- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
Bence çok tatlı ve içten ayrıca komik:)Bu kısım bir tek bana komik gelmiş olamaz.
Hazır kabul etmişken sattir kalanida altın yap,eşimde aynı aracı kendi ailesi için istediği gibi kullanır benimkilere gelince mirin kırın birkeresinde ailesi yüzünden kavgayla sattirmistim araciSon durumu bildiriyorum eşim tamam satalım ama şu an ortalık karışık satılınca borcunu kapat bilezik al dedi daha doğrusu ben istedim kabul etti zorla da olsa
Evet dinen de hukuken de geline ait kanıtlanmış bir şey canımYa bu takilar geline mi ait oluyor. Sonucta erkek tarafi kiz tarafi takiyor. Bizde bize takilan takilarla araba aldik.
Esimde bende ogretmeniz. Simdi ev aldik. Ev kredisini esim oduyor diger kalan butun market aidat fatura benzin gibi ivir ziviri ben oduyorum.
Simdi evin borcunu tek basina esim mi odemis oluyor benim kafam yandi.
Biz evliysek eger benim param senin paran diye bir sey olmaz bu durum bana cok sacma geliyor.
Size tek cevabım az eşya çok huzur. Satın arabayı oh yorgan gitti kavga bitti olsunGeçen gün eşim covid19 nedeniyle ailesinin yanına gidecek demistim ertesi gün eşim gitmekten vazgeçti. Çünkü boşanacağımı anladı. Kısacası yemedi. Ailesi aradı neden gelmediniz dediler daha doğrusu demisler o da gelmeyeceğimizi söylemis. Yok köyde şunun oğlu gelmismis bilmem ne. Sanki her tatilde oraya gidicez.
Bugünkü konu ne peki?
Evet hazırım bütün eleştirilere, olsun. Alıştım zaten . İçime atmaktan daha iyidir biraz bana kızın da aklım başıma gelsin.
Söylediğim gibi araba aldık bilezikleri verdim düğünümde kendi tarafımın takılarını verdim kredi çektim ve bir araba aldık.
Beyefendi eşim bu arabayla benim aldığım arabayla beni yalnız bırakıp ailesine gidecekti.
Arabayı satalım dedim. 20 binini kredime vericem. 15 binle geri kalan kredi borcunu öde dedim. Çünkü zor durumdayız. Arabanın kaskosu vergisinden de kurtuluruz. Kalanı da altın yapar biriktiririz dedim.
Kısacası bileziklerimi ve kredimi geri istiyorum. Ben eşek gibi çalışayım edeyim o benim ödediğim arabayla beni bu zor günlerde bırakıp gitmeyi düşünsün.
O da bana ben borcumu ödüyorum araba alalım daha düşük diyor. E borcunu ödüyorsun da ucu bana dokunuyor. 1 kuruşu kalmıyor.
Çocuk olduğunda ne olacak diyorum senin borcun olmuyor sen verirsin dedi bana hastane ve çocuğun masraflarını.
Af edersin ben kendim bakacaksam ayrılalım senden de ailenden de kurtulayım değil mi?
Ne düşünüyorsunuz gene mi haksızım? Fazla üstüme gelmeyin zaten çocuk fotoğraflarına bakıp ağlıyorum şu an. Gelmeyin bak fazla lütfen. Hayat yeterince zor.
Altın yapicam işte araba alırım kafam rahat olur dedim olmadı istemiyorum arabayı kullanmasını ailesi için.Hazır kabul etmişken sattir kalanida altın yap,eşimde aynı aracı kendi ailesi için istediği gibi kullanır benimkilere gelince mirin kırın birkeresinde ailesi yüzünden kavgayla sattirmistim araci
Aynen bilezik alıp bankaya koyarım kimse de alamaz Bi dahaSize tek cevabım az eşya çok huzur. Satın arabayı oh yorgan gitti kavga bitti olsun
Siz bu kafa yapıyla hiç mutlu olamazsınız.Altın yapicam işte araba alırım kafam rahat olur dedim olmadı istemiyorum arabayı kullanmasını ailesi için.
Bilmiyordum ilk kez duydum. Ama evlilikte benim param senin paran muhabbeti yaparsaniz huzursuz olursunuz.Evet dinen de hukuken de geline ait kanıtlanmış bir şey canım
Üstüne gelmicem kıyamam sana ağlamaama evlilik böyle bi şey değil ya. Eşin de sen de bir olamamışsınız bana göre. Çok fazla sen ben muhabbeti var. Evlilik böyle bi şey değil.
Ya bu takilar geline mi ait oluyor. Sonucta erkek tarafi kiz tarafi takiyor. Bizde bize takilan takilarla araba aldik.
Esimde bende ogretmeniz. Simdi ev aldik. Ev kredisini esim oduyor diger kalan butun market aidat fatura benzin gibi ivir ziviri ben oduyorum.
Simdi evin borcunu tek basina esim mi odemis oluyor benim kafam yandi.
Biz evliysek eger benim param senin paran diye bir sey olmaz bu durum bana cok sacma geliyor.
Evlilikte senin paran benim param yoktur
Takilar da sizin tarafinizin esinizin tarafinin diye bir sey de yoktur. Takilar evlenen cifte destek amaclidir,ikinizindir.
sizin aldiginiz araba,sizin krediniz...
Cok merak ediyorum yarin bir sey olsa ve calismayacak olsaniz esiniz sizd bir damla su vermediginde de haklisin canim diyebilecek misiniz? Bu sizin gorusunuz olmali bu yaklasimla da ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?