Bizimde sorun isteksizlik

Haftada bır normal .Bekarken hıc yapmıyordunuz ozaman nasıl dayanıyordunuz .zorlamayın adamları hergun de olmak zorun da degıl bence .

Bendede su sorun var esim istiyo amaa ben soguk oluyorum genelde hamileyim 3 ayinda normal duzenliydi iliski sonrada ilerleyen surecte bozuldu ben orgazm olamiyorum esim cok kiziyor bu dueuma kuruluk oluyo acaba hamilelikten mi ben boyle oluyorum

Bendede su sorun var esim istiyo amaa ben soguk oluyorum genelde hamileyim 3 ayinda normal duzenliydi iliski sonrada ilerleyen surecte bozuldu ben orgazm olamiyorum esim cok kiziyor bu dueuma kuruluk oluyo acaba hamilelikten mi ben boyle oluyorum
Kuruluk isteksizlık hamılelıktenn. Hatta dogumdan sonrada istekszlık devamm ediyor.

İstiyorum yinede olmuyo iliskiye girmek sorun oldu benim icin ya isteyerek yapinca kurumaya basliyo of

Arkadaş bu nedir ya. Fır fır kim dönüyor, aynı asansöre bindiğin adam " ne kadar seksisiniz güzel bayan" diyip STOP düğmesine mi basıyor, kapıcının oğlu sizden para almıyor mu, kuaförünüz omzunuza mı sürtünüyor.. Hayır nedir bu fır fır dönmek? Hepimiz güzeliz hoşuz ben de dünyanın en çirkini değilim tamam, ama hiç kimse öyle fır fır dönmedi.

güzellikle, bakımlı olmakla alakası yok bu işin. hatırlıyorum küçükken mahallede bi abla vardı böle töbe bismillah bi tipi vardı, ama komşu oturmalarında falan kocasının 1 gün bile rahat bırakmadığından yakınırdı. yani...
ya bazen adamların üstüne çok gidiyoruz. böyle filmlerdeki gibi olsun istiyoruz sevişmelerimiz falan ama yok öyle bir dünya. adam mesela tam girişcek işe, diyoruz ay keşke duşa girseydin, ay dişlerini fırçalasaydın, ay çok sarhoşsun, ay söylesin ay böylesin. adamların libidosunu düşürüyoruz valla :)
ve artık günümüzde iş yoğunluğu, hep bi yerlere yetişme telaşı, yediğimiz saçma sapan gıdalar, maddi manevi sıkıntılar hep etkiliyor cinsel hayatımızı. bi de çok kırıyoruz birbirimizi... e soğukluk giriyo araya dönem dönem. hem işi iyi olsun istiyoruz hem de işten güçten zaten pörtlemiş adamlardan her gün seks bekliyoruz.
siz de bence çok gitmeyin adamın üstüne haftada 1 olan da olmaz kalırsınız.

vay beee ne araştırmacı kadınlarımız var :)

Herkes aynı arzuyla cinsellik isteyemez, eşinizle aranızdaki bu uyumsuzluk sadece. Bunun sevgiyle, güzellik veya çirkinlikle de bi ilgisi yok.

Herkes ayrı işte.

Eger durum boyleyse etraftaki herkesin konu sahibine istek ve arzuyla dolu olmasi esininse olmamasi gayet normal.

Konu sahibi o bakimi evde yapacaksiniz asil disarida degil.

Bende yaklasik 4aylik evliyim ilk 2 ay vajinismus belasiyla ugrastim sonra sukur yendim ve duzene girdim . Ilk zamanlar tabi yapamiyorduk ama esim daha bir istekliydi yine de bana kötu davranmadi sagolsun. Simdi ben konu sahibini cok iyi anliyorum eşim psikolojik olarak yorucu bir işte calisiyor onu o yond3n anliyorum ama ben ona cinsel manada yanasmasam o bana yanasmiyor surekli sarilir oper yani sevecen yaklasir ama cinsel anlamda yaklasmadi belki bi iki defa o bile yoktur tam emin olamadim . Benim onq yaklasmamla 2 gunde bir yapiyoruz . Ben cinsellige duskun biriyim bilmem akrep burcu oldugumdan midir nedir vajinismus nasil basima geldi onu bile anlamamistim neyse yani konu sahibini su yonden anliyorum birine surekli yaklasmak kotu birsey ben kendimi kotu hissediyorum yani istiyorum ki o once gelsin ben sirf istiyorum diye yapmasin . Benim ki de yok erken kalkicam yok duş almak zorundayim alamam diyor bende evde surekli seksi kiyafetler giyen biriyim erkek nefsi sonucts ama yok yani oyle ben yanasmadan yanasmiyor .bend3 konustum laf sokmaya basladim bu sefer de psikolojimi bozuyorsun diyor . Yani uzak kalayim biraz ozlesin bni diyorum onu da yapamiyorum:))simdi regl doneminddeyim artik 1 hafta sonra da bana yanasmasa ciddi olarak konusucam yine

