Borçlarım için altını bozdurayım mı

Altını yerine koyamazsın ama borcunu ödersin. 2-3 ay sıkın dişinizi

Zamanında altın nedir birikim nedir bilmeden kaç bilezik bozdum şimdi uzaktan bakıyorum ne aptalmışım.

Bozdurup borcumu öderim. Sonrada her ay altın fonu alırım param kadar.

ben borçla yaşayamıyorum beni çok huzursuz ediyor borcum o yüzden ben ilk önce borcumu yatırırdım kafanız rahat olur hem evet altın satmakta iyi değil ama hep huzursuzluk yaşayacağıma altını satardım maaştan kalırsa onla küçük yatırım yapardım

Bankalar resmen günlük faiz uyguluyor. En azından 1 bileziği satıp borcunuzu azaltın. İnanın faizlerle 1 bilezik daha alırsınız.

Bence iyi yapmışsın altin bozdurup borcu kapatarak. İnşallah yerine koyarsın kısa zamanda

Kredi kartınızı banka kartı gibi kullanabilirsiniz. Şöyle açıklayayım, 200 tllik alış veriş yaptığınızı düşünün, onu son ödeme tarihinden önce değil de, alış veriş yaptığınız günün sonunda ödeyin. Maaş aldığınız da ilk yatırım için gram altın alın. 1-2 gramdan başlayın. Borçlarınızı ödeyin. Kalan harcamaları dediğim yöntem ile yapın. Taksit işine çok girmeyin. 1000 TLyi böldürmeyin. Çok çok büyük şeyler için taksit yapın.

Bence bozdurup borcunuzu kapatın, 60 binlik altın çok büyük bir para değil. Diğer ödemeniz kaç ay sürecek? Diğer türlü de faiz işliyor, ben olsam cidden altını bozarım, çok büyük paralar olsa tabi ki dokunmam ama dediğim gibi 60 bin yerine koyulur, hem altın uzun vadeli bir yatırım aracı, istersenizse 6 ay sonra alın yine kâr edeceksiniz. Altın max 6 falan yerinde durur.

Kızlar altını bozdurdum evet çok fazla faiz yapıyormuş. Aylık 3 bine yakın faizi vardı, önerileriniz için teşekkür ederim. Borcu olanlarda ödesin faizler çok yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…