hepiniz doğunun bir köşesini görmüş.. biz nasipse bu sene göreceğiz bnimde bir arkadaşım batmanda gelin buraya diyor diğeri şırnak cizrede bir diğeri ardahanda.. ben burda arkadaşsız kaldım bir komşularım var şükür..
hepiniz doğunun bir köşesini görmüş.. biz nasipse bu sene göreceğiz bnimde bir arkadaşım batmanda gelin buraya diyor diğeri şırnak cizrede bir diğeri ardahanda.. ben burda arkadaşsız kaldım bir komşularım var şükür..
saol canım yatak odama bi perde bulsam işim kolaylıcak kaydirigubbakcemile3
bulursun tatlım hersey esya olsun önemli olan senin mutlulugun herseyin en güzeli olur bitanem ben perdelerimi krem rengi aldım çünkü hiç modası gitmiyoo oturma odam yatak odam lila rengi örütüsü perdesiiiii
canım bende krem istiyorumda fon olarak kremrengi yok örtümü aldım perdesi halısı kaldıboshayallersmile
heeee bizden başka kimleri varr..
çocuklar olana kadar kaç sene elele gezdİk hep.. sölemesi ayıp çokta kıskanıldım..
geçen sordum çocuklar büyüyünce tek dışarı biryere gidersek elele dolaşırmıyız dedim.. "evt niye gezmeyelim delüüü" dedi bana...sabırsızlıkla o günleri bekliommm...boshayallersmile
hımmm naladım bitanem hayırlısı olsun masalcım simdiden güle güle kullan allahım agıoz tadıyla kullanmanı nasip etsin bitanemmmboshayallersmile
olur canım yaa tabiki bizden baska kimseleri yokkkkaydirigubbakcemile3 dünya güzeli esleri varrrr Şeniz walla bende kocişim kucagında bebişimiz olsun öle gezelim istiyommmkaydirigubbakcemile3 naniknanik
melikem inş. olursun polis hayırlısı olsun tatlım..
hayırlısıyla gelsin bebişin hayatım allah o günleri nasip etsin sana :CüvCüv:
saol bitanem opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar kaçgündür uğrayamadım ikizlerim hasta oldular ardından ben yanı yoğundum ve yorgun..........
sizlerde iyisinizdir umarım
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş
sizlerde hoşgeldiniz
görüşmek dileğiyle
melıkecmopuyorumnanaktanı nasılsın cnm
iii akşamlar aslıcım hoşgeldin tatlımm a.s. çok hastayım nasıl olayım sen nasılsın canım aman dikkat et kendine bebiş ortalıkta salgın grip warrrrrsempatiksalakcinni
iimm cnm benım pazar gezdım bende tatlım gecmıs olsun bebıss:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?