Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melike bizden başka kmse glmio artık burayaa dimiii....

canım herkesin işi gücü vardır bak bizde bebiş de yok ugrasıcak napalım gelenle konusuyoz işte yetmezmii kankaaa yalnızmısın evdee bu saatte burda olduguna göre kociş yokkkk

iyiyim canım ev hayatına alışıyorum

napıcan canım az biraz sende dinlenmiş olursun işte herseyyy istedigimiz gibi gitmiyo bak öle olsaydı şimdiye çoktan hamiş olurdum yawww hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun insallaaaahhhhkaydirigubbakcemile5

hayırlısı olsun bitanem ya. sıkma sen canını

aman walla bazen diyomki acaba daha evlenmesemiydim daha iyi bi yerlere gelip memur olsaydım şimdi hep evli olup hemde ders calışmak koyuyo bana ya biliyosun kayınbabamla kaynanamda burda hasta ya ona bakıyom ne bilim sınavda yaklaştı napıcam bilmiyom bide bebiş istiyom kafayı sıyırdım oldummm:çok üzgünüm:

geçmiş olsun bitanem. inşallah en kısa zamanda iyileşir kayınpederin. herşeyin başı sağlık.
sen sınavlarına çalış. bebek olsa hayatta çalışamayacaksın. hazır zamanın varken derslerine çalış.
yaşın daha genç. bebek için daha önünde kocaman bir zamanın var.

evet yaa aslında bi yandan istemiyom ama kocişimin ısrarına dayanamıyommmm senden çocugum olsun diye sölenip duruyooo benide kudurtuyooo napimm onu herseyden çok ama çok seviyorummm kıramaıyomda kıyamıyomdaaaŞeniz

nasıl olsun canım ya bizimkiler sabah gidiyo gece yarısı geliyo bizde arkadaslarla takılıyoruz o yuzden nete takılamıyorum pek sen neler yapıosun

evet yaa özel harekatcılar öle olouyomus canımmm ben rahatım walla benim kociş sivil çalısıyoo iyi olmaya calışıyorum adetim hala işte bu ay senin verdigin bilgilerdende kaynaklanarak ugrasıcam bakalım kayınbabama bakıyom mide kanseri ameliyat oldu işte yanımda onlarda yarın gidicekler iskenderuna ben de evi komple bi temizlik yaparım artık derse calışırım yalnız kalınca hemm senin nasıl gidiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…