- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi serenityjane
-
Verip kötü olacağına verme kötü ol. Çok darda kalırsan vadeliye yatırdım seneye kadar çekemem şimdilik sadece 2 bin verebilirim de.Mrb arkadaşlar. Eşinizin bir akrabası veya kayınpederiniz veya kaynınız sizden yüklü miktarda(40 bin tl) bir borç istese ne yapardınız?
Bende hayir diyemedim. Yapabiliyorsanız noterden kagit alin valla yada 40bin onemli değil almasamda olur cani sağ olsun diyebilcekseniz bisi diyememBal dudak oldukları için hayır diyemiyorum.
Bunu yeni okudum. Bu şekilde bir durumda vermemSiz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Ev alırken ne demek? Şimdi parası yok. Siz ev alırken olacağı ne malum. Ben lüks için borç alınmasına karşıyım. X marka telefon alacağım, x marka araba ile arabamı değiştireceğim falan saçma. Biriktir al acelen ne? Dahası benim ev paramdan sana ne?Siz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Verin parayı sonra ev alırken kıvranırsınız nasıl isteyeceğim diye...Bal dudak oldukları için hayır diyemiyorum.
Her an ev alabiliriz deyin... Ayrıca 40.000 TL verip 40.000 TL almayın. Paramız altın hesabında gram olarak söyleriz, geri verirsiniz deyin. Altın borcunu kabul etmiyor bazı tipler.İstiyor işte. Nasıl hayır diceksin kırmadan meselem bu.
Vermem önünden yesin.Borç isteme sebebi arabasını değişecekmiş.
Ay ne insanlar var ya ben kendi babamdan para isterken utanıyorum. İnsanlar yabancılardan 40.000 istiyor. İlla verecekseniz senetle verin. Ya da bankaya yatırın parayı bankaya yatırdım veremem deyinİstiyor işte. Nasıl hayır diceksin kırmadan meselem bu.
Altın, dolar gibi bir şekilde değerlendireceğiz diğer türlü çok zarar ederiz kusura bakmayın deyin.Siz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
Mesaj tekrarıSiz madem ev almıyorsanız bana borç verin arabamı yenileyeyim siz ev alırken size vereyim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?