Borç verdik pişman olduk.. Şimdi ben ne yapayım...

leylimley11223344

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
271
289
103
36
Merhaba arkadaşlar konuyu kısa keseceğim... Bir tanıdığımız çok zor durumdaydı bize yalvar yakar 11 bin 500 lira borç istedi yeminler etti aralık ayının 25 inde vereceğiz.. 26sı olmayacak.. Banka borcu yoksa haciz gelecek dediler karı koca..... Eşimde verdi... Aradan 2 ay geçti ara ara istememize rahmen bugün yarın ertelediler... Eşim bugun adamı tesadüf görmüş.. Adam eşimden 15 bin daha istemiş... Eşimde ben sendeki parayı isteyecektim ihtiyacım var ev aldık demiş... Adamda bende yılbaşına kadar para bekleme istersen 11500 lirayı dolara çevir ister altına çevir ama ben veremem demiş... Bizde bu ay gerçekten ev almayı düşünüyorduk inanın zaten zar zor biriktirmiştik.. O kadar çok sinirlendim ki ağladım.... Eşim ne yapalım canını alamam ya olsa verir diyor... Ama adamın bir sürü ineği tosunu var.. Arabası var.. Kos koca tavuk çiftliği var... Adamın hanımını ben tanıyorum sizce bir bahaneyle arayıp...... zor durumdayız paraya ihtiyacımız var.. Eşimden habersiz arıyorum.. Bişekilde ayarlayın bizim paramızı verin... Diyim mi? Yada ne yapayım nolur akıl verin???

Eşi bilse ne olur bilmese ne olur? Napıcak ki kocasına? Hatta belki de biliyor.
Kimseye borç vermem, kimseden borç almam. Eşim böyle değil. Bir kere sizinki gibi arkadaşının borcunu ödedi 2 sene, bi de ablasına son model iphone almış oldu. Enişte ödüyo sözüm ona zamansız az az paralar göndererek ben veriyorum parasını demeye getiriyo da giden bizden gitti. Akıllanır işalla.

Geçmiş olsun size de adamın insafına kaldınız artık.

Eşi bilse ne olur bilmese ne olur? Napıcak ki kocasına? Hatta belki de biliyor.
Kimseye borç vermem, kimseden borç almam. Eşim böyle değil. Bir kere sizinki gibi arkadaşının borcunu ödedi 2 sene, bi de ablasına son model iphone almış oldu. Enişte ödüyo sözüm ona zamansız az az paralar göndererek ben veriyorum parasını demeye getiriyo da giden bizden gitti. Akıllanır işalla.

Geçmiş olsun size de adamın insafına kaldınız artık.
Valla öyle adamın insafına kaldık ama bize yazık değilmi coluğumun çocuğumun rızkı.. Çok üzüldüm vermiyeceğini duyunca 😔😔

Esi ne yapabilir ki...Keske vermeseydiniz.Benimde bir alacagim var uzerinden yillar yillar gecti istedim sure istedi 4 ay sonra tekrar istedim ayarlamadim dedi boylede yuzsuz oluyorlar.

Valla öyle adamın insafına kaldık ama bize yazık değilmi coluğumun çocuğumun rızkı.. Çok üzüldüm vermiyeceğini duyunca 😔😔
İnsan üzülüyo da işte muhatap vermeyen değil ki eş.
Sen niye gidip tüm birikimini veriyosun elin adamına? Banka mı yok yani gitsin 2 tosun teminat göstersin çeksin kredisini.
Ben eşime kızıyorum valla. Kendim kullanıyorum 5 yıllık android telefon, hanımlara gittik 12bine telefon aldık yani.. Ama benimki saf. Neymiş onların hattının telefon alma şeyi doluymuş. Ayy sinirlendim yine :KK45:

Esi ne yapabilir ki...Keske vermeseydiniz.Benimde bir alacagim var uzerinden yillar yillar gecti istedim sure istedi 4 ay sonra tekrar istedim ayarlamadim dedi boylede yuzsuz oluyorlar.
Keşke vermeseydik ama inanın resmen yalvardılar banka borcu çok acil dediler.. Üzüldük.. Ev alacağımızıda söyledik.. Çok uzun vadede veremeyiz dedik onlarda 1 ay sonra hemen vereceğiz dediler... Yeminler ettiler.. İnsanlara güven olmazmış.. Çok üzgünüm.. Evide alamıcaz galiba.. Paramız eksik kaldı 😭

İnsan üzülüyo da işte muhatap vermeyen değil ki eş.
Sen niye gidip tüm birikimini veriyosun elin adamına? Banka mı yok yani gitsin 2 tosun teminat göstersin çeksin kredisini.
Ben eşime kızıyorum valla. Kendim kullanıyorum 5 yıllık android telefon, hanımlara gittik 12bine telefon aldık yani.. Ama benimki saf. Neymiş onların hattının telefon alma şeyi doluymuş. Ayy sinirlendim yine :KK45:
Nasıl yani 12 bin tl bi telefon için eşinizmi ödedi başka için 😓

Bu devirde kimseye borç verilmez canım birde bu kadar para inşallah geri alabilirsiniz. Kanıtlarınız varmı verdiğinize dair imzalı kağıt, SMS vs..
Maalesef hiç bir kanıtımız yok 😔 ama adama güvenmiştik eşimin uzaktan akrabası oluyor.. Birde üstüne 15 bin daha istiyor.. Eşimde yok artık demiş...

Valla bendr ondan korkuyorum üstüne yatacak gibi bir hali var.. Birde yılbaşına kadar para bekleme diyor.. Sonrasındada verme garantisi yok yani 🤯

ben olsam gercekden ortaligi ayaga kaldirirdim. karnimdaki cocugun hakkini yiyorsunuz der, agzima geleni sayar, serefden namusdan haysiyetten girer ay sonuna kadar vermezseniz rezaletinizi her yerde anlatacam diye bitiririm

Maalesef hiç bir kanıtımız yok 😔 ama adama güvenmiştik eşimin uzaktan akrabası oluyor.. Birde üstüne 15 bin daha istiyor.. Eşimde yok artık demiş...
Artık adamın insafına kalmış canım allahtan korkuyorsa bi şekilde verebildiği zaman verir, ama vermek istemezse oyalayıp durur kanıtınızda yok bişey yapamayacağınızı biliyor

Back
X