bidenemmmm aman aman bi pc var ondanda etmesinler bizi walla bizde senle tanıstıgımıza çok memnun oldukkk dimi kankaaa yine gel bitanemmmmm ne demek basımızın üstünde yerin warrrrr sende kendine ve kocişine çok çok iii bakkkk benimkide gelmek üzereeeeeŞeniz

inşallahhh kankam yaaaa sen mutlu ollllllll yeterkiiiiii inaşşallah allahım benim yüzümü güldürmedi seninkini güldürür bende mart kedileri gibi beklicem artıkkkkkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…