- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız gerçekten haklısınız ancak olmuyor işte. İsteyemiyorum karşımdaki kişi gücenir, kendini kötü hisseder diye korkup isteyemiyorum. Zaten nasıl isteyebilirim onu bile bilmiyorum. Hangi keşimeyi kullanmak daha doğru olur nasıl konuşsam karşımdaki incinmez kırılmaz bilmiyorum.Ya yapmayın allah askina yazık değil mi size ve paranıza ben mesaj atıyorum canım şunun şunun parasini paran olduğunda verebilir misin diye insan kendi hakkı olan sey icin utanmamali
Çok haklısınız.cüzdanınızı herkesin önünde açmayıın ve cüzdan da çok para bulundurmayın. lazım oldu canım sana verdiğim borcu verebilir misin diyin utanılacak bir şey yok ama biz böyle yaptıkça gerçekten kullanılırız.
Biz kendimizin olanı istemeye utanıyoruz ama millet başkasının parasını vermemeye utanmıyor.Ben çatır çatır istiyorum. Hayır borç alıp vermeyince o utanmıyorsa isterken ben neden utanayım? Şöyle düşünün; o kişiden birşey dilenmiyorsunuz, kendinizin olanı istiyorsunuz, o para zaten onun değil ki, sizin.
Hah işte ben bunu, yaptım.Çok sık görüşmediğim aynı ortamda olmadığım biri olsa belki bunu yapabilirdim ancak olmaz sanırım.
Zaten şimdiye kadar öyle saydım. İnanın düşmedim üstüne. Ancak sürekli sürekli olunca kendime çok kızıyorum. Birine bir hediye alınacak o an kartım yanımda olduğu için ben çektirdim. 100 liraysa hediye 3 kişi belki getirdi parasını. Geri kalan kimse umursamıyor. Ben artık öne atılmak filan da istemiyorum ama yok da diyemiyorum. Sen al biz sana öderiz ne kadar düşüyorsa diyorlar ancak kimse de elini cebine atmıyor sonra.Nakit taşımamak tek çaresi.
Hep banka kartı ile ödeme yaparım, “benim için de öde” diyene bakiye bana kadar var derdim herhalde.
Ya giden paralar asla geri gelmiyor, bir yerde düşürdün var say, düşünüp düşünüp üzülme buna
Utanmayın isteyin .Bu ne canım.85 liraydı. Hep böyle miktarlar zaten gelmeyenler en büyüğü 200 en küçüğü 20 lira. Yaklaşık 500 lira kadar geri gelmeyen borçlar.
Bakalım bu hafta içinde hatırlamazsa bir şekilde hatırlatmam lazım sanırım.Bir zahmet düş lütfen. İnsan 50 Lira borcu unutmaz. Bile bile üstüne yatar. Seni gördüğünde bile bende 100 var bozabilir misin der. Birşey yapar. 85 Lira da az değilmiş. Yarın tekrar birlikte çık ve para çekecektin diye hatırlat. Olmaz öyle.
Kav yaşındasınız bilmiyorum ben 20 yaşındayım ben de bu tip konularda cok zorlanirdim hatta.bi.konum var insanlara gereken cevabı nasil veririm diye Ama şimdi kendimi bu konuda yavas yavas geliştirmeye calisiyorum siz de oyle yapın bu utanılacak sıkılıncak bi şey değil sizin paranız onun utanması lazım sey yazın mesela ayşe canım iyi akşamlar rica etsem ortak hediye aldik ya paran olduğunda bana onun parasini verebilir misin kotu bisey degil ki bu kalp kırmalı da bisey degil hatta simdi bi cesaret mesaj atın bize de yazın yazdim diye bi kere yazınca devamı.gelicekHaklısınız gerçekten haklısınız ancak olmuyor işte. İsteyemiyorum karşımdaki kişi gücenir, kendini kötü hisseder diye korkup isteyemiyorum. Zaten nasıl isteyebilirim onu bile bilmiyorum. Hangi keşimeyi kullanmak daha doğru olur nasıl konuşsam karşımdaki incinmez kırılmaz bilmiyorum.
Hatırlat demesinin üzerinden 1-2 saat geçmişti en fazla. Unutmaz herhalde diye düşündüm ancak hiç hatırlamadı.Hatırlat denmişse hatırlatın gerçekten. Bazı insanların para yönetimi kötü. Girdiyi çıktıyı karıştırdığından aldığı borcu da atlayabiliyor. Ben öyleyim mesela, verdiğimi de aldığımı da unutabiliyorum. Borç aldığım bütün arkadaşlarıma da söylemişimdir hatırlat bana unutabilirim diye. Onlar da hatırlatır. Bunu yapacak yakınlıkta olmayanlardan borç istemiyorum sonuçta.
Ya da paraya ihtiyacınız olduğunu söyleyip geri isteyin.
Yarın da hatırlamazsa bir şekilde hatırlatmaya çalışacağım artık.Kav yaşındasınız bilmiyorum ben 20 yaşındayım ben de bu tip konularda cok zorlanirdim hatta.bi.konum var insanlara gereken cevabı nasil veririm diye Ama şimdi kendimi bu konuda yavas yavas geliştirmeye calisiyorum siz de oyle yapın bu utanılacak sıkılıncak bi şey değil sizin paranız onun utanması lazım sey yazın mesela ayşe canım iyi akşamlar rica etsem ortak hediye aldik ya paran olduğunda bana onun parasini verebilir misin kotu bisey degil ki bu kalp kırmalı da bisey degil hatta simdi bi cesaret mesaj atın bize de yazın yazdim diye bi kere yazınca devamı.gelicek
Zaten artık cüzdanda para bulundurmayacağım bu gidişle.Isteyemem diyorsanız artik o paraları düşünmeyin bile. Gitmiş sayın. Ama paranızı almak istiyorsanız yukarıdaki önerileri tek tek yapın. Cüzdanındaki parayı ne yapacağıma kimseyi ilgilendirmez. Varsa da ödemem var başka bir şeye dersin olur biter.
Niye geciriyorsun bu haftayı .Yarin söyle .Bakalım bu hafta içinde hatırlamazsa bir şekilde hatırlatmam lazım sanırım.
Nasıl istemeliyim acaba? Dün hatırlatmamı söylemiştin unutmuşum mu demeliyim?Niye geciriyorsun bu haftayı .Yarin söyle .
Sizin kendinizi asmanız gerekiyo biz burdan ne yazsak ta olmaz siz uygulamadikca hanımefendinin de söylediği gibi beklemeden isteyinNiye geciriyorsun bu haftayı .Yarin söyle .
Simdi msj at sonra konuşmak zorunda kalmazsin .Nasıl istemeliyim acaba? Dün hatırlatmamı söylemiştin unutmuşum mu demeliyim?