hoşgeldin canım sen gebelik isteyen benim geldigim topikteydin dimi hoşgeldin canıma.s.
evt cnım aynen hoşbulduk .. ama bu steyi hala çözemedim ben ya bir girdigim yeri bir daha bulamıyorum bulduklarımıda tesadüfen alışıca yavaş yavaş artık
anladım tatlım demek izmirden gittiniz esimde gecen yıl bu zamanlar batman merkezde kısa dönem askerligini yapıyodu bende geldim hatta ziyaretine oda batmanı çok begenmiş biz mersindeyiz canım temmuzda evlendik 6.senesi eşimin burda ya sen?
sık kullanılanlara eklersen işin daha kolaylaşır bitanem bide sürekli f5 yenilersen sayfayı daha rahat kullanbilirsin nasıl batman memnunmusun canım bizde sarka gidicektik aslında esim çevik kuvvetten cıktı şimid yeni bi birimde sivil olarak calışmaya baslayınca 1 daha kalabiliyomusuz yani yinede belli degil batmanı çok sevmiş görev yapılacak yer güzel diyo hatta orda lüks bi yerde yemek yemiştik kocişle çıragan diye bi yerdiŞeniz
biz evleneli 2sene olucak 1,5 senemiz izmirde gecti bu yılda batmandayız ..valla batman cok güzel ben dogunun böyle bir yerine geldime sevinioum en azından rahat cok fazla olay olmuyor .. ama cennem memleketimm ANTALYAMI cok özlüyorummm sadecce ....
izmirde eşin çevikmiydi canım bide kaçıncı senesi esimin kankasıda izmirdeydi oda cevikti 2004 mezunu bunlar yanii oda şimdi erzincandaaa
slm kızlar ben geldim nasılsınız? evet BATMAN güzel yakınız biz hatta buğün gidecektik ama hava yağmurlu inş haftaya..
slm kızlar ben geldim nasılsınız? evet BATMAN güzel yakınız biz hatta buğün gidecektik ama hava yağmurlu inş haftaya..
siz nerdesiniz cım diyarbakırmı yoksa
benim eşim 2006 mezunu cnım
hoşgeldin vuslat a.s. canım geri sayfaları geziniyodum o yüzden sanada msj attım gel diye çok iyi yaptın ya d.baıra geldim çok güzel orasıııı
hımm anldım canım bu arada sana özelden msj attım alıver esimin kankasının adını yazdım belki esin tanır cevik kuvvet yaa üst devresi oluyo tanır yaniii çok iyi yaptın ya gelmekle walla çok memnun oldum canımopuyorumnanaktan
melike bende mersin e geldim mezitli ye çok beğendim eltim orda eşi uzman çavuş her sene geliyoruz
sen merkezdemisin..
slm kızlar
ıhlamur içiyorum devamlı kendime gelemedim daha
evet canım merkezdeyim pozcudayızz çok güzel burası sen nerelisin canımmm
valla burayı buldugma bende cok sevindim cnım az önce eşime söyledim kesin tanyorumdur dedi akşa gelince göstre bahsettigin kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?