Burası kadınlar kulübü ve elbette kadınları destekliyoruz
dedim yürek yemiş misali
kimin kulaklarini kesiyolar ve neden ?
aklın yolu bir eşiniz çok zevkli
Üstü kapalı tehdit var yengeeeee yetişşş!!!!ya kızlar siz kimden yanasınız, beni sert buluyordunuz işte beni yumuşatacak bir varlık....
bu arada alma diyenler sevdikleri ile vedalaşmaya başlasın....
Yani sorumluluk size kalacak,haklısınız bu durumda.Hayvan da ihmal edilebilir,oyumu değiştiriyorum.Keşke beslese ama sorumluluğu ağır, evde beslenecekse bir kere o hayvan hergün en az 3 kere dışarı çıkarılmalı, cüsseli hayvan spor yapmak zorunda, günlük rutin yürüyüşler vs.
Bebekken alındıklarında Yanınızda uyumak istiyorlar, ağlıyorlar.
Eğitim deseniz bir kere wc eğitimini hiçbir eğitim merkezi veremez, siz vermelisiniz.
Hayvan demek sorumluluk demek, ayrıca sevmek demek, çok sevmeniz lazım yoksa bunalıma giriyorlar.
Kazen sürekli Yurtdışına çıkan veya şehirlerarası seyahat eden biri, o hayvan her seyahatte bir yerlere bırakılırsa depresyona girer.
Kazen erkekmiymis
Illa bi köpek istiyorum diye tutturduysa eşiniz, sayin dişi kazen, bu golden olmali bence. Yavru hali ayri bi güzel,erişkin hali ayri yani
Bizde var bitane Allahimm dunyanin en güzel yaratigi
Danua neymiş ki çok korkunc
valla sen yürek yemişsin ...
ben böyle sarılayım istiyorum ama kangallar çok koku yapıyor
çok güzel bir bahçeniz varsa neden olmasın
Keşke beslese ama sorumluluğu ağır, evde beslenecekse bir kere o hayvan hergün en az 3 kere dışarı çıkarılmalı, cüsseli hayvan spor yapmak zorunda, günlük rutin yürüyüşler vs.
Bebekken alındıklarında Yanınızda uyumak istiyorlar, ağlıyorlar.
Eğitim deseniz bir kere wc eğitimini hiçbir eğitim merkezi veremez, siz vermelisiniz.
Hayvan demek sorumluluk demek, ayrıca sevmek demek, çok sevmeniz lazım yoksa bunalıma giriyorlar.
Kazen sürekli Yurtdışına çıkan veya şehirlerarası seyahat eden biri, o hayvan her seyahatte bir yerlere bırakılırsa depresyona girer.
Iste bu! çok güzeller :)Illa bi köpek istiyorum diye tutturduysa eşiniz, sayin dişi kazen, bu golden olmali bence. Yavru hali ayri bi güzel,erişkin hali ayri yani
Bizde var bitane Allahimm dunyanin en güzel yaratigi
Danua neymiş ki çok korkunc
uyanda baliga gidelim arkadasim
Koskoca kadınlar kulübünün patronunun erkek olduğunu öğrendiğim ilk an ben de çok şaşırmıştım, içimdeki feminist harakiri yaparak intihar etmişti.Kazen erkekmiymis
Hahahaah koptm yaBari ahırlı mahırlı bi çiftliğe yerleşnde hayvan yalnız hissetmesin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?