Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

12 sat çalışıyor 24 saat evde:))olcakkaklinialirimsmile

Son düzenleme:

öncelikle hoşgeldin a.s. bak güzelim şimdiden böle karamsar olma canım öncelikle bi kurasını ceksin okuldan mezun olunca 15 gün süresi varr bu sürede evlenebilirsin göreve basladıktan sonrada yasal 5 gün nikah izninide alıp kullanabilir olmadı raporda alabiliyolar görev yeri belli olur 12/24 gelince gittigi birime göre degişir ama genelde 12/24 calışılır bu sistem 12 saat calışıp 24 saat dinlenmedir mesela sabah 8 de işe gittigi zaman aksam 7 de eve gelir ertesi günde akşam 7 de işe gider sabah 8 de eve gelir bu böle sürer canım umarım azda olsa yardımcı olmusumdur üzülme bitanem allahım canlarını sag etsin yeterki bak hep eşlerimiz gece gündüz calışıyoo biz ne yapalım rahat ol tatlımmmopuyorumnanaktan

canım cok saol destegın ıcın
15 gunluk surede evlenemeyız
nısanlım cok garantıcı
once gıdıp bır duzen kuracak kurada cektıgı ılde
rabbım herseyın hayırlısını versın
hersey olur gıder de hanı belırsızlık var ya o bazen ıste tam da bu saatlerde uğruyor kaydirigubbakcemile3

okudugum kadarıyla 12/24 en genel sıstemmıs sanırım
lojıstıkte calısanlar 8 e 5 calısıyor sanırım bır tek
neler oluyor pekı
ay sorularım bıle ne kadar acemıce
he bakmesela sen bu saatte burdasın demek kı abı gorevde kaydirigubbakcemile3
zor olmuyor mu ya

yok canım estagfirullah ne demek her zaman sorabilirsinn çok tatlısın yaakaydirigubbakcemile3 yok bebeşim abin suan evde ders calışıyoo bi yandanda msiyon koruma sınavına hazırlanıyo yani yurt dısına gitmek için esim önce cevikteydi çıktı suan baska bi birimde 12/12 calışıyo evet zate önce gider ordan ev felan tutar sonra baslarsınız ufak ufak ev düzmeye felan canım olur yaa takma kafana sen bizimde basımızdan gecti bitanem rahat ol hem sen niye düşünüyosun bırak o düşünsün kaydirigubbakcemile3 dimi tatlımm olur sen rahat ol yeterkiii hersey en güzel sekilde olur hemdeekaydirigubbakcemile5

bende mersinden canım demek ankaradasın ne güzelll memleket neresi?

merkezdyim güzelim..mersin nasıl çok sıcakmııı..biz 5 yıldır burdayız..artı
ben asln ank burda tanıştık eşimle..dogu ğöreviv
in agrıda yaptı..şimdi tayin çıkabilir yaza bilwmiyorum..ama çok sıcak yerleri sevmiyorum benmirmirmirmir

guzel mı pekı
nasıl bı duygu bu
gelınce uyuyordur degıl mı
kaltelı vakıt gecırebılıyormusunuz

yok gelince uyumuyorr:kedi:
ğüzel vakitimzz geçer memnunum..:jeyyar:aliıyorsun belli bi zaman sonra.ilşk başlarda biraz sıkıyo ama..sonra gururu duyorumopuyorumnanaktan

agrıdamısın ankaradamı anlayamadım canım mersin yazları sıcak evet ama kendimizi denize attıgımız için sorun yokk evimde denize karsı geceleri çok serin oluyo kapıları kapatıp yatıyoz bazen şimdide kış iki gündür hava bozuk bu arada agrıdada abim uzm.çvş dogubeyazıtta hayırlısı olsun bitanem ne yapalım bu arada yas kaç bebişinde varmı canımmboshayallersmile

hayır agrı degilll eşim ilk görevini agrıda yapmış..
şuan ankaradayız.....ben maliyedeyim...oh negüzell deniz ğüneş sahil..:)ama ben pek sevmiyorum mersin adana felan...hayırlısı canım saglık olsunda....yaş 29..çoçuk yok bitanem...guclubacismilesenin varmıı bebiş..yaş kaç senideopuyorumnanaktan

resmen alfabeyı yenı ogrenen bır cocuk gıbıhıssedıyorum kendımı kaydirigubbakcemile3
acemı, çekımser...
ablacım bu kız cok okuyo
heh evet bılyom nısnalım cok bahsettı
hedef tuttu kendıne mısyon koruma sınavını
Allah gonlunuze gore versın ınsallah
abla cevık zormu ya
bu arada abla dedım ama ben 23 yasındayım
sız de durum nasıl yerimseniben
rabbım ne yazdıysa oyla olacak zaten
cok heyecanlıyım aslında yepyenı bır hayat bızı beklıyor olacak
yasayarak gorecez elbette ama ufak tıyolar alsam fena da olmaz hanı kaydirigubbakcemile3

