Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Yani sorumluluk size kalacak,haklısınız bu durumda.Hayvan da ihmal edilebilir,oyumu değiştiriyorum.

[QUOTE ="Mune, post: 42699915, member: 11473"]
Keşke beslese ama sorumluluğu ağır, evde beslenecekse bir kere o hayvan hergün en az 3 kere dışarı çıkarılmalı, cüsseli hayvan spor yapmak zorunda, günlük rutin yürüyüşler vs.
Bebekken alındıklarında Yanınızda uyumak istiyorlar, ağlıyorlar.
Eğitim deseniz bir kere wc eğitimini hiçbir eğitim merkezi veremez, siz vermelisiniz.
Hayvan demek sorumluluk demek, ayrıca sevmek demek, çok sevmeniz lazım yoksa bunalıma giriyorlar.
Kazen sürekli Yurtdışına çıkan veya şehirlerarası seyahat eden biri, o hayvan her seyahatte bir yerlere bırakılırsa depresyona girer.

[/QUOTE]

Ben destekleyen taraftaydım ama sürekli yurtdışı olayını ve seyahatleri bilmiyordum o zaman yazık olur.
Danua çok hassas bir hayvandır iri cüsseli olmasına rağmen çok ince bir ruhu var.
Kıyamam şimdi oyumu degistiriyorum Kazen kusura bakmeycen

Evdeki diğer bireyler de Kazen kadar ilgi gösterirse belki depresyona girmez. Çok da bir bilgim yok ama...
Bir de anladığım kadarıyla yeterli bir alan var koşup dolanması için. Öyle değil mi?

Ona göre oyumu değiştireceğim. :)

Iste bu! çok güzeller :)

Gelinim sen içini ferah tut, seninki besleyemez, evde olacaksa bir kere Danua'larda Yıkama bak nasıl kokuyor, tüylerini bir döküyorlar yeminle 6 ay karı koca saçlarınızı dökseniz onların birgünlük tüy dökümüne yetişemezsiniz.
Sabah uyandırmak için yatağa atlasa yatağı kırar, her hafta yeni yatak alacak hali yok, koltuklara sığmaz, arabada yer bulamaz.
Hergün 3 kere wc için dışarı mı çıkaracak Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…