- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
- Konu Sahibi leylimley11223344
Merhaba arkadaşlar konuyu kısa keseceğim... Bir tanıdığımız çok zor durumdaydı bize yalvar yakar 11 bin 500 lira borç istedi yeminler etti aralık ayının 25 inde vereceğiz.. 26sı olmayacak.. Banka borcu yoksa haciz gelecek dediler karı koca..... Eşimde verdi... Aradan 2 ay geçti ara ara istememize rahmen bugün yarın ertelediler... Eşim bugun adamı tesadüf görmüş.. Adam eşimden 15 bin daha istemiş... Eşimde ben sendeki parayı isteyecektim ihtiyacım var ev aldık demiş... Adamda bende yılbaşına kadar para bekleme istersen 11500 lirayı dolara çevir ister altına çevir ama ben veremem demiş... Bizde bu ay gerçekten ev almayı düşünüyorduk inanın zaten zar zor biriktirmiştik.. O kadar çok sinirlendim ki ağladım.... Eşim ne yapalım canını alamam ya olsa verir diyor... Ama adamın bir sürü ineği tosunu var.. Arabası var.. Kos koca tavuk çiftliği var... Adamın hanımını ben tanıyorum sizce bir bahaneyle arayıp...... zor durumdayız paraya ihtiyacımız var.. Eşimden habersiz arıyorum.. Bişekilde ayarlayın bizim paramızı verin... Diyim mi? Yada ne yapayım nolur akıl verin???