- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi Kirlangiic_cigligii
-
Giderse boşanma olacaktı ama gitmediEşiniz tarafının taktığı altınlara ne oldu?
Arabayı satıp krediyi ödeyeceksiniz, eşiniz neyi ödeyecek hiç anlamadım buraları açık yazmamışsınız.
Konunun başında boşanacağımı anladı yazmışsınız sonunda çocuk yapmaktan bahsediyorsunuz.
Bence sizin kafanız çok karışmış, biraz sakinleşin.
Boşan bu adamdan.Sakın çocuk yapmaDayanamadım ekleme yapiyorum
Bayaa önceden açtığım bir konuda üstüme çok gelindi. O konuda şunu demek istiyorum sadece, ben çalışmayan kötü yaşasın demiyorum. Bak beni de anlayın, ben emek veriyorum ama ne üstüme başıma alabiliyorum ne anne olabiliyorum ne saygı görüyorum. İnsan emeğinin karşılığı olsun istiyor biraz. O konuda demek istediğim buydu
Acıkcası Allah affetsin bana da komik geldıBu kısım bir tek bana komik gelmiş olamaz.
Ya çocuk ya intihar diyordu iki konu önce.Hamile misiniz? Hamile değilseniz boşanmak mı daha ön planda, çocuk yapmak mı? Çok uç şeyler bunlar.
Hatırlayamadım. Şaşırdım!.Ya çocuk ya intihar diyordu iki konu önce.
Bence ya çocuk ya boşanma daha makul
Biz size o konuda bunun icin kızmadık ki ev hanımlarına onlar evde oturuyor rahat geçiniyorlar biz calışıyoruz geçinemiyoruz diye söylediğiniz için kızmıştık ki birde geliriniz belli gideriniz belli buna göre hesap.yapmayıp yüksek model bir araba aldığınız için arabanın modelini düşürün düzenli bir planlama yapın dedik..Dayanamadım ekleme yapiyorum
Bayaa önceden açtığım bir konuda üstüme çok gelindi. O konuda şunu demek istiyorum sadece, ben çalışmayan kötü yaşasın demiyorum. Bak beni de anlayın, ben emek veriyorum ama ne üstüme başıma alabiliyorum ne anne olabiliyorum ne saygı görüyorum. İnsan emeğinin karşılığı olsun istiyor biraz. O konuda demek istediğim buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?