Borçlarım için altını bozdurayım mı

Yalnız mı yaşıyorsunuz?
Çocuk falan masrafınız yoksa sakın bozdurmayın.
Ziraat borcunu taksitlendirin. Ivır zıvır alışveriş de yapmayın. Kuaförü de minimize edin. Saçınızı kuaför gerektirmeyecek renge boyatın. Bilmiyorum ya ben mi çok ölü gibi yaşıyorum ama 3 ayda bir kuaföre gidip kaş aldırıyorum başka da bir masrafım yok. Biraz minimal yaşamayı öğrenebilirsiniz.

Kredi kartı borcu malesef en iyisi bozdursam iyi olacak. En azından 17 bin öderim, geriye kalanlar gram ya da çeyrek alırım o kartı da kırarım.

Kredi kartı borcu malesef en iyisi bozdursam iyi olacak. En azından 17 bin öderim, geriye kalanlar gram ya da çeyrek alırım o kartı da kırarım. Ama kartı borcu malesef evet yalnız yaşıyorum

Keşke böyle olsam eskiye göre daha iyiyim ama.Araba aldım. Onun borcunı bitirdim ama gezi, kendime bakım kıyafet felan derken çok harcama yaptım. Psikolojim çok bozuktu her gün kafeye ya da dışarı yemeye gittim. Sonra işte böyle oldu malesef

Evet öğrenmem lazım aslında israf etmem ama gereksiz şeyler alıyorum ve kıyafete saça gidiyor
İşte bu yüzden o altın gider bir daha gelmez.Gerekirse kredi kartını kapatın elinizde az para bulundurun ,şartlar zor kimse gelip sizi kurtarmaz,borç büyür sonrası HACİZ.

En azından araba alabilmişsiniz

17 bin ödemeniz var, 15 bin kiranız var. Geri kalan zaten aylık geçinmeye ancak yeter. 75 bin borcu ödeyecek para yok gibi. Alınmış altını bozmayı sevmem ama şu durumda olsam bozardım. Borç hele faiz hiç sevmem.

Altın bozdurmadan halledemez misiniz? Ziraatte olana yapılandırma isteseniz? 52 binden 17 bin diğer bankaya ödeme ve 15 bin kirayı çıkarınca 20 bin kalıyor. 10 bin ile idare edip bankaya her ay 10 bin ödeyecek şekilde ayarlansa yapabilir misiniz? Çok zor olur gerçi böyle de. Tek yaşasanız da 10 bin lira mutfak ve faturalara yetmez gibi.. Yani önce bi yapılanmayı ve ayda ne kadar ile geçirebileceğiniz hesap etmeniz lazım. Baktınız olmuyor ikisini bozmak yerine 1 tanesini bozup bir kısmını kapatıp kalan kısmı yapılandırabilirsiniz.

Ben sizin yerinizde olsam borcu borçlanarak kapatmaya çalışırdım. Ziraat bankasının koyduğu faizden daha düşük orana sahip kredi bakabilirsiniz yada bir çok banka yeni müşterilere 3-6 ay 0 faizle ile taksitli nakit avans veriyor onlara başvurabilirsiniz. En azından bir ajda bozdurarak kurtarırsanız bile kardır.

Olabilir ama tekrar borçla uğraşmak istemiyorum yapay zekaya da sordum faiz oranını hesapladı, o da altını bozdur diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…