Merhaba.Bilenler bilir açtığım konuyu.Kendi durumumla kıyaslayınca size özendim inanın :) Önemli olan o haftada bir olduğunda kaliteli doyurucu zaman geçirmeniz.Gerçekten kafanıza takmayın.
Çünkü en aZından ilk zamanlar yoğun yaşamışsınız bu durumu.Zamanla rutine binmiş olabilir.
Bir de bahane belli duş almak istemiyor hani kafanızda sorgulamanıza gerek yok yani neden böyle diye.Çünkü ben kafayı yedim neden böyle diye düşünüp sebep aramaktan.
Havalar ısındığı zaman belki daha çok olur bence üzülmeyin ve haftada birinde tadını çıkarmaya bakın derim ben.

Zaten benim anlamadığım bu.. Evliliğimiz sorunlu iken cinsel hayatımız harikaydı.. Biz evliligimzii düzelttik çok iyiyiz cok şükür ama suan bu dert cıktı

Make up sex diye bisey var,ciftlerin kavga sonrasi arayi duzeltmek adinadaha istekli ve sIK biraraya gelmelerine denir.buyuk ihtimal esiniz biraz kaostan hoslaniyor,dert olmayinca kendini salmis..azcik adrenalin

Kusura bakma valla da meraktan soruyorum
Çok çok güzel oldugunu yazmışsın
Ama konuda 1 ay öncede yani 165 boyunda ve 85 kilo olduğun yazıyor
Bu kilo ile nasıl çok çok güzel oluyorsun ?
Ben 175 boyunda 69 kiloyum ve kendimi çirkin bulmaya başladım ya

Bende dertlesmek icin yazmayı düşünmüştum hatta belki konu bile açarım bi gün bilmiyorum ama şuan farkediyorum ki beterin beteri var. Biliyorum bu çok büyük bi problem değil ama çok şükür bizim eşimle herhangi bi derdimiz yok zaten ee haliyle bu gibi basit seyleri de dert edebiliyo insan.

Benim eşim de ben ona gitmeden bana gelebilmesi için 1 hafta falan hatta bazen fazlasi gecmesi lazim herhalde. Mesela bana kalsa 2 güne bir bazen 3gune bir olsun normali bu ... ama ben gitmeden o gelmiyor uyuz oluyorum hep ben mi istiyecegim diye. Kendi kendime ee diyorum sen 2gunde bir gidiosun adama firsat vermiyosun sonra içten içe gitmiyecegim diyorum bakıyorum 1 hafta olacak gelen yok. Benim de takıldığım yer bu. Yapma sıklığı değil kimin geldiği. . Sanırım insan arzulanmak istiyor.. hepsi bu yoksa zaten kendimle ilgili bir sıkıntı oldugunu asla düşünmüyorum ben olsam beni arzulardım yani :))) şaka bi yana sorun bu degil biliyorum istek meselesi .. buarada benim eşimde çok usengec duş almaya useniyor bende buna deli oluyorum sanki benim gibi beline kadar uzun saclari var ))

Güzelin şansı yok. Güzellikle de alakası yok bu meselenin onu bir kere aklına sok. Madem o isteksiz sana gelmiyor sen git ona bi gecelik giyip evde dolaşmakla üzerine atlicak diye bişey de yok öyle bir devirdeyiz ki dışar da kızlar gecelikten daha seksi giyiniyor o zaman herkes üzerlerine atlasın bu doğru değil canım sen ona git tahrik et hiç denedin mi eğer buna da tepki vermiyorsa ve bir hastalıkta söz konusu değilse o zaman eşin bunu ihtiyaç olarak görmüyor hafta da birde gönlün kalmasın diye yapıyordur. Birbirini seven iki insan arasında böyle sorun olmaması lazım ama hafta da bir de çok kötü değil normal ama az

İlişki sırasında gözler kapalı mı oluyor!!!
Ne münasebet!
Bilakis, boy aynası karşısında sevişmek olsun, degisik kostumler denemek olsun, bütün ışıkları yakmak olsun, birbirini görmek için her şey yapılmalı. Görerek tahrik olunmalı.

Ninelerimizin devrindeymis o, gözler ve ışıklar kapalı ve yorgan altında el yordamiyla ilişkiye girmek.

Bunu açıkladım ben.. Oraya yanlıs yazdım 169 boyum.. Ayça kaya diyeti yapıyorum..
Üstelik diyelim ki şişko yum şişko kadın güzel olamazmı

Bunu açıkladım ben.. Oraya yanlıs yazdım 169 boyum.. Ayça kaya diyeti yapıyorum..
Üstelik diyelim ki şişko yum şişko kadın güzel olamazmı
Nadir de olsa beğenen olabilir ama bence asla güzel değil.... artik kadinliktan cikmiş soyediğin boy ve kilo.. ben 4 kilo almışım vermek için kafayı yiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…