- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hoşbulduk melikemmm a.s.
evet canım o ilaç bana çok iyi geldi adetim düzene girrdi tubişimmm çok sükür sütümde kurudu alllahhhhhhhhhhh dr hanım dediki melike hanım 14 15 16 günler yumrtlama gününüz dedi kankaaaaaaaaaa bekle beniiiiiiiiiiiiolumunekankayizsmile
kızım bak stress yok o zamana kadarda çok yorma kendini eşinide öylee iyi bi performans bekliyorum senden bu ay...melike benim hala gelmedi 2 gün geçtiii çok heyecanlıyımmmmm
walllaaa devir tekneni yattt işi gücü bırakkkk tamammı kankaaaaa bence olucakkk:dance:
görüşürüz tatlımben de memnın oldum tubacımm.. evet çok zor bıurda polislik ama allah sağlık versin de gerişi önemli değil
bildiğin gibi canım eşim geldi işte, botlarını çıkarıyor.. bana sesleniyor ordan hala mı bilgisayar diye.. neyse bilgisayarı pencereden atmadan ben yanına gideyim bari kaydirigubbakcemile3
ikinizle de tanıştığıma çok memnun oldum daha sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben de memnın oldum tubacımm.. evet çok zor bıurda polislik ama allah sağlık versin de gerişi önemli değil
bildiğin gibi canım eşim geldi işte, botlarını çıkarıyor.. bana sesleniyor ordan hala mı bilgisayar diye.. neyse bilgisayarı pencereden atmadan ben yanına gideyim bari kaydirigubbakcemile3
ikinizle de tanıştığıma çok memnun oldum daha sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bugün alışverişe gittik benim ki hiç bişi taşıttırmıyo biraz yürüyoz sonra bi yer buup otutturuyo dinlen diyoo...bide hasta olur muşum benden çok kocişime üzülürüm ama gelmicek sanırım yaaa
inşallahhh kankam yaaaa sen mutlu ollllllll yeterkiiiiii inaşşallah allahım benim yüzümü güldürmedi seninkini güldürür bende mart kedileri gibi beklicem artıkkkkkaydirigubbakcemile3
martta patlama yaşancak zatendelikafadulden
bayaaaa yanii hamile patlaması yaşancaknasıl yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:kedi:
bayaaaa yanii hamile patlaması yaşancak
Geldim Melike ve herkese selam kızlar.
sanada slm...melikee sen olmasan kimse gelmicek burayaa milleti buluo topluooo sen olmasan bu topik kapanır valla....tk646 diyrbakırdnmısın
evet canımmm öleee maaalesefff napalımmmm beni sizler yararttınızzz farkım buuuu:lepi:
:lepi::lepi::lepi:melikee melikeee:lepi::lepi::lepi:
ahh canım kurban olurum seni verene tubişimmmm biricik kankammmm benimmmopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?