Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

kızz nerde bulucam bu topigin ilklerinden arkadslar bide benim profildede polis resmi olunca soruyo aradaslar bende davet ediyom saolsun geliyolar napalım canım grip oldum beaa kociş saolsun bakıyo banaaa hımm iii yarenlede görüş işteee sendeeee:lepi:

aferim kocişine kıymetini bil valaa...yareni hiç görmedim topicte falan bi kaç gündür yada denk gelmedik...uff sıkılmayada başladım yaşlılarla ne konuşulur kiii...sende dkkt et kndine üşütüp durma aaa aaa

evet canım yaaaa allah basımızdan eksik etmesin kocişlerimiziii hımmm dogru canım yaa evde bırakmadı galiba snei tek basına ama en azından yalnız kalmaktan iyidir kanka yaa canım üşüttüm galibaa gercekten hiç halim yok yaaaa sende kendine dikkat et bebişimmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

off burnuma mangal kokusu geliyoo sanki canım çekti beaa olsada yesek kız melikeee...aman böylede yalnızım bizimkiler uyudu çnkü...sabahın köründede uyanıolar kızz ben uyanmayayım die seste çıkartmıyolar ama dayanamayp kalkıyom bakıom dedem kahvltıyı hazırlıooo

hadi yaaaa kankiii ne güzelll kocişşte markete gittti canımız bişiler cekti bende doritos al dedim banaaa heheee ya sorma kankii mangalda yapmayalı baya olduu kıss aşmı eriyon nee hayırdırrr ohh ne güzel kahvaltında hazırrrr kankiii cokacimcoook ohaoldumsmile

biz hamile kalmadan böle aşeriyosak sonumuzu düşünemiyorum...benimkini aradım diyom çabuk gel canım mangal çektii....zawallımın yapcak bişeyi yok ordan burayaa anca bekle gelince yaparız dioooo....

biz hamile kalmadan böle aşeriyosak sonumuzu düşünemiyorum...benimkini aradım diyom çabuk gel canım mangal çektii....zawallımın yapcak bişeyi yok ordan burayaa anca bekle gelince yaparız dioooo....

kaydirigubbakcemile3 sormaa yaaa ne lucak bu halimiz böleeakannehir dogru sölüyooo canım gelince yaparsınız ne yapıcann beklemekten baskaa yakın olsaydık ben yapardım sana kankiiii mangal olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

slm fıstıklar takılamıyorum sıze bu aralar bulantılar bas donmelerı bayagı sarstı benı sızde ne var ne yok

slm fıstıklar takılamıyorum sıze bu aralar bulantılar bas donmelerı bayagı sarstı benı sızde ne var ne yok

slm canım hadi yaaa kendine çok dikkat et gülümm darısıda bana inşallah bu arada calışmalara devam söledigin gibi anlarsın yaakaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım yaaaaboshayallersmile allahım nolur bende bebiş istiyorummmm :Saruboceq: :ecrin_bebek:

melikecim sagol canım
nasıl oldun

sorma iremcim yaaa bogazım şişş nefes alamıyom üşüyüorum kocişin izin günüydü yine hava berbat oda ders calışım da öle cıkalım hayatım diyo arabamız varya allahtan yürüyerek cıkmıcaz bunladım bende az biraz hava alalaım dedim canım tesekkür ederim sen nasılsın ortada bi salgın grip var aman sende çok daikkat et kendinee bitanemopuyorumnanaktan

selammm,
nasılsınız kızlar..
melikecim hastaymışın geçmiş olsun çabuk atlatırsın inş..
benimde oğluşlarım hasta öksüsk ve grip gece uyuyamıyoruz..
dünde eşim evdeydi giremedim.. fırsatım oldu ama oğluşlar uyurkn birazda ben şekerleme yaptım gelemedim..
şimdi oğluşlarım uyuyor eşim gitmeden evide süpürdüm oğluşların çorbasıda var geziniyorum..

ha bu arada bebiş isteyenler daha gençsiniz olur olurrr kendinize stres yapmayın yavv.. bakın ben yaptım ne oldu çok zorlandım..sonunda doğuya gidersem istanbuldaki gibi hastane seçme imkanım olmaz yaş geçiyor dedim tedavi oldum sizin yaşınız küçük tatlışlar oluuuurrr..

öncelikle hoşgelsdin a.s. nazlımelekcim çok tesekkür ederim canım inşallah acayip kötüyüm yaa nefes alamıyom boguluyom sankii sizede çok gecmiş olsun canım dikkat edin ortalıkta bi salgın dolanıyo walla bana kocişten gecti bebişe gelince gönül istiyo işte napalım canım yaaa esim istiyoo bende o istiyo diye istiyom evde olsun dönsün ortalıkta bi yaramz diyoz hani hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım napalım takdir rabbimin opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
slm cnım yazını şimdi gördüm bende polis eşiyim ...şu anda batmanda dogu görevimizi yapıyoruz bizde izmirden geldik yeni ....sen nerdesin

slm cnım yazını şimdi gördüm bende polis eşiyim ...şu anda batmanda dogu görevimizi yapıyoruz bizde izmirden geldik yeni ....sen nerdesin

hoşgeldin canım sen gebelik isteyen benim geldigim topikteydin dimi hoşgeldin canıma.s.

bende polis eşiyim

anladım tatlım demek izmirden gittiniz esimde gecen yıl bu zamanlar batman merkezde kısa dönem askerligini yapıyodu bende geldim hatta ziyaretine oda batmanı çok begenmiş biz mersindeyiz canım temmuzda evlendik 6.senesi eşimin burda ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…