Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

hiç önemli degil bitanem ne demek canım allahım sendende razı olsun zda olsa katkım olduysa sana bana ne mutlu canımm çok sevindim walla bende işletme mezunuyum bende o kaderin yolundan gidicem inşallah canım önce 4 yıl kazanmak wardı şimdide kpsss çıktı işssizlik almış basını gitmiş ee napıcan kısa yoldan ya subay yada polis olucan kısmet canım hersey napalım kaderimizde ne warsa onu yasıyoruz işteee:lepi:

amin..tşkle sanadabayanssulusmile

iyi geceler kızlar,
bizde istanbulda son senemiz.. bu sene tayinciyiz doğuya bakalım nere çıkacak..
bende 7 senelik evliyim ist ilk görev yeri eşimin o şu ana motorize ekipte yani yunuslarda.
11.30 gidiyor akşam 22.30 da geliyor bir gün açlışıp bir gün evde yarın evde mesela..
benimde iki oğlum var daha doğrusu 16 aylık ikiz oğluşlarım vara.s
2,5 sene bizde çocuk için çok çabaladık ama şükür kavuştuk bir ara anlatırım..
ha yaşça sizden büyüğüm ben:1rolleyes:yaş 34 oldu..
melike ve melis kayıplarınız için çok üzüldüm..
inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebelerinize..

hoşğelldin arkadaşim....neğüzell kısmet tayinniz nereye çıkacak hayırlısı olsn.
saollll düşük yaşadık bakalım rabbim bidaha göstermesin..senin bebişleride alalh bagışlasın..:1hug:

canım benım ozel sektor nankor bılıyorsun
bende suan ozeldeyım
tıbbı sekreterım
2008den berı calısıyorum
nısanlında senın esın gıbı dusunuyor
evlendıkten sonra calısmamı ıstemıyor
aklım sende kalır dıyor
ben de ıstemıyorum galıba ozelı
bakalım kısmet artık
kadere bak ya demek pomem ha
hakkından hayırlısı olsun ınsallah
evet canımhersey kısmet, yıyecekekmegımız nerdense o olacak

ayy canım benim yaa allahım bagıslasın iyiki geldin iyiki cagırdım seni canım ya bizimde 6 senemiz mersinde esim sivil benim 12/12 calışıyo gündüze gidiyo yani hep hadi yaaaa mutlaka yaz bana olurmu özeldenn bebiş için ne yaptıgını çok merak ettim bak canım benim tekrara hoşgeldin yaaopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

merhabalar
ben de bu topıcte yenıyım vereliniortak hosgeldınız
Allah ım cocuklarınıza uzun omurler versın

evet bitanem aynen ölee allahım gönlümüze göre versin yaa iyiki geldiniz daha bi şenlendi canlarım yine gelin walla ben eski arkadslara hep msj atıyom gelin diye geldiniz çok saolun hep gelin emiiiiolumunekankayizsmile :lepi:

canımhepınız cok sıcaksınız saolsasın
bırden gıremedım ben muhbbete melıkecım
ama ıyı geldın canım bana sen
ınsallah burdayım artık

canımhepınız cok sıcaksınız saolsasın
bırden gıremedım ben muhbbete melıkecım
ama ıyı geldın canım bana sen
ınsallah burdayım artık

çok sevindim tatlımm tabikii hep gel bitanemmm bende cok sevindim bugün daha bi şenlendi wallaa ohh ne güzel olduuuuu inşallah darısıda daha güzel ve sıcak hayırlı muhabbetlerimize bitanem ben genelde esim gündüze gittigi için buralardayım gece evde oldugu için fazla kalamıyorum canım gündüzde gelin inşallah opuyorumnanaktan

bakalım kızlar inşalah tayinimiz iyi bir yere çıkar istanbuldan sonra..
melikecim buralara gelirim artık.. yazışırız özeldende burdanda neler yapmadıkki bebek olsun diye..
gerçi herşey yolunda olduğu halde normal olduramadık biz malesef tedaviyle oldu oğluşlar..
doktorum bana çok inanıyordu, benden bile çok yani ama olmadı.. çok streslisin diyordu ne yapım etrafın lafıda unutulmuyor ister istemez stres yapıyor insanda..
oğluşlardan sonra dr dikkat et bundan sonra çabuk hamile kalabilirsinde açılışı yaptın sen dedi kaydirigubbakcemile3 şimdi korunuyoruz işde..
neyse canlar kociş evde tvye bakıyordu yatttı bende gideyimde yalnız bırakmayım kocişi...gerçi oğlanlar hala gece kalkıyorlar devam sütü içiyorlar uykusuz kalıyorum ne kadar erken yatarsam o kadar kar ama yinede benim yatmam 2 yi buluyor işde..
görüşürüz yine iyi geceler herkese..

gunduz ısten vakıt buldugumca hastalarda sıra geldıgınce buradyımmelıkecım artık

canım esın sıvılmıs senden buyuk mu

sıvıl olmak pek de kolay degıl galıba demı

he bu arada cıkacasan daha sonra da gorusuruzsen bak ısıne emı

hımm sölediklerinde çok haklısın canım seni çok iyi anlıyorum allahım bagıslasın canım darısıda bize insallah tatlım mutlaka gel beklerim tatlım senin derin bilgilerine ihtiyacım var nebilim filmlerde ceket atmayla hamile kalıyolardıkaydirigubbakcemile3 meger o filmlerde oluyomus :roflol: bende tık yok düşükten beri canım hayırlısı olsun artık napalım ii geceler tatlım benim kocişde artık uyuyalımmı diyo bende cıkıcam yarın gündüz gelirsen görüşürüz tatlım allah rahatlık versin bitanemm bebişlerede kendinede çok çok ii bakopuyorumnanaktan :lepi:

kaydirigubbakcemile3 yok canım esim 27 yasındaa karizmatik bi okadarda zeki maşallah evet canım sivil olmak daha baskaa kociş uyuyalım artık diyo ben sizi bırakıp gidemiyom walla o halde yarın gündüz gel görüşürüz bitanemm çok memnun oldum walla iyiki geldinn canım benim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…