- Konu Sahibi serenityjane
-
Ne için istediğine bağlıMrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
Ne için istiyor?Mrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
40 bin çokMrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
evli değilsin demi:))) o iş öyle olmuyor yaEşimin çekirdek ailesine her türlü borcu veririm .
Geri ödemesini düşünmeden.
Çünkü kendi ailem olsa öyle yapardım . Insan babasına borç verir mi ya , aşırı ters geliyor bana.
üstelik de hamilesiniz çocuğun rızkı...Bilmiyorum ya. Benim babam benden 17 bin kadar borç aldı. Kendisi emekli ve ek iş de yapıyor,evi kira degil. Taksit taksit ödeyecekti. Sekiz ay oldu tık yok. Alkol alıyor, geziyor tozuyor ama borca gelince böyle. Ki babama çok güvenirdim.
İnşallah öder. Hani ihtiyacım olmasa gözüme de gelmezdi.üstelik de hamilesiniz çocuğun rızkı...
dilerim öder bir an evvel
Evli değilim .evli değilsin demi:))) o iş öyle olmuyor ya
benim babam maşallahı var çok düzgün efendi insandır bu tür konularda ama gel gelelim amcam yıllarca bizden borç almış almış ödememiştir bizden geçinmiştir bir yerden sonra insan bunalıyor rest çekiyor emin ol :)
yaşla alakası yok ki hayat tecrübesi benceEvli değilim .
Ailem çok küçük amcam vs yok . Çekirdek ailem sadece. Bu yüzden omur boyu ne isteseler veririm. Çünkü çok düzgün insanlar ailem.
E ben bunu yaparken eşimden de ayrı bir şey yapmasını bekleyemem . Fikrimin değişeceğini sanmıyorum , yaşım küçük degil çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?