Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Ankette asla beslemesin seçeneğini işaretleyeceğim ama cümlenin devamı beni korkutuyor..
Çok büyük değil mi bu köpekMune'nin köpeği gibi şirin birşey besleseniz

Bende yere yakınım diye mi
Eee herkes cüssesine göre hayvan besliyor, ben 1,50 metreyim, Kazen 2 metre

Mune ciddi soruyorum sen senin o nefes alan varlığı köpek olarak mı görüyorsun ?

Ay ben başlığı 'dana beslemek istiyorum' diye okudum. 'Danayı ne yapcak kurban için mi acaba' diye düşündüm. Sonra olayı anlayınca öldüm gülmekten

Abla bu minis de bi nasıl diyim nurella süratli geldi bana yani bir hoşnutsuz memnuniyetsiz gibi

ne biçim köpek tarzında :)
Sen ondaki sesi bir duysan bir havlıyor edepsizliğiyle bastırır, sussun diye elinden geleni yaparsın
Benim minik sitede kabul gördü yalnız, ablaları beğendi kızımı

Aha eşim kafası bu. O da istiyor.
Hayatta almam eve. En çok sevdiğim hayvan köpektir ama bu köpek değil başka bir şey.
Bir de kulaklarını kesiyorlar ya ufff.

akrep nalan köpeğinin üstüne oturup öldürmüştü yanlışlıkla, demek bende de danua olsa o da benim üstüme otursa yanlışlıkla el fatiha
Hahahah o minik köpeklerden daha narindi simdi 2 tane pomerianim var ve bana dunyayi dar ediyolar paşam gelip bacağıma kafasini koyar tv izlerdi

Biz acsak konu ilgili bölüme taşınırdı ama Agaya beleş tabi..
Ohh ne ala .Ltfen konunuzu ilgili bölüme taşıyın reca ediyorum

anketı desteklesenıze kızlar
yer müsait olmasa zaten konu acılmaz. yazık köpekçik sahıplenılsın

Kesinlikle harika bir fikir... Çocuklarınız varsa onlar için de iyi olacağını düşünüyorum. Ben de evimde köpek beslemek isterim ancak şuan şartlar uygun değil.. Çocuğum olduğunda mutlaka edineceğim hayvan sevgisi aşılamak için. Hayvanlar çoğu zaman insanlardan daha iyi birer dost. Düşmana korku verirsiniz hem de fkrjgkjergre
Sizi destekliyorum.

Aha eşim kafası bu. O da istiyor.
Hayatta almam eve. En çok sevdiğim hayvan köpektir ama bu köpek değil başka bir şey.
Bir de kulaklarını kesiyorlar ya ufff.

aklın yolu bir eşiniz çok zevkli

Sen ondaki sesi bir duysan bir havlıyor edepsizliğiyle bastırır, sussun diye elinden geleni yaparsın
Benim minik sitede kabul gördü yalnız, ablaları beğendi kızımı
Ben de beğendim de her an bizimla degılsin diyecek gibi bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…