- 29 Mayıs 2021
- 14.750
- 95.997
- 548
- 37
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Bu fırsatı kullanıp tutumlu olmayı öğreninTutumlu değilim
Çocuk yoksa tek iseniz bozdurmayın geriye 30 kalıyor...15 de ziraat e her ay fiks ödeyin 15 ile de geçinmeye çalışın borç bitene kadarBen de hiç bozdurmak istemiyorum bilemedim
İş bankasında da 17 bin ödüyorum malesefÇocuk yoksa tek iseniz bozdurmayın geriye 30 kalıyor...15 de ziraat e her ay fiks ödeyin 15 ile de geçinmeye çalışın borç bitene kadar
Evet öğrenmem lazım aslında israf etmem ama gereksiz şeyler alıyorum ve kıyafete saça gidiyorBu fırsatı kullanıp tutumlu olmayı öğrenin
Ama kartı borcu malesef evet yalnız yaşıyorumYalnız mı yaşıyorsunuz?
Çocuk falan masrafınız yoksa sakın bozdurmayın.
Ziraat borcunu taksitlendirin. Ivır zıvır alışveriş de yapmayın. Kuaförü de minimize edin. Saçınızı kuaför gerektirmeyecek renge boyatın. Bilmiyorum ya ben mi çok ölü gibi yaşıyorum ama 3 ayda bir kuaföre gidip kaş aldırıyorum başka da bir masrafım yok. Biraz minimal yaşamayı öğrenebilirsiniz.
Kredi kartı borcu malesef en iyisi bozdursam iyi olacak. En azından 17 bin öderim, geriye kalanlar gram ya da çeyrek alırım o kartı da kırarım.
Ama kartı borcu malesef evet yalnız yaşıyorum
Keşke böyle olsam eskiye göre daha iyiyim ama.Araba aldım. Onun borcunı bitirdim ama gezi, kendime bakım kıyafet felan derken çok harcama yaptım. Psikolojim çok bozuktu her gün kafeye ya da dışarı yemeye gittim. Sonra işte böyle oldu malesefYalnız mı yaşıyorsunuz?
Çocuk falan masrafınız yoksa sakın bozdurmayın.
Ziraat borcunu taksitlendirin. Ivır zıvır alışveriş de yapmayın. Kuaförü de minimize edin. Saçınızı kuaför gerektirmeyecek renge boyatın. Bilmiyorum ya ben mi çok ölü gibi yaşıyorum ama 3 ayda bir kuaföre gidip kaş aldırıyorum başka da bir masrafım yok. Biraz minimal yaşamayı öğrenebilirsiniz.
İşte bu yüzden o altın gider bir daha gelmez.Gerekirse kredi kartını kapatın elinizde az para bulundurun ,şartlar zor kimse gelip sizi kurtarmaz,borç büyür sonrası HACİZ.Evet öğrenmem lazım aslında israf etmem ama gereksiz şeyler alıyorum ve kıyafete saça gidiyor
Keşke böyle olsam eskiye göre daha iyiyim ama.Araba aldım. Onun borcunı bitirdim ama gezi, kendime bakım kıyafet felan derken çok harcama yaptım. Psikolojim çok bozuktu her gün kafeye ya da dışarı yemeye gittim. Sonra işte böyle oldu malesef
Evet dişlerimi de yaptırdım implant ve kaplama yaptırdım. Çok şükür ama biraz daha dikkatli harcamam gerekEn azından araba alabilmişsiniz
Evlendim çeyiz yaptım ama ayrıldım malesef bu süre zarfındaEvet dişlerimi de yaptırdım implant ve kaplama yaptırdım. Çok şükür ama biraz daha dikkatli harcamam gerek
Altını vadeli hesaba atın aylık getirisini borca yatırınEvet ama faiz işlemesi canımı sıkıyor
Ben sizin yerinizde olsam borcu borçlanarak kapatmaya çalışırdım. Ziraat bankasının koyduğu faizden daha düşük orana sahip kredi bakabilirsiniz yada bir çok banka yeni müşterilere 3-6 ay 0 faizle ile taksitli nakit avans veriyor onlara başvurabilirsiniz. En azından bir ajda bozdurarak kurtarırsanız bile kardır.Kızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
Olabilir ama tekrar borçla uğraşmak istemiyorum yapay zekaya da sordum faiz oranını hesapladı, o da altını bozdur diyorBen sizin yerinizde olsam borcu borçlanarak kapatmaya çalışırdım. Ziraat bankasının koyduğu faizden daha düşük orana sahip kredi bakabilirsiniz yada bir çok banka yeni müşterilere 3-6 ay 0 faizle ile taksitli nakit avans veriyor onlara başvurabilirsiniz. En azından bir ajda bozdurarak kurtarırsanız bile kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?