- 27 Mart 2024
- 49
- 55
- 8
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Sizin takdiriniz tabii ki ne diyebiliriz ki. Umarım sizin için en iyisi olurOlabilir ama tekrar borçla uğraşmak istemiyorum yapay zekaya da sordum faiz oranını hesapladı, o da altını bozdur diyor
Teşekkür ederimmSizin takdiriniz tabii ki ne diyebiliriz ki. Umarım sizin için en iyisi olur
Altını yerine koyamazsın ama borcunu ödersin. 2-3 ay sıkın dişiniziKızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
Evet bundan sonra dikkat edeceğim bana ders oldu, aylık maaşa güveniyordum ama her şey çok pahalı olunca ipin ucunu kaçırmışımBorcunuzu kapatın, ama tutumlu olun, en azından açılmayın ..
Kızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
Kızlar elimde so chich gümüş kolye var onu nereye sayabilirim sizceBorcunuzu kapatın, ama tutumlu olun, en azından açılmayın ..
Bozdurup borcumu öderim. Sonrada her ay altın fonu alırım param kadar.Kızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
ben borçla yaşayamıyorum beni çok huzursuz ediyor borcum o yüzden ben ilk önce borcumu yatırırdım kafanız rahat olur hem evet altın satmakta iyi değil ama hep huzursuzluk yaşayacağıma altını satardım maaştan kalırsa onla küçük yatırım yapardımKızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
Onu satma bence gümüş ya da altin kaplamadır çok bir para etmez. Sattigina değmezKızlar elimde so chich gümüş kolye var onu nereye sayabilirim sizce
Bankalar resmen günlük faiz uyguluyor. En azından 1 bileziği satıp borcunuzu azaltın. İnanın faizlerle 1 bilezik daha alırsınız.Kızlar ziraat bankasında 75 bin borcum var. İş bankasında aylık 17 bin ödemem var 8 ay ödeyeceğim maaşım 52 bin. Ajdam var 2 tane 60 bin geçer sanırım. Kiram da 15 bin sizce ajdamı bozdurup ziraatteki borcumu kapatayım mı yoksa aylık maaşımda kalanla onu mu ödeyeyim. Hangisi daha mantıklı?
Bence iyi yapmışsın altin bozdurup borcu kapatarak. İnşallah yerine koyarsın kısa zamandaEvet kızlar bugün bankaya gittim yapılandırmak için malesef 5.39 dan faiz uygulauacaktı. Gerçekten de ayda 3 bine yakın faiz oluyor ve ben de bozdurdum. Ödedim çok şükür, bundan sonra daha tutumlu olurum inşalah. Nasıl daha dikkat ederim önerilerinize açığım ☺
İnşalah.Bence iyi yapmışsın altin bozdurup borcu kapatarak. İnşallah yerine koyarsın kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?