- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kesınlıkle ıyı tanımak gerekıyor canım haklısın
cunku dedıgın gıbı fedakarlık gerektırıyor
bız 8 yıldır bırlıkteyız
aslında malıye mezunu ama kader bu yola getırdı bızı
bız de Rabbımın dedıgı gıbı yasıyoruz ıste :))
dedıgın gıbı canım aksam sıcak yemek guler yuz, tam da bunları ısterler herhalde
ıcıme su serptın canım ALLAH RAZI OLSUN
amin..tşkle sanadabayanssulusmileöncelikle çok tesekkür ederim a.s. evet canım ya deniyoz ama eylülden beri tık yok dr kızdı bana stres yapıyomusum adetler düzensizleşti bende bebek isteyen arkadslarla yazısıyorum burda napim canım zaman gecmiyo yaa bende özel bi bankada calıştım evlenince çıkmak zorunda kaldım napim esimi çok seviyorum o yüzden tercih yapmalıydım bende esimi tercih ettim allahım pişman ettirmesin özel sektörde calışmamı istemiyo olursan polis ol diyo bakalım bi yıl sonra basvurcam pomemci olarak biraz kafamı dinlimde esim bi bebişimiz olsun istiyo önce annmler bakacaklar bi gelseydi hayırlısıyla kerataaslen adanalıyım gecmiş olsun canım sanada allahım gönlüne göre versin inşallahhhopuyorumnanaktan
amin..tşkle sanadabayanssulusmile
hoşğelldin arkadaşim....neğüzell kısmet tayinniz nereye çıkacak hayırlısı olsn.iyi geceler kızlar,
bizde istanbulda son senemiz.. bu sene tayinciyiz doğuya bakalım nere çıkacak..
bende 7 senelik evliyim ist ilk görev yeri eşimin o şu ana motorize ekipte yani yunuslarda.
11.30 gidiyor akşam 22.30 da geliyor bir gün açlışıp bir gün evde yarın evde mesela..
benimde iki oğlum var daha doğrusu 16 aylık ikiz oğluşlarım vara.s
2,5 sene bizde çocuk için çok çabaladık ama şükür kavuştuk bir ara anlatırım..
ha yaşça sizden büyüğüm ben:1rolleyes:yaş 34 oldu..
melike ve melis kayıplarınız için çok üzüldüm..
inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz bebelerinize..
öncelikle çok tesekkür ederim a.s. evet canım ya deniyoz ama eylülden beri tık yok dr kızdı bana stres yapıyomusum adetler düzensizleşti bende bebek isteyen arkadslarla yazısıyorum burda napim canım zaman gecmiyo yaa bende özel bi bankada calıştım evlenince çıkmak zorunda kaldım napim esimi çok seviyorum o yüzden tercih yapmalıydım bende esimi tercih ettim allahım pişman ettirmesin özel sektörde calışmamı istemiyo olursan polis ol diyo bakalım bi yıl sonra basvurcam pomemci olarak biraz kafamı dinlimde esim bi bebişimiz olsun istiyo önce annmler bakacaklar bi gelseydi hayırlısıyla kerataaslen adanalıyım gecmiş olsun canım sanada allahım gönlüne göre versin inşallahhhopuyorumnanaktan
hiç önemli degil bitanem ne demek canım allahım sendende razı olsun zda olsa katkım olduysa sana bana ne mutlu canımm çok sevindim walla bende işletme mezunuyum bende o kaderin yolundan gidicem inşallah canım önce 4 yıl kazanmak wardı şimdide kpsss çıktı işssizlik almış basını gitmiş ee napıcan kısa yoldan ya subay yada polis olucan kısmet canım hersey napalım kaderimizde ne warsa onu yasıyoruz işteee:lepi:
iyi geceler kızlar,
bende 7 senelik evliyim ist ilk görev yeri eşimin o şu ana motorize ekipte yani yunuslarda.
11.30 gidiyor akşam 22.30 da geliyor bir gün açlışıp bir gün evde yarın evde mesela..
allah razı olsun canım cümlemize inşallahhhh boshayallersmile
iyi geceler kızlar,
canım benım ozel sektor nankor bılıyorsun
bende suan ozeldeyım
tıbbı sekreterım
2008den berı calısıyorum
nısanlında senın esın gıbı dusunuyor
evlendıkten sonra calısmamı ıstemıyor
aklım sende kalır dıyor
ben de ıstemıyorum galıba ozelı
bakalım kısmet artık
kadere bak ya demek pomem ha
hakkından hayırlısı olsun ınsallah
evet canımhersey kısmet, yıyecekekmegımız nerdense o olacak
amin...diyelim kardeş..CADIARZU
evet bitanem aynen ölee allahım gönlümüze göre versin yaa iyiki geldiniz daha bi şenlendi canlarım yine gelin walla ben eski arkadslara hep msj atıyom gelin diye geldiniz çok saolun hep gelin emiiiiolumunekankayizsmile :lepi:
canımhepınız cok sıcaksınız saolsasın
bırden gıremedım ben muhbbete melıkecım
ama ıyı geldın canım bana sen
ınsallah burdayım artık
evet canım yaaa aminnnn :Saruboceq:opuyorumnanaktan
çok sevindim tatlımm tabikii hep gel bitanemmm bende cok sevindim bugün daha bi şenlendi wallaa ohh ne güzel olduuuuu inşallah darısıda daha güzel ve sıcak hayırlı muhabbetlerimize bitanem ben genelde esim gündüze gittigi için buralardayım gece evde oldugu için fazla kalamıyorum canım gündüzde gelin inşallah opuyorumnanaktan
bakalım kızlar inşalah tayinimiz iyi bir yere çıkar istanbuldan sonra..
melikecim buralara gelirim artık.. yazışırız özeldende burdanda neler yapmadıkki bebek olsun diye..
gerçi herşey yolunda olduğu halde normal olduramadık biz malesef tedaviyle oldu oğluşlar..
doktorum bana çok inanıyordu, benden bile çok yani ama olmadı.. çok streslisin diyordu ne yapım etrafın lafıda unutulmuyor ister istemez stres yapıyor insanda..
oğluşlardan sonra dr dikkat et bundan sonra çabuk hamile kalabilirsinde açılışı yaptın sen dedi kaydirigubbakcemile3 şimdi korunuyoruz işde..
neyse canlar kociş evde tvye bakıyordu yatttı bende gideyimde yalnız bırakmayım kocişi...gerçi oğlanlar hala gece kalkıyorlar devam sütü içiyorlar uykusuz kalıyorum ne kadar erken yatarsam o kadar kar ama yinede benim yatmam 2 yi buluyor işde..
görüşürüz yine iyi geceler herkese..
+
herkeze iygeceler dilierimmboshayallersmile
gunduz ısten vakıt buldugumca hastalarda sıra geldıgınce buradyımmelıkecım artık
canım esın sıvılmıs senden buyuk mu
sıvıl olmak pek de kolay degıl galıba demı
he bu arada cıkacasan daha sonra da gorusuruzsen bak ısıne emı
güle gülleee bitanem yine gel canımm allah rahatlık versinnnopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?