- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ankara lıyım ben 8 sene orda görev yaptık burda da 3 .yılımız
hoş bulduk canım evet güzel hazır doğudayken yakın yerleri geziyoruz iştee..
hımmm anladım canım kayınımda ankara sincan cevikte calışmış 6 sene sonra agrıda yaptı 4 yıl şimdede burda ankara cok güzel seviyorum orayı esimde aslen karabük safranbolulu canım bende adanalıyım tekrar memmnun oldum tanıştıgımıza opuyorumnanaktan
evet canım çok iyi yapıyosun tatlım bende sanlıurfada okudum işletme mezunuyum bizde yakın olan heryeri gezdik arkadslarla onlarda biziim memleketi gelip gördüler bizde onların memleketlerini urfa merkezde güzel ben orda okudum begendim yaniii d.bakır batman adıyaman hasankeyf mardin gaziantep geldim gördüm gezdik çok güzeldi walla özledim ögrencilik yıllarımı canımkaydirigubbakcemile5
slm canım hadi yaaa kendine çok dikkat et gülümm darısıda bana inşallah bu arada calışmalara devam söledigin gibi anlarsın yaakaydirigubbakcemile3 çok sevindim canım yaaaaboshayallersmileallahım nolur bende bebiş istiyorummmm :Saruboceq: :ecrin_bebek:
maşşallah kız her yeri gezmişsin ne güzel...
valla burayı buldugma bende cok sevindim cnım az önce eşime söyledim kesin tanyorumdur dedi akşa gelince göstre bahsettigin kişi
olur inşallah canım dua et bolbol bu arada sende rahatsızmıssın gecmıs olsun
yeni gelen arkadaslar hepınız topıgımıze hosgeldınızopuyorumnanaktan
geçmiş olsun melikecim neyin war canım bilmiyorumkismile
kızlar ben çıkıyorum yemek yapcam kendinize cici bakın öptümm.fırsat buldukça gelirim...
iim canım ya çıkma dışarı boşwer yat dinlen kocişin baksın sana :lepi:napıyım canım çeyiz derdindeydim bi koşuşturma iştee boshayallersmileçok tesekkür ederim maslacım canım grip oldumm yaa hiç iyi degilim kocişin izin günüydü havada bozuk daha kötü olursun diyo çıkamıyoz bişiler yapıyo getiriyo iyileşim idye işte sen napıyosun nasılsın bitanemmmopuyorumnanaktan
aynen iremcim walla dısarı cıkıcaz kocişim hastasın diyoo portakal suyu sıkıyo şimdi banaaa
slm bayanlar zemuszemusyeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz a.s.
iim canım ya çıkma dışarı boşwer yat dinlen kocişin baksın sana :lepi:napıyım canım çeyiz derdindeydim bi koşuşturma iştee boshayallersmile
ohhh ne güsellll tatlım afferin eşine..gerçi bende eşimin hakını yemeyim oda her konuda yardımcı bana ama çocuklardan sonra biraz azaldımı nee:1no2:
sağol tatlım hoşbulduk..masalcım sende nişanlısın galiba nişanlınmı polis..kolay gelsin çeyiz hazırlıkları..
evet canım yaa kıyamıyo bana napim oturdum işte sizinle vakit geciriyorumm buda güzell ceyizz mii allah kolaylık versin canımmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
ohhh ne güsellll tatlım afferin eşine..gerçi bende eşimin hakını yemeyim oda her konuda yardımcı bana ama çocuklardan sonra biraz azaldımı nee:1no2:
sağol tatlım hoşbulduk..masalcım sende nişanlısın galiba nişanlınmı polis..kolay gelsin çeyiz hazırlıkları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?