hımmm benim esim denize bayılır bendee severim güzel olıuyo yaa biz uyumluyuz her konuda biribirimiz tamamlıyoz canım çok şükür bizde temmuzda evlendik yasım 23 walla benim memleketin tek sorunu yazları çok sıcak olması yoksa çok güzel adana ben seviyorum bebişim yok eylülde düşük yaptım sonrada tekrar hamile kalamadım canım hayırlısı olsun neyapalımboshayallersmile

yok gelince uyumuyorr:kedi:
ğüzel vakitimzz geçer memnunum..:jeyyar:aliıyorsun belli bi zaman sonra.ilşk başlarda biraz sıkıyo ama..sonra gururu duyorumopuyorumnanaktan

ne guzel
sızın adınıza cok sevındım
Allah herkesı yuvasında memnun etsın ınsallah

ups lafımı gerı aldım
ne ablası
bacım sen gel bakıyım buraya :roflol: :roflol:

hımmmm olur canımm tiyolardan seni mahrum etmem walla bana sorarsan mutlu olmak istiyosan evlendiginde önce birbirini çok iyi tanıyıp çok seveceksin çünkü evlendiginde lazım oluyo o sevgi esine duydugun ask... bizde hep söledigin evrelerden gectik biz eşimle 1 yıl çıktık 1 yılda nişanlı kaldık allaha sükürler olsun hiç degişmedi arkadslarım diyodu evlenince degişir diye sanırım sanslıyım bu konuda malüm işleri polislik olunca stres en basta bi günde bi sürü sorun ve insanla karsılasıyolar eve gelincede sıcak bi yemek güler bi yüz istiyolar saygı sevgi bide hoşgörülü olmak var benimki kendisi bişi sölerken dinlememi çok sever dinlenilmek hoşlarına gidiyo heraldekaydirigubbakcemile3 öle canım gerisi gelir zaten sen kimseye kulak asma herzaman esin olucak insanın fikirlerini önemse derim tatlım bu arada aynı yastayız canım opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

ups lafımı gerı aldım
ne ablası
bacım sen gel bakıyım buraya :roflol: :roflol:

evet yaaa kaydirigubbakcemile3 geldim canım benim olumunekankayizsmile daha baska soruların olursa özeldende atabilirsin canım hiç düşünme hersey olur kafanı dinle bak evleniceksin ne güzell benim arkadasta nişanlısı çevik suan marasta oda temmuz ilk haftası benim evlendigim hafta evlenicekkk hadi bakalım hayırlısıyla sizde gelin taskilatımızaopuyorumnanaktan turkbayragi

Son düzenleme:

allah mesut etsin yeni evlisisn tabikiii..mutluluklar dilerim melike 23 müüü:)oyyy kardeşim...mersin gene biraz iyde adana mümkündese almayım..aslendemi mersinlisin sen..adananın neresini seversin en çok.....bende düşük yaşadım 26 haftalık((şuan tekrar düşünüyoz kısmett sanada üzzülldüm çok..tekrar denee

kesınlıkle ıyı tanımak gerekıyor canım haklısın
cunku dedıgın gıbı fedakarlık gerektırıyor
bız 8 yıldır bırlıkteyız
aslında malıye mezunu ama kader bu yola getırdı bızı
bız de Rabbımın dedıgı gıbı yasıyoruz ıste :))

dedıgın gıbı canım aksam sıcak yemek guler yuz, tam da bunları ısterler herhalde
ıcıme su serptın canım ALLAH RAZI OLSUN

öncelikle çok tesekkür ederim a.s. evet canım ya deniyoz ama eylülden beri tık yok dr kızdı bana stres yapıyomusum adetler düzensizleşti bende bebek isteyen arkadslarla yazısıyorum burda napim canım zaman gecmiyo yaa bende özel bi bankada calıştım evlenince çıkmak zorunda kaldım napim esimi çok seviyorum o yüzden tercih yapmalıydım bende esimi tercih ettim allahım pişman ettirmesin özel sektörde calışmamı istemiyo olursan polis ol diyo bakalım bi yıl sonra basvurcam pomemci olarak biraz kafamı dinlimde esim bi bebişimiz olsun istiyo önce annmler bakacaklar bi gelseydi hayırlısıyla kerata aslen adanalıyım gecmiş olsun canım sanada allahım gönlüne göre versin inşallahhhopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…