Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Oy kullananların oylarında değişiklik yapmalarına izin ver.

seçeneğini aktif ettim neden beni zorluyorsunuz ?

Sen ondaki sesi bir duysan bir havlıyor edepsizliğiyle bastırır, sussun diye elinden geleni yaparsın
Benim minik sitede kabul gördü yalnız, ablaları beğendi kızımı
yaws bi garip bakiyor senin kopus mune
bi derdimi var her zamnki halimi :)

Mune ciddi soruyorum sen senin o nefes alan varlığı köpek olarak mı görüyorsun ?
Hemde çok akıllı bir köpek, küçük olmasına bakma, çok zekidir, hele büyüdükçe kelime dağarcığı da fazlalaştı.

Inat kadınımdır, valla alırım 2 tane has be has yurdum köpeği Kangal ortada bir tane sinek bulamazsın, uçmaya korkarlar
Boy desen boy, heybet desen heybet, gözü kara, koruyucu. Var burda ama evde bakamam diye alamıyorum, eve gelen besmeleyle girer yeminle

dünyaya dön ....

görende kraliyet ailesinden sanacak senin itimsi kediyi

Kendini at zanneden bir köpek sanırım . çok marjinal bir seçim bence.Beslenebilir ama ben çin aslanı tercih ederdim sanırsam

Apartman olsa hayır diyecektim ama bahçeli bir ev ise bence olur. Hem bahçe hem de evde takılır. Ya bide kocaman ya ne tatlı sevilir o :)

Aaaa patron çıldırmış olmalı!!!
Ev sizin çiftlik ama korkunç görünüyor yaw. Güççük ken herşey sevimli de büyümüş hali Yok yani bakılmaz.
Patronun eşi seni destekliyorum almasın derim.
Patron da maaşa zam işe son deyip posta koymasın da bana

Danua ilk kez duyduğum için, basligi okuyunca evde dana beslemek istiyorum yazıyor sandım :) ohaa oldum bir an :)

ya kızlar siz kimden yanasınız, beni sert buluyordunuz işte beni yumuşatacak bir varlık....

bu arada alma diyenler sevdikleri ile vedalaşmaya başlasın....

Nasıl yani? Niye vedalaşıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…