Borç istenmesi

Mrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
Verip kötü olacağına verme kötü ol. Çok darda kalırsan vadeliye yatırdım seneye kadar çekemem şimdilik sadece 2 bin verebilirim de.

Kırk bin lira gibi bir borcu sadece sağlıkla ilgili tedavi ile ilgili bir durumsa veririm. Onun dışında bir şey için vermem.

Siz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Ev alırken ne demek? Şimdi parası yok. Siz ev alırken olacağı ne malum. Ben lüks için borç alınmasına karşıyım. X marka telefon alacağım, x marka araba ile arabamı değiştireceğim falan saçma. Biriktir al acelen ne? Dahası benim ev paramdan sana ne?

İstiyor işte. Nasıl hayır diceksin kırmadan meselem bu.
Her an ev alabiliriz deyin... Ayrıca 40.000 TL verip 40.000 TL almayın. Paramız altın hesabında gram olarak söyleriz, geri verirsiniz deyin. Altın borcunu kabul etmiyor bazı tipler.
Ben anlamadım 40.000 TL 2 yıl sonra 40.000 TL olarak mı verecek. Gerçekten vermeyin pişman olacaksınız. Çok bahsetmek istemiyorum. 20.000 TL verdim kaç yıl önce bugün 40.000 TL fazlası olacaktı. Karşı tarafın dünya umrunda değil. Yani siz bilirsiniz. Verin ve görün ne diyeyim.

Benim esim yuz kusur milyar borcunu oduyor babasinin . Aylik 2 bucuk milyar sadece onlarin borcuna gidiyor

Ben veririm. Verdim de.
Geri ödeyip ödemeyeceğine bakmam.
Ailem isterse veririm. Akrabam isterse de veririm.
Geri gelir veya gelmez olmasına bakmam.

Bugüne kadar geri gelmediği olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…