- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.122
- 798
işte bu yaa sevimli şirin al kucağına gezdir ötekini sevmeye kalsan zaten yetşimecen
Mune duymasin hahaaslında yere yakın olandan korkacaksın
büyükler biraz şapşik oluyorlar
küçükler cin gibiler
Eki Görüntüle 1636709
allah aşıkaKazen bu köpeği alıpta eşine zülüm etme valla ya yazık kadına
araya giren kara kedi gibi
şu tibe bak
sanırım siz kocanızla sorun yaşıyorsunuz
lütfen konuma yorum yapmayın.....
duysun canım. benımde minicik bir köpişim vardıMune duymasin haha
Bende yere yakınım diye miMune duymasin haha
oy giysileri nekadarda şık çok tatlı
Danua bundan korkar mesela
Abla bu minis de bi nasıl diyim nurella süratli geldi bana yani bir hoşnutsuz memnuniyetsiz gibi
aslında yere yakın olandan korkacaksın
büyükler biraz şapşik oluyorlar
küçükler cin gibiler
akrep nalan köpeğinin üstüne oturup öldürmüştü yanlışlıkla, demek bende de danua olsa o da benim üstüme otursa yanlışlıkla el fatihaBen besledim oğluşum 90 kg bi oturusta 4 kg mama yiyordu dışkılamayı varın düşünün kazen bey ama yok böyle bir asillik insandan daha iyidir ben destekliyorum sizi.
Varlıgını bile hissetmezsiniz okadar heybete rağmen biblo gibi oturur bi köşede!
İlgili bolume tasinsinBen konu açınca iki sayfayı zor buluyor önemli bir konu olsa da, patron konu acinca 30-40 dakikada 14 sayfa olmuş. Kendimi çok ezik hissettim.
Bu arada ne giysem, ne alsam tarzı konular bdvde yasak değil miydi ya? Köpek de bunlara dahil değil mi? Patron kuralları çiğniyor
Ben konu açınca iki sayfayı zor buluyor önemli bir konu olsa da, patron konu acinca 30-40 dakikada 14 sayfa olmuş. Kendimi çok ezik hissettim.
Bu arada ne giysem, ne alsam tarzı konular bdvde yasak değil miydi ya? Köpek de bunlara dahil değil mi? Patron kuralları çiğniyor
çok cinler işte o minnoşlar. yazık büyükler de şapşik şekilde bakıyorlarBen bazen rastlıyorum sokakta. Çok şaşırıyorum; mini mini süslü köpekler, kocaman köpeklere havlayıp üzerlerine yürümeye çalışıyor.Bizim büyücek köpekler de bakıyor öyle, "La bi sus, bi sakin ol. Otur bir konuşalım." havasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?