- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
kız napiim işte benmki göreve gitti bende annanemlere geldim.burdada net çok az çekiyooo deli olcam....nerden buluyon kız polis eşlerinide çağırıyon kuytu köşelerde km varsa bulup çıkartıyonn valla senden bişi kaçmaz profilindeki resmide gördm gözümden kaçmadı yaneee...hoş olmuşsun....irem napıon?
kızz nerde bulucam bu topigin ilklerinden arkadslar bide benim profildede polis resmi olunca soruyo aradaslar bende davet ediyom saolsun geliyolar napalım canım grip oldum beaa kociş saolsun bakıyo banaaa hımm iii yarenlede görüş işteee sendeeee:lepi:
aferim kocişine kıymetini bil valaa...yareni hiç görmedim topicte falan bi kaç gündür yada denk gelmedik...uff sıkılmayada başladım yaşlılarla ne konuşulur kiii...sende dkkt et kndine üşütüp durma aaa aaa
evet canım yaaaa allah basımızdan eksik etmesin kocişlerimiziii hımmm dogru canım yaa evde bırakmadı galiba snei tek basına ama en azından yalnız kalmaktan iyidir kanka yaa canım üşüttüm galibaa gercekten hiç halim yok yaaaa sende kendine dikkat et bebişimmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
off burnuma mangal kokusu geliyoo sanki canım çekti beaa olsada yesek kız melikeee...aman böylede yalnızım bizimkiler uyudu çnkü...sabahın köründede uyanıolar kızz ben uyanmayayım die seste çıkartmıyolar ama dayanamayp kalkıyom bakıom dedem kahvltıyı hazırlıooo
hadi yaaaa kankiii ne güzelll kocişşte markete gittti canımız bişiler cekti bende doritos al dedim banaaa heheee ya sorma kankii mangalda yapmayalı baya olduu kıss aşmı eriyon nee hayırdırrr ohh ne güzel kahvaltında hazırrrr kankiii cokacimcoook ohaoldumsmile
biz hamile kalmadan böle aşeriyosak sonumuzu düşünemiyorum...benimkini aradım diyom çabuk gel canım mangal çektii....zawallımın yapcak bişeyi yok ordan burayaa anca bekle gelince yaparız dioooo....
ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..
slm fıstıklar takılamıyorum sıze bu aralar bulantılar bas donmelerı bayagı sarstı benı sızde ne var ne yok
melikecim sagol canım
nasıl oldun
selammm,
nasılsınız kızlar..
melikecim hastaymışın geçmiş olsun çabuk atlatırsın inş..
benimde oğluşlarım hasta öksüsk ve grip gece uyuyamıyoruz..
dünde eşim evdeydi giremedim.. fırsatım oldu ama oğluşlar uyurkn birazda ben şekerleme yaptım gelemedim..
şimdi oğluşlarım uyuyor eşim gitmeden evide süpürdüm oğluşların çorbasıda var geziniyorum..
ha bu arada bebiş isteyenler daha gençsiniz olur olurrr kendinize stres yapmayın yavv.. bakın ben yaptım ne oldu çok zorlandım..sonunda doğuya gidersem istanbuldaki gibi hastane seçme imkanım olmaz yaş geçiyor dedim tedavi oldum sizin yaşınız küçük tatlışlar oluuuurrr..
slm cnım yazını şimdi gördüm bende polis eşiyim ...şu anda batmanda dogu görevimizi yapıyoruz bizde izmirden geldik yeni ....sen nerdesin
bende polis eşiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?