Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

melıke canımcık artık yazık abıye
ben bekarım bekleyenım yok hadı gıt sen
goruscez ınsallah yıne

melıke canımcık artık yazık abıye
ben bekarım bekleyenım yok hadı gıt sen
goruscez ınsallah yıne

ders calışıyo yaa canım ben gidyom walla gözlerimden uyku akıyoo ahanda oda kalktı tekrar memnun oldum canım tanıstıgımıza yarın gündüz görüşmek dilegiyle ii geceler sanada allah rahatlık versin canımopuyorumnanaktan

hadi sende yat dinlen bu arada özelden msj attım sana al tamammı öglen burda olurum kociş 11.de gidiyo göreve gülüm hoşçakal...

herkese iii hafta sonlarıııı günaydınn güzellerrrrrrrrrrrboshayallersmile

NAPİM CNM BNM BENDE CALSIRIM SABAH SABAH GELDIM CNM İŞTE AFIYET OLSUNNNopuyorumnanaktan

tesekkür ederim bitanem gel beraber olsun napıcan canım ahanda evlenmeseydik kociş çıkmasaydı karsıma bende calışıyo olacaktım arkadaslarım hep urfada kaldılar ögretmenlik yapıolar bende evlendim işimide bıraktım esim için darısıda sana olsun hayırlı bide memur ol inşallah eninde sonunda aksam kocişte diyo ee polis olduk bak hala ders calışıyoz bu dersler bırakmıyo bizi hala diyooonaniknanik olumunekankayizsmile

insallahhh cnm insallahhhh sen ne iş yapıyodunnn

insallahhh cnm insallahhhh sen ne iş yapıyodunnn

özel bi bankada gişe personeliydim canım saolsun kociş çıkarttı ben özelde felan calıştırmam olucaksan devlet memuru ol diyoo hani tamam maasın iyi ama gelecegin yok diyoo anacım napimmm kısmet iştee alacan basına gecirecen askını ama olmuyo işteeeeŞeniz yapamadımmm.......:asigim:

kızzz melikeee napıon iki geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmiyooo

hoşgeldin kankaaaa yaaa iştee yeni arkadslar geldi aramıza daha dogrusu ben davet ettim sohbet ediyoz sen nirelerdesinnn kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

hoşgeldin kankaaaa yaaa iştee yeni arkadslar geldi aramıza daha dogrusu ben davet ettim sohbet ediyoz sen nirelerdesinnn kuzummmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kız napiim işte benmki göreve gitti bende annanemlere geldim.burdada net çok az çekiyooo deli olcam....nerden buluyon kız polis eşlerinide çağırıyon kuytu köşelerde km varsa bulup çıkartıyonn valla senden bişi kaçmaz profilindeki resmide gördm gözümden kaçmadı yaneee...hoş olmuşsun....irem napıon?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…