- 28 Mayıs 2021
- 1.677
- 703
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Borç da faizleniyor ya bilemedimdişini sık öde. altın bozdurma.
Neredeyse aynı maaşı alıyoruz ve aynı tutarda borcumuz varmış. Ben bozdurdum. Ama tekrar yapmak mümkün gerekmiyor. Çıtırdan bir pişmanım. Eğer kendinize güveniyorsanız bozdurun. Yerine koymaktan ufak bir şüpheniz bile varsa zorlansanız da kapatırsınız zamanla.Kızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
Tutumlu değilimYani kredi çekmedim banka kartının kredi kısmından harcadım, tutuklu değilim işte ondan bunla başıma geliyor.
Evet ama faiz işlemesi canımı sıkıyorNeredeyse aynı maaşı alıyoruz ve aynı tutarda borcumuz varmış. Ben bozdurdum. Ama tekrar yapmak mümkün gerekmiyor. Çıtırdan bir pişmanım. Eğer kendinize güveniyorsanız bozdurun. Yerine koymaktan ufak bir şüpheniz bile varsa zorlansanız da kapatırsınız zamanla.
ne kadar faiz işliyor? siz satarsanız biriktirebileceğinize inanıyor musunuz?Evet ama faiz işlemesi canımı sıkıyor
Benimde borcum var hiç rahat değilim. Sizin gibi kenarda altınım olsa hemen gidip borcu kapatırdım. Yani siz bilirsiniz tabi yine de ama ben çok kafaya takıyorum. Borcum olmasın nasılsa çalışıyorum her ay biraz altın koyarım kenara diye düşünürdüm.Kızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?