Border Collie beslemek istiyorum ama...

Kazen evde(bahçede) Border Collie

• beslesin, destekliyorum

OY: 365 43,3%
  • asla beslemesin

OY: 477 56,7%

• Ankete Katılan
    842
Ben besledim oğluşum 90 kg bi oturusta 4 kg mama yiyordu dışkılamayı varın düşünün kazen bey ama yok böyle bir asillik insandan daha iyidir ben destekliyorum sizi.
Varlıgını bile hissetmezsiniz okadar heybete rağmen biblo gibi oturur bi köşede!

Ben konu açınca iki sayfayı zor buluyor önemli bir konu olsa da, patron konu acinca 30-40 dakikada 14 sayfa olmuş. Kendimi çok ezik hissettim.

Bu arada ne giysem, ne alsam tarzı konular bdvde yasak değil miydi ya? Köpek de bunlara dahil değil mi? Patron kuralları çiğniyor

aslında yere yakın olandan korkacaksın
büyükler biraz şapşik oluyorlar
küçükler cin gibiler

Ben bazen rastlıyorum sokakta. Çok şaşırıyorum; mini mini süslü köpekler, kocaman köpeklere havlayıp üzerlerine yürümeye çalışıyor. Bizim büyücek köpekler de bakıyor öyle, "La bi sus, bi sakin ol. Otur bir konuşalım." havasında.

Owww patron gelmiş hemde bdv ye
Sevgili yenge saygılarımı iletirkene
Kazan abiiim al ya bikere küçük hali çok şeker amma büyük halinde ise o sevimlilik gitmiş yerine bir asalet gelmiş. Şu asil duruşa bak hakkaten çok güzel ya
Hemde abime yakışır yawww

akrep nalan köpeğinin üstüne oturup öldürmüştü yanlışlıkla, demek bende de danua olsa o da benim üstüme otursa yanlışlıkla el fatiha

senin gibi devasa koca göbekli birinden de boyle köpek beslemesı beklenırdı zaten
yenge kabul etme arkandayızzzzzzzz

İlgili bolume tasinsin

bu benim için dert (sizler öyle dayılanıyorsunuz ya bana)

çok cinler işte o minnoşlar. yazık büyükler de şapşik şekilde bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…