Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

cnım bizde bu sene geldik batmana grcekten gelmenizi tavsiye ederim eşlerin işi bakımındanda cok rahat dogugnun bir cok yerine göre

ahh canım benim hakımızda hayırlı bi yer olsunda ben kocişimle heryere giderim walla yeterki ona bişi olmasınn isterse 10 yılda kalırım canım bakalım nereye yolsculuk yapmak nasip oluca belki aynı yere düşeriz sırnak bence hakkariden rahat sanki ablamda sırnakta polisti o hatta hiç gelmicekti eniştem istedi şimdide komser olduu sanslı kızz darısıda bana insallah hayırlı bi polis olup esimle beraber göreve gitmemeeopuyorumnanaktan

saol canım yatak odama bi perde bulsam işim kolaylıcak kaydirigubbakcemile3

bulursun tatlım hersey esya olsun önemli olan senin mutlulugun herseyin en güzeli olur bitanem ben perdelerimi krem rengi aldım çünkü hiç modası gitmiyoo oturma odam yatak odam lila rengi örütüsü perdesiiiii

bulursun tatlım hersey esya olsun önemli olan senin mutlulugun herseyin en güzeli olur bitanem ben perdelerimi krem rengi aldım çünkü hiç modası gitmiyoo oturma odam yatak odam lila rengi örütüsü perdesiiiii

canım bende krem istiyorumda fon olarak kremrengi yok örtümü aldım perdesi halısı kaldıboshayallersmile

heeee bizden başka kimleri varr..
çocuklar olana kadar kaç sene elele gezdık hep.. sölemesi ayıp çokta kıskanıldım..
geçen sordum çocuklar büyüyünce tek dışarı biryere gidersek elele dolaşırmıyız dedim.. "evt niye gezmeyelim delüüü" dedi bana...sabırsızlıkla o günleri bekliommm...boshayallersmile

canım bende krem istiyorumda fon olarak kremrengi yok örtümü aldım perdesi halısı kaldıboshayallersmile

hımmm naladım bitanem hayırlısı olsun masalcım simdiden güle güle kullan allahım agıoz tadıyla kullanmanı nasip etsin bitanemmmboshayallersmile

olur canım yaa tabiki bizden baska kimseleri yokkkkaydirigubbakcemile3 dünya güzeli esleri varrrr Şeniz walla bende kocişim kucagında bebişimiz olsun öle gezelim istiyommmkaydirigubbakcemile3 naniknanik

olur canım yaa tabiki bizden baska kimseleri yokkkkaydirigubbakcemile3 dünya güzeli esleri varrrr Şeniz walla bende kocişim kucagında bebişimiz olsun öle gezelim istiyommmkaydirigubbakcemile3 naniknanik

hayırlısıyla gelsin bebişin hayatım allah o günleri nasip etsin sana :CüvCüv:

selam arkadaşlar kaçgündür uğrayamadım ikizlerim hasta oldular ardından ben yanı yoğundum ve yorgun..........

sizlerde iyisinizdir umarım
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş
sizlerde hoşgeldiniz
görüşmek dileğiyle

hoşgeldin gülancım canım gecmiş olsun bebişlereee hep öyle canım walla bende acayip hasta oldum hiç halim yokk sen nasılsın sende iyisin inşallah canım görüşürüz tatlım sende k.ibbopuyorumnanaktan tabii bebişlerede :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…