Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ankara lıyım ben 8 sene orda görev yaptık burda da 3 .yılımız

hımmm anladım canım kayınımda ankara sincan cevikte calışmış 6 sene sonra agrıda yaptı 4 yıl şimdede burda ankara cok güzel seviyorum orayı esimde aslen karabük safranbolulu canım bende adanalıyım tekrar memmnun oldum tanıştıgımıza opuyorumnanaktan

hoş bulduk canım evet güzel hazır doğudayken yakın yerleri geziyoruz iştee..

evet canım çok iyi yapıyosun tatlım bende sanlıurfada okudum işletme mezunuyum bizde yakın olan heryeri gezdik arkadslarla onlarda biziim memleketi gelip gördüler bizde onların memleketlerini urfa merkezde güzel ben orda okudum begendim yaniii d.bakır batman adıyaman hasankeyf mardin gaziantep geldim gördüm gezdik çok güzeldi walla özledim ögrencilik yıllarımı canımkaydirigubbakcemile5

aa kayın validem adana da 25 yıla yakındır ordalar yarı adanalı olduk bizde yaaz tatilimiz orda geçiyo...bende memnun oldum tanıştımığa öptüm..

maşşallah kız her yeri gezmişsin ne güzel...

olur inşallah canım dua et bolbol bu arada sende rahatsızmıssın gecmıs olsun
yeni gelen arkadaslar hepınız topıgımıze hosgeldınızopuyorumnanaktan

maşşallah kız her yeri gezmişsin ne güzel...

evet canım yaaaa bi başka yaa ögrenci olmakkk ohh gez tozz gerci kociş izin vermiyodu ama saolsun benim oda arkadslarım enişte diye diye zor zar alıyolardı izini a.skaydirigubbakcemile3

olur inşallah canım dua et bolbol bu arada sende rahatsızmıssın gecmıs olsun
yeni gelen arkadaslar hepınız topıgımıze hosgeldınızopuyorumnanaktan

evet canım yaa simdi kocişim portakal suyu getirdi içiyom valla çalışmalar yarım kalıcak diyee korkuyom dualrım seninlee tatlımmm ne demek sende kendine ve bebişimize çok iii bakkk

Son düzenleme:
geçmiş olsun melikecim neyin war canım bilmiyorumkismile

çok tesekkür ederim maslacım canım grip oldumm yaa hiç iyi degilim kocişin izin günüydü havada bozuk daha kötü olursun diyo çıkamıyoz bişiler yapıyo getiriyo iyileşim idye işte sen napıyosun nasılsın bitanemmmopuyorumnanaktan

iim canım ya çıkma dışarı boşwer yat dinlen kocişin baksın sana :lepi:napıyım canım çeyiz derdindeydim bi koşuşturma iştee boshayallersmile

aynen iremcim walla dısarı cıkıcaz kocişim hastasın diyoo portakal suyu sıkıyo şimdi banaaa

ohhh ne güsellll tatlım afferin eşine..gerçi bende eşimin hakını yemeyim oda her konuda yardımcı bana ama çocuklardan sonra biraz azaldımı nee:1no2:
slm bayanlar zemuszemusyeni gelenler sizlerde hoşgeldiniz a.s.

sağol tatlım hoşbulduk..masalcım sende nişanlısın galiba nişanlınmı polis..kolay gelsin çeyiz hazırlıkları..

iim canım ya çıkma dışarı boşwer yat dinlen kocişin baksın sana :lepi:napıyım canım çeyiz derdindeydim bi koşuşturma iştee boshayallersmile

evet canım yaa kıyamıyo bana napim oturdum işte sizinle vakit geciriyorumm buda güzell ceyizz mii allah kolaylık versin canımmmopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

hepiniz doğunun bir köşesini görmüş.. biz nasipse bu sene göreceğiz bnimde bir arkadaşım batmanda gelin buraya diyor diğeri şırnak cizrede bir diğeri ardahanda.. ben burda arkadaşsız kaldım bir komşularım var şükür..

ewet canım daha yeni nişanlandım 21 ocak nişanlım polis

Son düzenleme:

evet canım yaaaa saolsun öledir kocişimm yok canım ya sen ona askının meyvesini vermişsin daha çok sevip ilgilenir canımmm benimmmmopuyorumnanaktan aman nazlımelekcim bizden baska neleri var kii su yalan hayattaaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…